Kolage Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 (upraveno) Zdarec, tak jsem se odhodlal představit svoji černou krásku i vám tady Octavia Tour 1,9 TDi PD 74 kW + chip, rok výroby 2010, černá metalíza, okna a zrcátka v elektrice, climatronik, 15" origo alu, teď jsou na nich zimáky... zatím provedené úpravy : LED osvětlení interieru odkládací přihrádky SPZ a v parkovačkách koupeny a nachystany 17" alu třmeny nabarveny na zeleno, RS nárazník RS křídlo RS pedály koženou řadičku O2 loketka lišty nárazníků v laku tempomat kožený tříramený volant tripling koncovka výfuku RS chip na cca 96 kW kouřové boční blinkry komponentní zadní repro + MDF podložky hák na tašky v kufru z O2 prahové lišty difuzor zadního nárazníku Milotec dvojité zadní obrysovky sedačky eko kůže+alkantra LED žárovky blinkrů LED žárovky H4 LED couvačky a nějaky drobnosti se ještě najdou ... 😄 Upraveno Říjen 7, 2020 uživatelem Kolage Doplnění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Máš ji pěknou...hlavně ten rok výroby a ty kilometry bych bral. :D úpravy pěkné a až bude na kolech, tak to bude pecka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Pekna cerna kocicka :D no jeste bych pouvazoval o jinem volantu ten plastak se tam strasne vyjima ted :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Pekna, ale hlavne, nelep si potom na kufr logo RS :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Haha :-)nalep si tam SDI to je vetsi prdel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 pěkná a moc dobrý výběr kol :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Pěkné, správná barva. Jak pravil Hoblik, vyměnil bych určitě volant + samozřejmě řadičku a ručku. Ale gumák volant se tam vyloženě nehodí :D Jinak jsem zvědav, jak budou vypadat kola, vypadají zajímavě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Vítam známeho kolegu i tady :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Pěkné, správná barva. Jak pravil Hoblik, vyměnil bych určitě volant + samozřejmě řadičku a ručku. Ale gumák volant se tam vyloženě nehodí :D Jinak jsem zvědav, jak budou vypadat kola, vypadají zajímavě. Kola jsou dobrý ale jen kdyby je inženýři doladily škoda těch přerušenejch paprsku. Taky je máme na jednom autě v rodině.Za mě je to tak 50:50 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 ahoj, pises ze planujes blbinky z "RS", nebylo tedy rovnou lepsi dat připaltek sportovni kde je pokud vim cerny strop, kridlo, naaraznik apod.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marv Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Já mám tyto kola taky a jsou moc hezký, až na to přerušení paprsků jak psal kolega 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Já mám tyto kola taky a jsou moc hezký, až na to přerušení paprsků jak psal kolega :D Jo ty kola jsou hezký,ale to přerušování paprsku by mi asi vadilo a nevím jestli bych si je koupil.Ale každej má jinej vkus a o tom to celé je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Díky za pochvalu, ten volant mám v plánu nechat obšít kůží. dík :D jj, volant a řadička, tak na ty se chystam po novem roce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 nic bych neobšíval a koupil origo tříramínko ;-) Airbag tam jer stejnej, tak to máš jedno a je to lepší do ruky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 ahoj, pises ze planujes blbinky z "RS", nebylo tedy rovnou lepsi dat připaltek sportovni kde je pokud vim cerny strop, kridlo, naaraznik apod.... to by bylo lepší, ale já ji koupil jetou (2800 km) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Pěkná octávečka, ten volant určitě nějak pořeš, protože tento není opravdu moc vábnej, kola super (i když je škoda, že jsou přerušený ty paprsky) a pokud uděláš nějaký ty RS úpravy (myslím vzhled), tak to bude super auto, jen tak dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Pěkná octávečka, ten volant určitě nějak pořeš, protože tento není opravdu moc vábnej, kola super (i když je škoda, že jsou přerušený ty paprsky) a pokud uděláš nějaký ty RS úpravy (myslím vzhled), tak to bude super auto, jen tak dál :D díky, ten volant určitě do jara pořeším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 (upraveno) Pěkná oktávečka na mne sice krátká,ale krásná mladice!........:D :D docela mne rozesmála hláška ,,koupil jsem ji jetou 2800km" já mám taky lehce jetou 268000 Ať ti slouží jak má a mnoho šťastných km Upraveno Prosinec 21, 2010 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 moc hezká černá okta :D gratuluju pane a přeji ti v ní spoustu štastných km pokud možno bez všelijakých problémů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 to by bylo lepší, ale já ji koupil jetou (2800 km) ¨tak takto ojetý auto bych si nekoupil !!!!! :D ... jinak proć takovej stav km ? předváděčka nebo někdo zjistil, že to není nic pro něj ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Prosinec 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2010 moc hezká černá okta :P :) gratuluju pane a přeji ti v ní spoustu štastných km pokud možno bez všelijakých problémů :P Díky moc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Tak už je tam nová loketka a řadička s O II 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Pěkná Octa, ať ti slouží :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 ¨tak takto ojetý auto bych si nekoupil !!!!! ... jinak proć takovej stav km ? předváděčka nebo někdo zjistil, že to není nic pro něj ? ten klučina přede mnou asi zjistil že to pro něj nebude to pravy ořechovi, bylo mu devatenáct. Pěkná oktávečka na mne sice krátká,ale krásná mladice!........ :D :D docela mne rozesmála hláška ,,koupil jsem ji jetou 2800km" já mám taky lehce jetou 268000 Ať ti slouží jak má a mnoho šťastných km Díky moc. To mi bude chvíli trvat než budu mít takovej stav jako ty. :) a věřím že bude sloužit hodně dlouho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Ježíšek naděloval :P , nové RS pedály :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 Další drobnost přibyla, rámečky kolem reproduktoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2010 ještě jeden doplněk se chystá, teď ještě k lakošovi a nalepit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 31, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2010 Bude slušet :-) Kam do lakovny to budeš dávat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2010 Bude slušet :-) Kam do lakovny to budeš dávat? Díky. Budu to dávat tady kousek od nás známému z Rybníčku, dělá super práci a levně, mám ho už vyzkoušenýho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 31, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2010 Pekna octa i ty upravy supr jen tak dal at ti slouzi. Preji mnoho stastnych km ;) Jo v Rybnicku ten lakos dela dobre schvaluji :) pak dej vedet kolik chtel za to kridlo diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.