Libor F. Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Na ty pružiny chci počkat až na jaro a to taky z toho důvodu, že možná bude nějaký sraz, kam bych si rád zajel a podíval se na vás a na auta, abych věděl, co je ještě ok a co už moc. Fotomontáž udělám doma, tady v práci nejsem na to vybavený, mám tu Gimp a moc s ním neumím, přidal jsem tedy jen ten Sportline znak. Ještě ho nemám koupený, zatím to bylo jen ve fázi uvažování o něm. Na předchozí O1 jsem měl znak 20V turbo a líbilo se mi to, teď jsem chtěl dát TSI z předfaceliftu nebo právě to Sportline z Fabie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 mi se to teda fakt libi ... uz se tesim az Te nekde zase ptkam s tou novou maskou(az teda bude na aute :-) ) BTW: jj gimp je des, ale kdyz se v nem naucis tak umi kouzla :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 tesim se na tu fotku v vnitrim zpetnem, to bude fakt nasrana bestie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Pomalu se mi to samotnému taky začíná líbit, s tím znakem Sportline to trochu ožije a už mi tam nic nebude chybět. Fotka ve zpětném bude super, navíc má manželka v autě zrcátko trochu zmenšující a hlavně snižujíci auta v něm, tak to bude ještě agresivnější. Nafotím to hned po nasazení masky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Maska vypada fakt dobre, presne jak jsem myslel. Jen mi to ted bez toho chromu prijde takove moc jednotvarne, ale i tak na cerne nejsou tolik videt ty rysy RS jako na me zlute ... Asi do te masky taky pujdu, ale az bude hodne casu Blbe je, ze mas stejne napady jako ja (maska z RS-P, nejaky ten barevny pruh pres kapotu - taky jsem o necem decentnim uvazoval). Za chvilku budeme jako bratri (cerny a zluty) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Hmm vypadá to gut, very gut, pokud si tam dáš ještě ten šedej pruh, bude to hustej racing kára . PS Proč já si tak nemůžu hrát s faceliftem aúúúúúú 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 To by mě taky zajímalo .... .....proč ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 PS Proč já si tak nemůžu hrát s faceliftem aúúúúúú folie už máš - teraz treba RS nárazník a ešte máš aj bonus zadný corner ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 folie už máš - teraz treba RS nárazník a ešte máš aj bonus zadný corner ;) Ty ptáku jarabáku, Tobě ta stávka faceliftu na srazu pořád leží v hlavě. Chlapci blízká se na lepší časy, na jaře by mohli bejt mračítka(milotec), křídýlko(milotec) ale prej musím sekat latinu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Kully, no zatím jsme dvouvaječná dvojčata a navíc od dvou otců (můj je černoch a tvůj asiat ). Ono se ani moc vymýšlet nedá, tak ty nápady budou vždycky podobné. Oživit tu masku chci jednak tím znakem Sportline a taky by se mi líbil i ten proužek. Miles, já mám taky doma potíže s vysvětlováním, proč zase jdu do garáže, ale nakonec vždy dostanu "povolení". Kromě toho nárazníku mě to upravování zatím ani moc nestálo. Třeba mračítka z fólie byla otázka 400,- i s prací. Zkusil jsem si ještě pár virtuálních tuningů. Asi půjdu do obrázku 2, ale líbí se mi i varianta 8. Napadlo mě ještě nechat stříknout na stříbrno nebo spíše na grafitovo tu spodní mřížku, zvýraznilo by to RS rysy. Ten poslední obrázek je něco jako karbon, ale napodobit lépe se mi to nepovedlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Pruhy nee, nechej to tak, jenom s tím sportline 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Na ten spodek bych nešahal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 No možno by ten spodok pomohol a auto opticky rozšíril a taká nenápadná grafitová fólia viď. obr 2 by nemusela byť špatná,ale každopádne to chce z predu opticky rozšíriť,nakoľko auto vyzerá z predu úzke a vysoké,aspoň oproti predchodkyni aj keď som mu odrezal z kolies.Skôr pripomína Fabiu ako Octaviu,všimni si tento obr.Možno nastriekať celú spodnú mriežku grafitovo,čiže aj miesta okolo denných svetiel.Niečo mi tam ešte vadí,ale ťažko povedať čo. Pás č 2 si myslím,že sa každopádne hodí.Čierna farba nie je moc športová a treba ju nejak oživiť,ale len decentne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 tak rikal ze to posle jeste trochu k zemi traba to bude stacit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Ja som to dal na počítači k zemi,ale furt to vyzerá úzke a vysoké. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 podle me fotka je focena z vysky 5leteho ditete a ne dospele osoby pac je to nejak vysoko ani uhel tak nejak neodpovida 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 To ano,lenže to je práve pohľad z oprotiidúceho auta a preto si myslím,že je dosť dôležitý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Jsem pro fotku č. 2 s tím pruhem trochu mimo osu vozu, středem se mi moc nelíbí, k tý garáži ti závidím, já mít garáž jsem tam furt, já můžu bastlit s faceliftem jen když jsem u rodičů na moravě, v Práglu před barákem bych byl za vokurku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Hoši...tak jsem asi jedinej kterému se to nelíbí ;) Mě to prostě přijde jako už vetší tuning který podle mě dvojkové Octávce nesluší ;) Ale je mi jasné že každému se líbí něco jiného. Libore: stejně Tě ale musim a chci pochválit jelikož si to děláš sám což je velký plus člověče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Mě se celkem zamlouvá ta spodní světlejší mřížka, určitě by to ten spodek zvýraznilo. Rozšířit jsem chtěl auto podložkama dopředu, ale když jsem tam dal 1,5cm jako mám vzadu, tak se mi zdálo, že to leze moc ven, asi by stačilo 0,5-1 cm. Jinak až to snížím ala Alexas, tak to bude lepší. Foťák trochu klame, úhel pohledu není nikdy stejný jako naživo, mě t auto nepřipadá až tak moc vysoké a vůbec ne jako Fabia. Pruh na fotce č.2 se mi taky líbí, pro ten jsem na 90% rozhodnutý, ale kdybych měl hodnotit rozhodnutí pro tu černou mřížku, tak jsem pro ni tak na 60%. Pořád mi ještě něco chybí. Možná jsem tam měl nechat ten znak škoda, možná jsem měl jen zakytovat tu díru po znaku a hezky to vyhladit. Při bočním pohledu na té masce vidím takový jako čumák vyčuhující nad tou mřížkou. Opticky se auto sníží, až si nechám nalepit z tmavé průhledné fólie pruh na čelní okno (zevnitř, nějak těsně nad zrcátko). Garáž mám i nemám, mám od ní klíče, můžu tam kdykoliv zajet a něco kutit, ale je mojí tchýně (ale ta je bezvadná), ale i tak jsem za ní rád, před barákem bych asi takové věci nemohl dělat. Romariooo, dík za pochvalu. Od malička si rád něco vyrábím a mám pak z toho lepší pocit, než když si to koupím nebo nechám udělat někým jiným. Taky mám rád decentnější tuning a bojím se, aby se mi to nezvrtlo v tuzing, tohle už je dost na hraně, hlavně ta maska, proto pro ní ješt nejsem úplně rozhodnutým ale zase je mi škoda vynaložené práce s tím. Ty nálepky jsou decentní a navíc lehce sundatelné, pokud by se mi to nelíbilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
empi Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Mi se ta maska tak, jak je, teda moc nelibi - presne, jak pises, ma takovy divny cumak, ale na zivo to mozna vypada lip. Myslim, ze kdybys nechal ten znak, popr. znak a chrom v horni casti, tak by to vypadalo lip. Pruhy bych nedaval, sice to na prvni pohled nevypada spatne, ale budes za "tuzera" :-). Spis neco decentniho, treba jak jsi uz drive zkousel - cervenou linku kolem mrizky/mrizek ala GTI. To, ze ted vypada vyssi, je podle mne prave tim "nosem". Ten znak prodluzoval kapotu a ta tim koncila niz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Jak jsem psal, ještě pro tu masku nejsem rozhodnutý. Nejvíce se mi líbí ty plástve, vypadá to sportovněji, ale vadí mi ten "nos" místo znaku. Myslel jsem si, že tu kapotu prodloužím tím, že bude ta mřížka černá a spojí se tak s kapotou. Dnes jsem na vážkách, pokud o tom pochybují ostatní, tak mě to nahlodává a nakonec mě to přesvědčí, že tu masku na auto nedám, což by mě fakt štvalo, strávil jsem nad ní tak 10-15 hodin. Pruhy mi nepřijdou tuzerské, je to sice levný tuning, ale proč nebýt trochu odvážnější, když se dívám na německé fórum, tak ti se tam s tím neštvou a někdy to opravdu vypadá suprově. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Mi se ta maska libí jak ji máš teď, je to pokračování toho prolisu kapoty, neřešil bych to, ale ty plástve jedině černý ty šedivý jsou dle mne vopičárna, a ten pruh je pěknej, ten dej, jednou se přijdu podívat naživo až pojedu okolo Ostravy za rodinkou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Možno nakoniec by nebola tá spodná časť v chrome až taká špatná,ťažko spoza monitoru hodnotiť a čo sa týka toho znaku,mne osobne tam chýba.Pás č 2 nemá chybu . Myslím,že zbytočná práca to nebola,môžeš ju kedykoľvek predať a ešte na nej aj zarobiť ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Mě by to právě s tím spodkem už tuzing připomínalo... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Pěkný, ale ať ten předek zbytečně nepřeplácáš.. už bych ho nechal být a pustil se radši do auta z druhý strany.. takovej difuzor by byl jasnej, kdybych měl FL. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Mě by to právě s tím spodkem už tuzing připomínalo... :) Myslel som spodnú časť (U-čko) v chrome len tej prelakovanej masky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Libore, dal jsem ke me foto montaz masky RS-P (s chromovanym i obarvenym rameckem) na moje auto, s logem Skoda. Vlastne to je originalni maska RS-P ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Díky za rady a postřehy. Teď mám ale v hlavě guláš. Chvíli se by se mi to tak líbilo a chvíli ne. Teď jsem auto zkusil ještě snížit (odhadem 3cm, těžko říct takhle na PC), vytáhnout kola (tak cca 1,5cm), dal jsem tam ten znáček, a dal jsem tmavý pruh na okno a rozsvítil denní. Myslím, že je to hned lepší. Už jsem někde psal, že zatím vylepšuju jen předek a o tom difuzoru jsem taky psal, že by se mi líbil, ale v černé barvě by úplně zanikl, tak bych ho musel udělat třeba grafitový, což by asi autu sedělo. Pak dozadu přemýšlím o koncovce výfuku, to bych spojil s instalací difuzoru, ale až příští rok. Přemýšlím, že zkušebně sám polepím tu originál masku černou fólií, co ji mám na mračítkách, abych viděl, jak to bude vypadat. Zkusím nejdříve jen vršek masky a nechám to spodní účko a pak zkusím celou masku. Žebra v masce nechám, stejně teď nemám náhradní na pokusy. Ty žebra totiž nejsou rovná, ale nahoře a dole jsou jakoby zatočená dovnitř masky, proto je problém dát tam nějak hezky tu plástev, aby nevypadala zapadlá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Ja som si všimol,že je znížené až keď som si to prečítal,ale je fakt,že to niečo pomohlo,ale v podstate tvar tých svetiel je taký,že karosériu ťahajú nahor a navyše auto hore rozširujú a potom nárazník vyzerá užší,preto som aj písal,že možno by pomohlo tou šedou dať všetky spodné mriežky,aby to vrch prevážilo ,ale inak každopádne pomohlo. Nakoniec by asi bolo najlepšie zohnať tú masku RSP,prípadne vyskúšaj ju tam "prilepiť"aspoň virtuálne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.