Přejít na obsah

Silentbloky ramene

Ciza

Doporučené příspěvky

Tak silentbloky jsou vyměněný,a je fakt že je to znát.Hlavně na nerovnostech jako jsou záplaty.Je to tužší a tiší.

Ale co je horší,že při této akci se přišlo na to že mám na rameni ulomenou takovou malou kost z kloubama,veliká asi deset cm,která je napojená na spínač ke světlům.Je to asi na výškové nastavení xenonů.Bylo mi divný že se světla hýbou nějak prapodivně.

Nevíte někdo číslo toho dílu?Nějaké na tom je,ale to není to co potřebuju.Přikládám foto.Šipka ukazuje na místo ulomení.

Díky moc.post-680-1309689815_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

jak jsem psal první a origo sileny odešli když auto mělo najeto 60.tis no takže ty docela vydrželi potom jsem koupil o5 origo a ty vydrželi cca 10.tis jinak vše je v poradku jen ty sileny nevydrží nechápu to zkusím jiného výrobce a uvidíme

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Po třech měsících ježdění se silenty z audi, jse se nas..l a zítra jsem objednán na výměnu za originály. Ta tvrdost na našich silnicích je neskutečná, takže tam půjde zpět origo-to co tam má být.

P.S. Kdyby nějaký příznivec sportovní jízdy (tvrdé) měl zájem, tak ty z audi budou k mání za symbolickou cenu...je na nich najeto cca 2 tis km, ale upozorňuji, že je to děs.... :angry:

Odkaz ke komentáři

Dnes provedena výměna za zesílené originály a hned po prvních kilometrech je znatelný rozdíl-k lepšímu. Už na první pohled je viditelný rozdíl v konstrukci obou silentů, na té plné gumě z audi nemá co "propružit", takže se to musí logicky projevit na komfortu jízdy. Pro názornost přikládám foto obou silentů-rozdíl je zřejmý....

post-946-1311363174_thumb.jpg

post-946-1311363196_thumb.jpg

post-946-1311363206_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...

tak vsechny 4 silentbloky vymeneny

jeden-predni-byl ko, jinak to jeste slo, ale diky tomu, ze jsem dal rs pruziny ,mam 18 kola a bylo treba geometrie, udelal jsem to cely. rozdil byl hned citit. cena za originalni dily neco malo pres 1000kc od jeldy. montoval jsem sam. bylo treba vyrobit pripravky, ale slo to. nejvic daly zabrat predni.

Upraveno uživatelem kraclik
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 7 měsíců později...

jen pro zajímavost : http://www.cc-autodily.cz/luzko-ulozeni-ra...yword=125002285

pro cleny OC - 216,- Kč /kus

mám tu zatím 2 ks - ty jsou rezervovány pro pana Ol@fa : )

Tady bych trochu oponoval s tímto silenblokem. Toto je na seata cupru.

Když se podívate na ten silenblok je tam:

gelb 8z0407183A

weiss 6ll407183

Z toho vyplývá vzhledem k bilemu (weiss) proužku na silenbloku, že toto je na cupru a tudíž tvrdší než na A2 ;)

Na A2 je tento se žlutym proužkem: www.skoda-dily.cz/eshop/8z0407183a-silentblok-ramene-kovovy.html

Kupoval jsem je na fabku, ale na 3hrnek mi to nebylo doporučeno, tak jsem dal zesílené z OII.

Nahodou kdyby byl o ně zajem jsou i s fakturou nepoužité za 500,- včetně pošty. Kupované minulý měsíc viz odkaz výše :)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o měsíc později...

Tak už mám koupené nové silentbloky do předního ramene, jak přední tak zadní do hliníku a všechny origo ze škodováckého skladu. Tak nechápu jak to, že se na zadní uložení nedají koupit jako díl bez toho hliníku. Tak teď už jenom počkat na volnej hever. Jěště máte nějakej fígl jak tam ten zadní silentblok nalisovat jak se má, rovně nebo stačí jen si to označit na tom hliníku a je to ?? :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...