italik Odesláno Červenec 2, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 vim ze mas najeto pres 200tis. menil jsi ty sylenbloky prvne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Červenec 3, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 Tak silentbloky jsou vyměněný,a je fakt že je to znát.Hlavně na nerovnostech jako jsou záplaty.Je to tužší a tiší. Ale co je horší,že při této akci se přišlo na to že mám na rameni ulomenou takovou malou kost z kloubama,veliká asi deset cm,která je napojená na spínač ke světlům.Je to asi na výškové nastavení xenonů.Bylo mi divný že se světla hýbou nějak prapodivně. Nevíte někdo číslo toho dílu?Nějaké na tom je,ale to není to co potřebuju.Přikládám foto.Šipka ukazuje na místo ulomení. Díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Červenec 3, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 Tak už sem to našel.Bohužel se to prodává celý. Přední:http://www.cc-autodily.cz/cidlo-urovne-1?keyword=%C4%8Didlo Zadní:http://www.cc-autodily.cz/cidlo-urovne-3?keyword=%C4%8Didlo Tak třeba se to někomu taky hodí._idla.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 to Italik: Ano, poprvé. Stejně tak i tlumiče a tyčky stabilizátoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 5, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 jak jsem psal první a origo sileny odešli když auto mělo najeto 60.tis no takže ty docela vydrželi potom jsem koupil o5 origo a ty vydrželi cca 10.tis jinak vše je v poradku jen ty sileny nevydrží nechápu to zkusím jiného výrobce a uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Červenec 5, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 Ono je to možná taky tím,že už ta náprava není jako nová,tlumiče,čepy atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Červenec 21, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2011 Po třech měsících ježdění se silenty z audi, jse se nas..l a zítra jsem objednán na výměnu za originály. Ta tvrdost na našich silnicích je neskutečná, takže tam půjde zpět origo-to co tam má být. P.S. Kdyby nějaký příznivec sportovní jízdy (tvrdé) měl zájem, tak ty z audi budou k mání za symbolickou cenu...je na nich najeto cca 2 tis km, ale upozorňuji, že je to děs.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 Dnes provedena výměna za zesílené originály a hned po prvních kilometrech je znatelný rozdíl-k lepšímu. Už na první pohled je viditelný rozdíl v konstrukci obou silentů, na té plné gumě z audi nemá co "propružit", takže se to musí logicky projevit na komfortu jízdy. Pro názornost přikládám foto obou silentů-rozdíl je zřejmý.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 coplos: ty z Audi byly originály nebo druhovýroba (vidím sáček Mayle...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 coplos: ty z Audi byly originály nebo druhovýroba (vidím sáček Mayle...) Originály-od jELDY z cc.autodíly-ten sáček měl mechoš na ponku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palad1n Odesláno Listopad 9, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2011 Hosi, kolik vas vysla vymena prednich i zadnich silentbloku? CO je tedy vse potreba vymenit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 (upraveno) tak vsechny 4 silentbloky vymeneny jeden-predni-byl ko, jinak to jeste slo, ale diky tomu, ze jsem dal rs pruziny ,mam 18 kola a bylo treba geometrie, udelal jsem to cely. rozdil byl hned citit. cena za originalni dily neco malo pres 1000kc od jeldy. montoval jsem sam. bylo treba vyrobit pripravky, ale slo to. nejvic daly zabrat predni. Upraveno Únor 27, 2012 uživatelem kraclik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 A co ty zadní, přední se tu řeší furt, ale co všechno se řeší u zadku, myslím komplet zadní náprava????? Zdá se že zadek není 100% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 mam za to, ze se tu resil jen predek a na nem predni a zadni silentbloky. se zadni napravou nemam zkusenost, zadim je ok. ale co jsem koukal, je tam toho pozehnane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Chtěl bych se zeptat, jestli hodně odchází i ty přední SB na předních ramenách, budu teď měnit ty zadní, tak ať vím, jestli doobjednat i ty přední, dík. Kurňa sekl jsem se, má to být do podvozku O1:-) Prosím admina o přesun, díky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Andrejjj Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Zdravím vás , riešil tu nikto už obtrhané šrouby na silenblokoch na prednej naparave ( tie ktore držia ten hliník vktorom sú nalisované silenbloky) Môj šikovný mechanik mi ich obtrhal a teraz ma čaká dalšia investicia do konzoli na nápravnici - 1KO 199 295. Už sa o tu dakomu stalo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 jen pro zajímavost : http://www.cc-autodily.cz/luzko-ulozeni-ra...yword=125002285 pro cleny OC - 216,- Kč /kus mám tu zatím 2 ks - ty jsou rezervovány pro pana Ol@fa : ) Tady bych trochu oponoval s tímto silenblokem. Toto je na seata cupru. Když se podívate na ten silenblok je tam: gelb 8z0407183A weiss 6ll407183 Z toho vyplývá vzhledem k bilemu (weiss) proužku na silenbloku, že toto je na cupru a tudíž tvrdší než na A2 ;) Na A2 je tento se žlutym proužkem: www.skoda-dily.cz/eshop/8z0407183a-silentblok-ramene-kovovy.html Kupoval jsem je na fabku, ale na 3hrnek mi to nebylo doporučeno, tak jsem dal zesílené z OII. Nahodou kdyby byl o ně zajem jsou i s fakturou nepoužité za 500,- včetně pošty. Kupované minulý měsíc viz odkaz výše :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 No toe jasný že jsou s cupry ale taky víc vydrží já před rokem měnil za originál a vydržely rok jsou v pytli . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Muzete mi tady nekdo napsat postup jak se meni zadni a predni silentbloky na predni naprave? Jestli se ty zadni museji prilepit nebo jesli jsou tam jen nalisovane atd. Cekaji me jak oba predni tak zadni a nechci nic podcenit. Predem vam dekuju za vasi pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 připojil bych se k dotazu: dá se to udělat doma bez speciálních připravků? Např. ve svěráku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Vytlačit se dají ale je to hrůza hliník a železo když jsou těsně u sebe tak po čase tvoří pomalu nerozlucnou dvojci :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Nahodite nekdo postup ? Musi se zadni silentblok lepit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Nic v tom není vytlačit a dat nové pokud si na to netroufás tak to dej do servisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Jen se chci zeptat. Ten predni silentblok pri lisovani toho noveho mazete ho necim? A pripadne cim? Nebo jen tak na sucho? A ten zadni se tedy lepi??? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Tak už mám koupené nové silentbloky do předního ramene, jak přední tak zadní do hliníku a všechny origo ze škodováckého skladu. Tak nechápu jak to, že se na zadní uložení nedají koupit jako díl bez toho hliníku. Tak teď už jenom počkat na volnej hever. Jěště máte nějakej fígl jak tam ten zadní silentblok nalisovat jak se má, rovně nebo stačí jen si to označit na tom hliníku a je to ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Hmm originál nic moc nevydrží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 chipmann: co doporučuješ tam dát? jak přední tak zadní (na přední nápravě) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Plný z Cupry/A2/S3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Přesně jak říká Vasekk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Ja je tam mam 154000km a menim je ne proto ze by byli utrhane ale proto ze uz jsou mekci a trochu je to na jizde znat. A ty predni proto ze mi vrzou. Takze kdyz vydrzej zase 150 tak budu spokojen protoze to bude asi uz smrt tehle octavek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.