Přejít na obsah

Jaké byste doporučili přední žárovky?

Doporučené příspěvky

Pokud už tady nějaký téma je tak se omlouvám ale nenašel jsem...

Jde mi o to jaký máte žárovky ve světlech a jak jste s nima spokojený, který byste mohli dporučit díkes :)

Nejde mi o nějaký ledky do parkovaček to je každýho věc ale prostě do klasickej hlavních světel.

Chtěl bych něco trochu domodra buď Philips Blue Vision nebo Osram Cool Blue.... :palec:

Odkaz ke komentáři

Já v dálkovkách Osram NightBreaker, o něco míň do modra než Cool Blue, ale super svítí, výrazně víc než obyčejné žárovky. Používal jsem je i na předchozím autě bez xenonů jako hlavní světla a nemůžu na ně říct ani slůvko špatné. Zkoušel jsem tehdy právě i Cool Blue a moc mi nevyhovovalo slabší světlo..

Odkaz ke komentáři

Osram nightbreaker - mam je jak v dalkach, tak v potkavackach - velka spokojenost

ted po 11mesicich a 22tkm praskla jedna potkavacka.

v aktualnim letaku AutoKelly jsem se docetl, ze je zacli delat s vetsi zivotnosti o 50% nez u predchozi generace - oznacuji je jako Osram nightbreaker PLUS

chystam se na ne :palec:

Upraveno uživatelem kraclik
Odkaz ke komentáři

Já mám sice OI FL bez xenonů takže žárovky H4 a už několik let používám jedině Osram NightBreaker a zatím jen spokojenost. Philips ExtremePower taky nejsou špatný ale za cenu jedné sady jsou tři sady Osramu a mě vydrželi skoro stejně dlouho.

Jinak debata o žárovkách je tady :palec:

Upraveno uživatelem Mirouch76
Odkaz ke komentáři

Ja to udelam tak, ze mam na zimu Philips NG a na leto nahodim zpatky Osram NB, ale tentokrat ty Plus. Mel jsem NB cely minuly rok a super, svetlo je paradni, svit taky. Ale na zimu, kdy je vic mokro, si necham ty NG, za mokra totiz ty NB trochu ztraci.

Odkaz ke komentáři

okej díkes za názory i Mirouchovy za odkaz tam je toho taky dost :) asi pujdu do Philips blue vision svítivost maj o malinko menší než NB a jsou trochu do modra což bych chtěl...

hlavně jsem zvědavej až vyndam ty co mám teď co je to za šmejdy protože vůbec nesvítěj..

Odkaz ke komentáři

Mal som asi rok Philips extreem power , ale po roku sa mi jedna vypálila.

Teraz som kúpil osram night-breaker a používam tie.

Porovnanie: Tie Philips boli lepšie.Mali lepšiu svietivosť, teraz som sa kôli cene ulakomil na tie Osram. Philips 33€ Osram 23€.

V parkovačkách mám vpredu osram cool blue, majú pekné biele svetlo a ide to k tým stretávacím svetlám.

Odkaz ke komentáři

Včera jsem byl v OBI koupit žárovky H7čky. Kupuju vždycky Osram Nightbreaker. Nevím, jak dlouho to tam budou mít a jestli je to ve všech OBI v republice, ale měli super akci, kdy stálo balení 2x H7 místo 649,- jen 199,-, tak jsem koupil 3 balení. Doporučuju všem, aby se tam jeli mrknout, za tu cenu je nikde neseženete. Měli slevněné i H1čky, ty si ještě zajedu dokoupit do dálkovek.

Odkaz ke komentáři

Tak vcera sem koupil Osram NB plus v globusu, cenovka 600kc, svitivost, rekl bych trochu do bila proti Phillips premium +30% co sem mel predtim, a mozna a to fakt jen mozna i je videt ze NB maji +90%, proste zhrnuto podtrzeno, sviti to vic jasne a myslim ze je to dostacujici, je pravda ze zatim sem to teslt jen na suchu a to sem nemel problem ani s normalnima zarovkama, uvidi se az bude mokro a kolem cesty nebude shehova odrazova plocha, to je pak videt jestli zarovky za neco stoji :).

Odkaz ke komentáři

Homologace by me az tak netrapila, spise vazne pochybuji o dostatecnem svetelnem vykonu v pripade tech doporucovanych jako nahrada hlavnich svetel. Do mlhovek to je nesmysl to davat, tam jsou nejlepsi ostre zlute zarovky, napr. velmi spolehlive a kvalitni americke Nokya, ktere jsem tu pred casem anoncoval. Urcite to je pouzitelne jako blinkry, obrysy ci couvaci, u tech brzdovych to musi mit OBC free (vi dale) 100%, nebot to je hodne dulezite svetlo.

Zadny ze svetovych renomovanych vyrobcu svetelnych zdroju (napr. PIAA ci Osram atd.) zatim neohlasil plnohodnotnou LED nahradu za standardni zarovky pro hlavni svetla - nedostatecny vykon, obrovska tepelna ztrata (LED musi mit obri chladice), zivotnost.

Take neni ani zminka o OBC (on-board-computer) free, tzn. osetreni proti moznym chybam palubniho pocitace, predpokladajiciho bezne zarovky s urctym odporem vlakna...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...