chjetjov Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Pokud už tady nějaký téma je tak se omlouvám ale nenašel jsem... Jde mi o to jaký máte žárovky ve světlech a jak jste s nima spokojený, který byste mohli dporučit díkes :) Nejde mi o nějaký ledky do parkovaček to je každýho věc ale prostě do klasickej hlavních světel. Chtěl bych něco trochu domodra buď Philips Blue Vision nebo Osram Cool Blue.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 xenon NOKYA ARCTIC WHITE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dushky888 Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 ja uz asi 5 rokov pouzivam H4 OSRAM Cool Blue. Sice maju nizsiu zivotnost ako klasicke H4, ale je to asi dan. Za dazda svietia slabsie ale v podstate som spokojny a nemam cas laborovat s inou znackou alebo typom ziaroviek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 (upraveno) xenon NOKYA ARCTIC WHITE hmm ale koukám že obyč H7 maj 7000K to už mi přijde dost... Upraveno Leden 26, 2011 uživatelem chjetjov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Já v dálkovkách Osram NightBreaker, o něco míň do modra než Cool Blue, ale super svítí, výrazně víc než obyčejné žárovky. Používal jsem je i na předchozím autě bez xenonů jako hlavní světla a nemůžu na ně říct ani slůvko špatné. Zkoušel jsem tehdy právě i Cool Blue a moc mi nevyhovovalo slabší světlo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Ja su na Osram NightBreaker nachystanej jak je uvidim v nejakym super hyper du do nich, a az umre, tak reklamace?? otazka je jelsti mi to uznaj ze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Lidé dost chválí Os Nightbraker. Sám mám v projektorech Nightguide DoubleLife od Philipesa :D Spokojený jsem maximálně. No ale ta cenovka.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Ja su na Osram NightBreaker nachystanej jak je uvidim v nejakym super hyper du do nich, a az umre, tak reklamace?? otazka je jelsti mi to uznaj ze. ja je mam 3mesice a jsou super. kupoval jsem je v Nemecku a cena byla taky suprova. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 (upraveno) Osram nightbreaker - mam je jak v dalkach, tak v potkavackach - velka spokojenost ted po 11mesicich a 22tkm praskla jedna potkavacka. v aktualnim letaku AutoKelly jsem se docetl, ze je zacli delat s vetsi zivotnosti o 50% nez u predchozi generace - oznacuji je jako Osram nightbreaker PLUS chystam se na ne Upraveno Leden 26, 2011 uživatelem kraclik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Osram Nightbreaker H7 v stretávačkách mi praskli po 2,5 a 3 mesiacoch, teda asi 11 - 13t km.. :D myslel som že tá polovičná životnosť bude trochu viac... Teraz mám už trištvrte roka Philips X-treme power a zatiaľ držia takže som spokojný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 (upraveno) Já mám sice OI FL bez xenonů takže žárovky H4 a už několik let používám jedině Osram NightBreaker a zatím jen spokojenost. Philips ExtremePower taky nejsou špatný ale za cenu jedné sady jsou tři sady Osramu a mě vydrželi skoro stejně dlouho. Jinak debata o žárovkách je tady Upraveno Leden 26, 2011 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Ja to udelam tak, ze mam na zimu Philips NG a na leto nahodim zpatky Osram NB, ale tentokrat ty Plus. Mel jsem NB cely minuly rok a super, svetlo je paradni, svit taky. Ale na zimu, kdy je vic mokro, si necham ty NG, za mokra totiz ty NB trochu ztraci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 okej díkes za názory i Mirouchovy za odkaz tam je toho taky dost :) asi pujdu do Philips blue vision svítivost maj o malinko menší než NB a jsou trochu do modra což bych chtěl... hlavně jsem zvědavej až vyndam ty co mám teď co je to za šmejdy protože vůbec nesvítěj.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 tak jsem dnes nainstaloval Osram NB PLUS- jsem zvedav jaka bude vydrz. Svetlo, predpokladam, bude stejne jako u predchozi generace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Já jsem po nekonečných výměnách po pár měsících levných i drahých H7 (bez zvýšené svítivosti a zabarvení) přešel na http://www.osram.cz/osram_cz/DOMCNOSTI/Aut...LIFE/index.html Koho by bavilo každý měsíc vyndavat jeden ze světlometů... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Přidávám vlastní test žárovek.. Nyní mám PIAA 8000K, výborný efekt (společně s LED parkovačkama), nicméně je nemohu zcela doporučit, protože už jsou dost do modra a za mokra pochopitelně nic moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miťo Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Mal som asi rok Philips extreem power , ale po roku sa mi jedna vypálila. Teraz som kúpil osram night-breaker a používam tie. Porovnanie: Tie Philips boli lepšie.Mali lepšiu svietivosť, teraz som sa kôli cene ulakomil na tie Osram. Philips 33€ Osram 23€. V parkovačkách mám vpredu osram cool blue, majú pekné biele svetlo a ide to k tým stretávacím svetlám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Včera jsem byl v OBI koupit žárovky H7čky. Kupuju vždycky Osram Nightbreaker. Nevím, jak dlouho to tam budou mít a jestli je to ve všech OBI v republice, ale měli super akci, kdy stálo balení 2x H7 místo 649,- jen 199,-, tak jsem koupil 3 balení. Doporučuju všem, aby se tam jeli mrknout, za tu cenu je nikde neseženete. Měli slevněné i H1čky, ty si ještě zajedu dokoupit do dálkovek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Byl jsem se v OBI podívat, ale v akce měli jen H4 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Ja mam v aute starline s větší svítivostí a jsem spokojen... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Tak vcera sem koupil Osram NB plus v globusu, cenovka 600kc, svitivost, rekl bych trochu do bila proti Phillips premium +30% co sem mel predtim, a mozna a to fakt jen mozna i je videt ze NB maji +90%, proste zhrnuto podtrzeno, sviti to vic jasne a myslim ze je to dostacujici, je pravda ze zatim sem to teslt jen na suchu a to sem nemel problem ani s normalnima zarovkama, uvidi se az bude mokro a kolem cesty nebude shehova odrazova plocha, to je pak videt jestli zarovky za neco stoji :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Dnes jsem narazil na predni LED zarovky. Myslite, ze je to pouzitelne a dovolene ? http://www.maxiprodej.cz/led-autoosvetleni.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Zda jsou schválené poznáš podle homologace, ne? V čem spočívá jejich výhoda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Homologace by me az tak netrapila, spise vazne pochybuji o dostatecnem svetelnem vykonu v pripade tech doporucovanych jako nahrada hlavnich svetel. Do mlhovek to je nesmysl to davat, tam jsou nejlepsi ostre zlute zarovky, napr. velmi spolehlive a kvalitni americke Nokya, ktere jsem tu pred casem anoncoval. Urcite to je pouzitelne jako blinkry, obrysy ci couvaci, u tech brzdovych to musi mit OBC free (vi dale) 100%, nebot to je hodne dulezite svetlo. Zadny ze svetovych renomovanych vyrobcu svetelnych zdroju (napr. PIAA ci Osram atd.) zatim neohlasil plnohodnotnou LED nahradu za standardni zarovky pro hlavni svetla - nedostatecny vykon, obrovska tepelna ztrata (LED musi mit obri chladice), zivotnost. Take neni ani zminka o OBC (on-board-computer) free, tzn. osetreni proti moznym chybam palubniho pocitace, predpokladajiciho bezne zarovky s urctym odporem vlakna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Ten světelný výkon bude určitě problém, bruder testoval podobné do zadních světel na Fabii a byla to tragédie, po tmě bylo aspoň vidět, že to něco dělá, ale ve dne nula a to i v zadních obrysových nebo blikačích. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 kully: ty SMD žárovky mám na denním svícení snad už rok.....to je OK...ale na svícení jako takové-v žádném případě! nesvítí to! parabola je dělaná že světlo de z jednoho bodu(vlákna)... http://www.youtube.com/watch?v=4juw--KoXaw...feature=related 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Myslel jsem si, ze to nebude vubec pouzitelne do provozu. Dal jsem to tady spis jen pro zajimavost co vsechno ti cinani neudelaji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 SMD žárovky se dělají už dlouho... např v parkovačkách nebo blinkry naprosto v pohodě a svítí to líp jak žárovka...ale do hlavních světel neee....tam je potřeba ohnisko a né rozptýlené světlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dushky888 Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 presne tak, ako pise VSemi. Parabola potrebuje presnu ohniskovu vzdialenost na optimalny svetelny vykon (skus si len zasvietenu H4 povitiahnut trosicku zo svetla a uvidis ako sa zmeni lom svetla napr. na stene). S SMD ohisko neurobis ani ked sa po..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.