Přejít na obsah

Vaša a Rolbař

Doporučené příspěvky

audi A3

i takhle jde zapojit alarm

druhé foto je OI napadená kutilem

když už někdo není schopen dát fastony aby to šlo rozpojit a napájí to natvrdo tak by to chtělo aspoň to neprotahovat přes kde co.

napadená kutilem, tak to si musím zapamatovat Venco, tohle jsem ještě neslyšel :palec: :P :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři
Vašo,kamarádi z Prahy by tě pokárali!!!Pravý mechanik si dává přes blatník deku,aby nepoškodil lak :palec: ;)

deka přes blatník jsou moje montérky .. ty jenom leští ... pane ... je pravda ,že mám takovu spešl plachtu ..na konci jsou magnetky .. aby to drželo .. ale ručník .... a mejdlo .. ručník mejdlo cha cha to stačí ...

Odkaz ke komentáři

tak a vánoce máme skoro za náma

ještě přivítáme nový rok 2010 a může vše začít na novo :palec:

děkuji všem za projevení důvěry že mi svěřovali svoje miláčky (jen čtyřkolové :palec:) abych tam něco upravil a tánhle něco opravil. Doufám že budu moci i nadále pomáhat s problémy nebo přánímy at už osobně a nebo tady na fóru.

škoda že někteří si občas pletou moje služby s non stop asistencí a volají v 11 večer , posílají sms třeba ve 4 hodiny ráno a nebo na dnešní první vánoční svátek přesně v poledne mi jeden z fóra volá že mu nejdou sundat stěrače.

Odkaz ke komentáři
tak a vánoce máme skoro za náma

ještě přivítáme nový rok 2010 a může vše začít na novo :)

děkuji všem za projevení důvěry že mi svěřovali svoje miláčky (jen čtyřkolové :P) abych tam něco upravil a tánhle něco opravil. Doufám že budu moci i nadále pomáhat s problémy nebo přánímy at už osobně a nebo tady na fóru.

škoda že někteří si občas pletou moje služby s non stop asistencí a volají v 11 večer , posílají sms třeba ve 4 hodiny ráno a nebo na dnešní první vánoční svátek přesně v poledne mi jeden z fóra volá že mu nejdou sundat stěrače.

plně ti rozumím, ale i já jsem jeden z těch kteří cestují na štědrý den, výdy jsme u přítelovy mámy a potom po 18hod. frčíme na moravu k mojí mámě,, silnice volné a tak se to jede v pohodě,,,no a předloni jsme otravoval garnyho a MartinaRS, protože mi najednou nešel ventilátor a auto se začalo mlžit, zastavil jsem na benzínce a ... a já debil neměl knihu sebou, která to asi je ta pojistka, že? tak jsem otravoval kluky, ti poradili a já v klidu dojel, tak že i já jsem jeden z těch idiotů, kteří takto blbě otravují :D :)

Odkaz ke komentáři

Zdravím v mezi Svátčí :-))))všechny co jsem chodí :-))

jj nevím co jse kde komu stalo ale píši v návaznosti na Vášu všeobecně......mě třeba nevadí když mě někdo volá kdykoli když má opravdu problem zvláště když za mnou jezdí a bud spolu udržujem kontakty a nebo prostě je spokojen a jezdí pracovně!!!ale stalo se mě mockrát to co popisuje Váša,že mne volalo už x lidí bud hodně pozdě nebo v noci v Neděli ve 12 atd....a ptali se na věci které 100% vydrží do rána....:-))))takže jsem celkem rád že je to u nás servismanů uplně stejné.Nemám problem pomoci na dálku nebo případně asistovat na místě když je opravdu problem a to se tak i děje :-)))

PS před nedavnem také volal v 03.00H jeden člověk že nemůže zatáhnou okna u auta co má dělat takže sranda je furt :-))))

Odkaz ke komentáři

Nejezdit vozralej ve 3 rano autem :palec: Kdo si proboha ve tri rano votvira vic oken? Ja jsem na to uchyl a jezdim s otevrenym i v zime, ale jedno mi na tom mrazu staci :) No a vazne... dospat noc v aute nebo to pichnout k nejaky osobe blizky, si nejak nedokazu predstavit, v takovou hodinu nekoho z kluku otravovat, to je dost sobecky :(

Odkaz ke komentáři
plně ti rozumím, ale i já jsem jeden z těch kteří cestují na štědrý den, výdy jsme u přítelovy mámy a potom po 18hod. frčíme na moravu k mojí mámě,, silnice volné a tak se to jede v pohodě,,,no a předloni jsme otravoval garnyho a MartinaRS, protože mi najednou nešel ventilátor a auto se začalo mlžit, zastavil jsem na benzínce a ... a já debil neměl knihu sebou, která to asi je ta pojistka, že? tak jsem otravoval kluky, ti poradili a já v klidu dojel, tak že i já jsem jeden z těch idiotů, kteří takto blbě otravují ;) :o

cha cha .. jo to si myslím volal mně ..nějak matně si vzpomínám .. ...

jinak s těma telefonama .. je fakt , že občas se někomu povede volat nevhod .. ale vždy jde telefon vypnout a nebo aspon zvonění ,že ... ale kolikrát je to mazec ... :D

Odkaz ke komentáři
No je to ponekud hloupe, ale zajimalo by mne Martine, co se ma delat, kdyz fakt nemuzes ty okna zatahnout? :)

Sory klukům za OT..je to mimo tému :-)))

Pán se ožral a u táboráku poslouchal NAVI která žere a udělal AKU tak proto volal ve 03 h :-))) ale nemusel volat a jen z vedlejšího auta vzít AKU nebo káble :-))lidi ale volaj kdy chtěj je jim to naprosto jedno zrovna ted v sobotu kolem 22h volal jeden člověk že nemůže otevřít auto a to jsem ho dost jasně upozornoval že instalaci alarmu co má je časovaná bomba nevěřil......

Odkaz ke komentáři
Sory klukům za OT..je to mimo tému :-)))

Pán se ožral a u táboráku poslouchal NAVI která žere a udělal AKU tak proto volal ve 03 h :-))) ale nemusel volat a jen z vedlejšího auta vzít AKU nebo káble :-))lidi ale volaj kdy chtěj je jim to naprosto jedno zrovna ted v sobotu kolem 22h volal jeden člověk že nemůže otevřít auto a to jsem ho dost jasně upozornoval že instalaci alarmu co má je časovaná bomba nevěřil......

pán u táboráku .. :smich::smich: tak to je už nějaký pátek .. hmm samí lepší zákazníci ... tak to musím zaklepat ,noční telefony se mi zatím vyhejbaj

Odkaz ke komentáři

člověče toho koho myslíš bych zde neuváděl jako nežádoucího :-))))) i když volat kvůli oknům také nebylo vážné volat v noci:-))))))))Slávek který si vymlátil tenkrát auto u táboráku stejným stylem tak mě nevolal v noci jen jeho kolega mu tam zadával špatný kod za kodem když potom napojil nabiječku:-)))))))))))))))

Odkaz ke komentáři
Palo já to beru trošku jinak

tys volal protože se s autem nedalo jet

mě pán volal že se nudil a že si neuměl sundat stěrače

další věc je že se s Martinem a Petrem znáš nějakej ten pátek zato já pána asi viděl jen 1x v životě když jsem mu dělal tempomat

děkuji Václave :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...