vlastaaa Odesláno Říjen 2, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 díky díky, propojeno a fachčí to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 31, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2016 ahoj kluci umí někdo nakodovat BCM aby nehlasilo chybu zadní led originál ? jedna se o SII Combi mr2010 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Thomso Odesláno Listopad 6, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2016 Potřeboval bych dodělat nivelaci a natáčení xenonů na OII Facelift. Na koho se mám obrátit? Popřípadně, kolik by mě stála práce kdybych si díly sehnal sám nebo kdyby jste si díly dodali sami :) Díky za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 6, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2016 Vasa Prostejov a Rolbar Praha... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr101 Odesláno Listopad 9, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 Ahoj, chci poděkovat Jardovi alias Rolbářovi za dnešní montáž tempomatu a zadních reproduktorů. Skvělá práce, ještě jednou děkuji. Petr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 18, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2016 po delší době zase nějaké foto z montáže OII přestavba na climatronic, bohužel při demontáži se zjistilo, jak někdo "krásně" dodělal origo HF sadu, pominu-li tažení drátů pod kobercem, nemožnost sundat skořepinu palubní desky bez štípání a to samé plátilo o výztuze..... nejhorší bylo vedení kabeláže k mikrofonu, které se volně válelo přímo v reakčním poli airbagu, tzn pytel by vyletěl nekorektně popřípadě by zmíněná kabeláž mohla ještě někoho zranit poslední 4 obrázky jsou po opravě vedení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Listopad 23, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2016 Ja děkuji Rolbovi za rychle rady po telefonu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 23, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2016 Ahoj, ani nevím, že jsi volal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vikloush Odesláno Listopad 24, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2016 Jo to to já mu taky děkuji :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OKTACR Odesláno Listopad 24, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2016 Zdravím , též se připojuji a děkuji za skvěle odvedenou práci, při opravě podsvícení ručiček u budíků, a včera montáž PDC -(parkovací asistent) na zadní část vozu a zapojení přímo do rádia SWING- funguje to podle očekávání . S pozdravem Svoboda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ital.mafian Odesláno Listopad 29, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2016 Ahoj Jardo,doufám, že už jsi pookřál po dnešní ranní práci stejně jako já i když to stále ještě není ono :D Jinak super práce jako vždy! Dneska jsme zvládli výměnu sedaček i přes komplikace se p. šroubem :), dotažení kabeláže výhřevu a výměnu panelu klimatizace. Předtím to bylo přední PDC a TPM a vše šlape jako hodinky :palec: Ještě jednou díky a uvidíme se na jaře ;) D. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 29, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2016 Díky, hlavně, že spokojenost jinak není problém úprav FL budíků - logo, změna z benzínu na diesel a naopak, to samé z MPH na KMH, úprava ručičky teploty na skutečný průběh teploty apod..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumpik999 Odesláno Prosinec 21, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2016 Měl bych jeden dotázek. Dá se vyřadit na OII Facelift hlášení chyb u světel? Jedná se mi o to, že mám v SPZ ledky a skoro všechny hážou chybu, takže by bylo pro mně nejjednodušší, kdyby vyřadil hlášení chyb žárovek. Pokud se to dá, kolik by to stálo. Nejlépe v tom Prostějově. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 21, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2016 Jardo pls mam jednoho zajemnce o Webasto na SUP 2 . Delas je jeste??? Muzu ho na tebe odkazat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 21, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2016 Jardo je uz mimo provoz ;) az na jar... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 21, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2016 To vim, odpovedet muze.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 22, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2016 jj, už jsem na horách, NT stále dělám, z jara pak není problém namontovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 23, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2016 (upraveno) Všem krásné prožití Vánoc, následných svátků a jen to nej do toho následujícího roku 2017 Upraveno Prosinec 23, 2016 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumpik999 Odesláno Prosinec 23, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2016 Taky přeji všem hezké svátky a jen bych měl dotaz, kolik tak asi stojí na diagnostice vypnutí hlídání chyb všech světel?? Děkuji za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 24, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 (upraveno) Chtěl bych se zeptat, dá se vyřešit páčka tempomatu jako to to má Rolba (alá Passat) na předFL tyči řízení? Plast je jiný předpokládám. Jinak šťastné a veselé! Upraveno Prosinec 24, 2016 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 24, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 tak já ji samo mám na předFL tyči, plast se vyřezává a střeva jsou FL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 24, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 (upraveno) Tak u tebe a tvého vozu už je těžko rozlišovat, co je ještě původní :) takže plast se dá upravit, není tam záměna s B6/B7 plastem, oki... Stačí se podívat do etky... tam se prohazuje ve výsledku strašně věcí :) Upraveno Prosinec 24, 2016 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 24, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 jj, plast navrtat a pak modul páček, držák, oříšek spínačky, kablík, kroužek, nové konektory na kroužek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 24, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2016 Děkuju moc, tohle mi jako návod stačí (etka už poví zbytek), ale je to docela drahá sranda, páčky jsou nakonec skoro to nejlevnější :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 20, 2017 Sdílet Odesláno Leden 20, 2017 Kluci potrebuji radu... Na svem Yeti potrebuji sundat schranku spolujezdce z duvodu demontáže nastavovače omezovací a recirkulační klapky -V425... Nemuzu to podle navodu ani za svinu sundat (schranku) pls jak na to ... Nechci to skurvit... Foto otvirace schranku zespodu... DIk za pomoc PS: tak vyreseno, uz jsem to sundal. Ja totiz ten sroubovacek rval uplne nekam jina a ne na krytku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 20, 2017 Sdílet Odesláno Leden 20, 2017 To jsou teda patenty... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2017 Yeti dobrý stačí zatlačit do boku, ale superb II ten tomu to jde blbě sundat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladin007 Odesláno Únor 2, 2017 Sdílet Odesláno Únor 2, 2017 Ahoj, jsem tu nový a chtěl bych se tak trochu hloupě pozeptat, přemýšlím u O3 o přidělávce nezávislého topení a předělávky normální klimy na climatronica, samozřejmě jsem si to tu už pročetl a vím, že to např. Rolbař dělá a viděl jsem i fotky z jeho akce, kdy auto "chybí" celá přístrojovka... Máte někdo zkušenosti, když se ty všechny plasty pak zase dají nazpátek jestli to všechno sedí a drží tak jako teď a nebo to třeba začně po čase nějak rezonovat a drnčet a rozpadat se.... ;-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr101 Odesláno Únor 5, 2017 Sdílet Odesláno Únor 5, 2017 Ahoj kluci, chci se zeptat, nemáte k sehnání na mojí O1 1.6 75kw tour 2010 maxidot+ montáž? Díky Petr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Únor 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2017 ty se špatně shání sleduj sbazar/aukro/bazoš atd velká pracděpodobnost že displei bude už KO a bude se muset měnit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.