Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 asi proběhla svačina a Jarda si mazal na housku paštiku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Tak moc děkuji VAŠOVI za dodělaný příhřev chladící kapaliny, nalogování vozidla vše OKi, doporučuji :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 (upraveno) audi A3 i takhle jde zapojit alarm druhé foto je OI napadená kutilem když už někdo není schopen dát fastony aby to šlo rozpojit a napájí to natvrdo tak by to chtělo aspoň to neprotahovat přes kde co. Upraveno Listopad 29, 2009 uživatelem Vaša 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 Fire a dodělání příhřevu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Listopad 29, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 audi A3i takhle jde zapojit alarm druhé foto je OI napadená kutilem když už někdo není schopen dát fastony aby to šlo rozpojit a napájí to natvrdo tak by to chtělo aspoň to neprotahovat přes kde co. napadená kutilem, tak to si musím zapamatovat Venco, tohle jsem ještě neslyšel :P :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 29, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 Vašo,kamarádi z Prahy by tě pokárali!!!Pravý mechanik si dává přes blatník deku,aby nepoškodil lak :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 byl tam ručník, ale neladil do záběru tak jsem ho oddělal, ale popravdě ho tam pokaždé nedávám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Fire a dodělání příhřevu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Chci podekovat Vasovi za perfektni praci na fabii mlade pri montazi DO centalu,vymeny zamku a sprovozneni sklapecich klicu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Není zač škoda že jsem vás zdržel jak jsem musel přeskládávat zámek do dveří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Není začškoda že jsem vás zdržel jak jsem musel přeskládávat zámek do dveří Uplne v pohode a cas byl nahodou kratky a stihli jsme vypit kazdy jeden caj.......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 Po roce a něco jsem navštívil Vašu v Prostějově, montáž maxidotu, super práce, doporučuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Vašo,kamarádi z Prahy by tě pokárali!!!Pravý mechanik si dává přes blatník deku,aby nepoškodil lak ;) deka přes blatník jsou moje montérky .. ty jenom leští ... pane ... je pravda ,že mám takovu spešl plachtu ..na konci jsou magnetky .. aby to drželo .. ale ručník .... a mejdlo .. ručník mejdlo cha cha to stačí ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest BXE77 Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 hlavne by si pravej mechanik mel davat do auta neco na sedacku, aby ji nezaprasil a nezasmrdel.............. coz sem videl na fotka snad jen tady v tomto topicu a u garnyho......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 sice dělám z 90% elektro, ale i tak by se měla dávat holt nejsem pravej mechanik, ale znám spoustu mechaniků co ji tam dávají ale bohužel výsledek práce to neovlivní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 ted s dívám že s asi nejedná o O I ale o OIItam není relé spínač světel je jiný spinac svetel nemusi byt jiny, delaly se i destaky bez light assistantu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Tímto veřejně děkuji Vašovi za odbornou (jak jinak, že) montáž navigace a souvisejících kravinek. Čest jeho práci, a taky dalších jako on, myslím že je známe a není třeba dále jmenovat. Taky díky Cosbymu za dodání komponentů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 tak a vánoce máme skoro za náma ještě přivítáme nový rok 2010 a může vše začít na novo děkuji všem za projevení důvěry že mi svěřovali svoje miláčky (jen čtyřkolové ) abych tam něco upravil a tánhle něco opravil. Doufám že budu moci i nadále pomáhat s problémy nebo přánímy at už osobně a nebo tady na fóru. škoda že někteří si občas pletou moje služby s non stop asistencí a volají v 11 večer , posílají sms třeba ve 4 hodiny ráno a nebo na dnešní první vánoční svátek přesně v poledne mi jeden z fóra volá že mu nejdou sundat stěrače. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 jak by rekl rytmus - s tymi steraci si zabil :-D happy new year 2k10 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 tak a vánoce máme skoro za námaještě přivítáme nový rok 2010 a může vše začít na novo :) děkuji všem za projevení důvěry že mi svěřovali svoje miláčky (jen čtyřkolové :P) abych tam něco upravil a tánhle něco opravil. Doufám že budu moci i nadále pomáhat s problémy nebo přánímy at už osobně a nebo tady na fóru. škoda že někteří si občas pletou moje služby s non stop asistencí a volají v 11 večer , posílají sms třeba ve 4 hodiny ráno a nebo na dnešní první vánoční svátek přesně v poledne mi jeden z fóra volá že mu nejdou sundat stěrače. plně ti rozumím, ale i já jsem jeden z těch kteří cestují na štědrý den, výdy jsme u přítelovy mámy a potom po 18hod. frčíme na moravu k mojí mámě,, silnice volné a tak se to jede v pohodě,,,no a předloni jsme otravoval garnyho a MartinaRS, protože mi najednou nešel ventilátor a auto se začalo mlžit, zastavil jsem na benzínce a ... a já debil neměl knihu sebou, která to asi je ta pojistka, že? tak jsem otravoval kluky, ti poradili a já v klidu dojel, tak že i já jsem jeden z těch idiotů, kteří takto blbě otravují :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Palo já to beru trošku jinak tys volal protože se s autem nedalo jet mě pán volal že se nudil a že si neuměl sundat stěrače další věc je že se s Martinem a Petrem znáš nějakej ten pátek zato já pána asi viděl jen 1x v životě když jsem mu dělal tempomat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Zdravím v mezi Svátčí :-))))všechny co jsem chodí :-)) jj nevím co jse kde komu stalo ale píši v návaznosti na Vášu všeobecně......mě třeba nevadí když mě někdo volá kdykoli když má opravdu problem zvláště když za mnou jezdí a bud spolu udržujem kontakty a nebo prostě je spokojen a jezdí pracovně!!!ale stalo se mě mockrát to co popisuje Váša,že mne volalo už x lidí bud hodně pozdě nebo v noci v Neděli ve 12 atd....a ptali se na věci které 100% vydrží do rána....:-))))takže jsem celkem rád že je to u nás servismanů uplně stejné.Nemám problem pomoci na dálku nebo případně asistovat na místě když je opravdu problem a to se tak i děje :-))) PS před nedavnem také volal v 03.00H jeden člověk že nemůže zatáhnou okna u auta co má dělat takže sranda je furt :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 No je to ponekud hloupe, ale zajimalo by mne Martine, co se ma delat, kdyz fakt nemuzes ty okna zatahnout? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 Nejezdit vozralej ve 3 rano autem Kdo si proboha ve tri rano votvira vic oken? Ja jsem na to uchyl a jezdim s otevrenym i v zime, ale jedno mi na tom mrazu staci :) No a vazne... dospat noc v aute nebo to pichnout k nejaky osobe blizky, si nejak nedokazu predstavit, v takovou hodinu nekoho z kluku otravovat, to je dost sobecky :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 plně ti rozumím, ale i já jsem jeden z těch kteří cestují na štědrý den, výdy jsme u přítelovy mámy a potom po 18hod. frčíme na moravu k mojí mámě,, silnice volné a tak se to jede v pohodě,,,no a předloni jsme otravoval garnyho a MartinaRS, protože mi najednou nešel ventilátor a auto se začalo mlžit, zastavil jsem na benzínce a ... a já debil neměl knihu sebou, která to asi je ta pojistka, že? tak jsem otravoval kluky, ti poradili a já v klidu dojel, tak že i já jsem jeden z těch idiotů, kteří takto blbě otravují ;) :o cha cha .. jo to si myslím volal mně ..nějak matně si vzpomínám .. ... jinak s těma telefonama .. je fakt , že občas se někomu povede volat nevhod .. ale vždy jde telefon vypnout a nebo aspon zvonění ,že ... ale kolikrát je to mazec ... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 No je to ponekud hloupe, ale zajimalo by mne Martine, co se ma delat, kdyz fakt nemuzes ty okna zatahnout? :) Sory klukům za OT..je to mimo tému :-))) Pán se ožral a u táboráku poslouchal NAVI která žere a udělal AKU tak proto volal ve 03 h :-))) ale nemusel volat a jen z vedlejšího auta vzít AKU nebo káble :-))lidi ale volaj kdy chtěj je jim to naprosto jedno zrovna ted v sobotu kolem 22h volal jeden člověk že nemůže otevřít auto a to jsem ho dost jasně upozornoval že instalaci alarmu co má je časovaná bomba nevěřil...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Sory klukům za OT..je to mimo tému :-))) Pán se ožral a u táboráku poslouchal NAVI která žere a udělal AKU tak proto volal ve 03 h :-))) ale nemusel volat a jen z vedlejšího auta vzít AKU nebo káble :-))lidi ale volaj kdy chtěj je jim to naprosto jedno zrovna ted v sobotu kolem 22h volal jeden člověk že nemůže otevřít auto a to jsem ho dost jasně upozornoval že instalaci alarmu co má je časovaná bomba nevěřil...... pán u táboráku .. tak to je už nějaký pátek .. hmm samí lepší zákazníci ... tak to musím zaklepat ,noční telefony se mi zatím vyhejbaj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 člověče toho koho myslíš bych zde neuváděl jako nežádoucího :-))))) i když volat kvůli oknům také nebylo vážné volat v noci:-))))))))Slávek který si vymlátil tenkrát auto u táboráku stejným stylem tak mě nevolal v noci jen jeho kolega mu tam zadával špatný kod za kodem když potom napojil nabiječku:-))))))))))))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 Palo já to beru trošku jinaktys volal protože se s autem nedalo jet mě pán volal že se nudil a že si neuměl sundat stěrače další věc je že se s Martinem a Petrem znáš nějakej ten pátek zato já pána asi viděl jen 1x v životě když jsem mu dělal tempomat děkuji Václave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 tak snad jsem vas s tim mym volanim neotravoval, kluci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.