Přejít na obsah

Octavia by Cima

Doporučené příspěvky

Ahoj

Tak po delší době máme upgrade , výměna silenbloku reakční vzpěry motoru , tvrdost 75 , po montáži na volnoběh jde trošku cejtit vybrace ale opravdu jen lehce , za to na jízdní vlastnosti to jde znát strašně moc :wub:

Jinak holka slouží jak má :) má z pět své kola :)

post-6366-14742275713566_thumb.jpgpost-6366-14742275809979_thumb.jpgpost-6366-14742275955511_thumb.jpgpost-6366-14742276135685_thumb.jpgpost-6366-14742276311695_thumb.jpgpost-6366-14742276379348_thumb.jpg

Odesláno z mého Lenovo P70-A pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Kola třeba někdy budou :) až kámoše omrzí :D

Má to vliv na to že se nehýbe motor na kterým je čidlo a ubírá výkon při otřesech , takže auto táhne líp za plynem

Poznat se to dá že se klepe motor, mě se to i houpalo za jízdy ,jel sem plnej pustil plyn a jak klesnul výkon tak se zhouplo auto ,pak se to ještě pozná když vlezeš pod auto a zahejbeš stou spěrou , neměla by tam být vůle nebo jen minimální

Já tu gumu měl už vymačkanou a už byla i celkově taková spuchřelá asi tam byla i z výroby

Kupoval sem to na dieselpoweru za 500kč

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=157487

http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/vymena-silentbloku-u-skody-octavia-spodniho-uchyceni-motoru-za-powerflex

Odkaz ke komentáři

Super popis :palec: , jak budu pod autem, tak na to mrknu, ale řekl bych, že po 260tis km už budou tyto SB asi taky vymačkaný, protože někdy cítím při rozjezdu, jako bych měl za sebou plně naloženej vozík, takže je možný, že by to čidlo klepání ubíralo na výkonu nebo je chyba nekde jinde... :(

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Jojo docela hodně sněhu až sem se divil [emoji3]

Po cestě než sem najel na dálnici stalo pár jedinců u krajnice a kamion i mimo silnici

To se máš že seš 500m nad mořem a ještě se ti to vyhýbá [emoji106]

Díky Jirko za chválu [emoji4] [emoji3]

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Lidi jsou hovada co naděláš... :D na druhou stranu interval výměny vzducháče jim hodně nahrává, 60 je dnes normálka a někde je dokonce i smrtících 90tkm, takže 60 je vlastně ještě "dobrý" :D jeden takový hodně zanedbaný už jsem viděl a byl i poškozenej jak se ho pokoušelo "sežrat" turbo místo vzduchu :D

Odkaz ke komentáři

Já měním vzducháč vždy s olejem a všechny filtry po 10tis km(stojí to pár korun) , už od té doby co octu mám to je 6 let, ten vzducháč taky nevím proč byl tak černý, samotného mě to zarazilo ,vždy byl jen zaprášen

Co se týče nárazníku tak ten musí dolů abych najel na nájezdy

Ještě vždy aspoň když mám dóle nárazník vyčistím intercooler wapkou :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...