vevca Odesláno Červenec 19, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 Každý spoj, jako rekuce, ti ztrácí hodnotu signálu,i ten spoj u anteny, takže pájení je nejlepší, jinak mě překvapuje, že bys to nezvládl, nemáš zrovna seriový auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 20, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 Tak asi to zvládnu no...ale chtěl jsem si to nějak zjednodušit :D Zítra se na to vrhnu, tak uvidíme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 20, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 nejlepší je pájet přímo v anténě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OctaviaLUB Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Kdopak vi, copak je to za ploutev :-) ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 tak to nevím ale na OII asi nepoužitelný leda bys udělal do střechy díru brokovnicí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
brasel Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 zdravim tak sem dostal tuto antenu 1K0 035 501 F jen mam problem jaky konektor zapojit ,nema nekdo info jaky konektor co kam zapojit moc dekuji vsem hledal sem ale marne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 (upraveno) klucíí, bude fungovat ploutev s číslem 3C0 035 507 A , nemám žádnou navi, jen obyč stream(zatím) ale časem by asi bylo bolero takže bych též musela FM antenu někam strčit? a mělo by to fungovat? Upraveno Září 2, 2013 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Budu mít asi blbej dotaz, ale kam v palubovce schováváte anténu? mám teď ploutev s krátkým prutem a chtel bych to vymenit jen za cistou ploutev. Mám GPS, GSM i FM, tak kdyz dam ploutev bez FM, tak kam jinam strcit antenu (druhou antenu ve skle mám) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Květen 21, 2014 Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 Hezký večer, budu mít trošku krkolomný dotaz. Plánuji zástavbu GSM3 HF jednotky, ta potřebuje GSM anténu. Dále budu měnit stream za NAVI+dab, takže to jsou 2 FM/AM, DAB a GPS. 1x FM je jasná, na to stačí prut na střeše, 2 by snad šla vyřešit vyhříváním zadního okna nebo obyč prutem do palubovky 1x GSM ... nalepovací na okno 1x GPS... klasika magnetická 1x dab... a sakra :) Osobně mě napadlo ještě řešení v podobě maxi ploutve do palubky, na střecu, ikdyž rád si jí jakožto obyvatel Prahy dát nemůžu... Nemáte někdo zkušenost s umístěním maxi ploutve do palubky? 6R0035501D, 1K0 035 501 J apod... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Kdopak vi, copak je to za ploutev :-) ? To je ploutev z OIII ;-) Jen je problém to dostat na OII kvůli výřezu ve střeše. Pro OIII je to kosočtverec řezaný laserem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Říjen 6, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 nemáte někdo zkušenost s podobou antenou? http://www.conrad.cz/antena-na-zadni-sklo-se-zesilovacem-va-80.k320889?utm_medium=retargeting&utm_source=rtbhouse&utm_campaign=RTB_adpilot&utm_content=320889 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest RUM Odesláno Prosinec 17, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2014 Ahoj, potřeboval bych poradit. Při vyjíždění (couvání) z garáže se mi prutová anténa (OII combi) zachytí za garážová vrata (elektrická - vysunují se vzhůru pod střechu) a vzpříčí se. Jediné řešení je, že spolujezdec při couvání přidrží anténu u střechy, aby se nezachytila -> neefektivní a ne vždy má člověk někoho po ruce. Proto bych tenhle problém potřeboval vyřešit jinak, než předěláváním garáže Chtěl jsem nechat namontovat ploutev, ale co jsem četl, tak není nic moc. Jen dodám, že rádio mám Stream, takže se mi jedná jen o příjem AM/FM je to tak? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Prosinec 18, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 No najprv by som ti doporucil precitat si tych par stran tejto temy... inak moznosti: - dat anteny zo strechy pod palubku (a na strechu zaslepku) - dipol do naraznika (z tejto temy a este z tejto temy) - nalepovacia FM antena na predne sklo -... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 18, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 (upraveno) A co tak tam dat kratky prut? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=22669 Upraveno Prosinec 18, 2014 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Objednal jsem si 6R0035501D zde v bazaru na mou OII mr2006, doufám že kvůli výměně nebudu muset rozebrat půlku auta :-( Co jsem to tady tak pročítal, moc moudrý nejsem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 To je DAB verze žraloka s prutem... Aby ses k němu dostal tak musíš minimálně sundat obložení D-sloupku (u combi) C sloupek a nejlíp i lampičku a madla, aby ses vyvaroval zlomení stropnice. Pak musíš rozebrat oblžení prahů, aby ses dostal od zadu do předu, ale to je pak dobré vyndat i sedačky :) Naplánuj si i vytlumení podlahy a máš to přijednom :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 Díky za typ, zatím jsem jen trochu rozmontoval zadek. Chtěl jsem zjistit co budu potřebovat za přechodky. Do dnes jsem nezjistil které a proto jsem se obrátil na ahifi, odpověděli mi že taky neví :-D Tak asi tam tu anténu budu mít na parádu. Potřebuji se napojit s fakra samci (FM, GPS) na stávající střešní rozvod pod tapecem. Pokud se mi nepovede sehnat adekvátní přechodku, budu muset sundat celej strop a půlku auta a natáhnu fakra samec - fakra samec. To se mi ale moc nechce. Při tom bych musel počkat až bude počasí a rovnou udělat ten strop, ať to má smysl. Do toho rovnou sedačky, na které mám sehnané potahy a dost možná i vytlumení podlahy. To je práce na dva dny a to bych asi z časových důvodů vytížení dílny nedal :-( Takže bych zatím zůstal jen u těch přechodek. Neví někdo jaký typ pořídit? PS, ještě bych chtěl napojit starou GPS anténu jako FM č.2 anténu a dát jí pod palubku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 Ak ti na ahifi nevedeli poradit, tak su to amateri, obrat sa na inu firmu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 Zkusil jsem konkurenční firmu aunika a tam mi pán poradil. Už jsem to řešil u sebe ve vláknu. Teď buď 4 přechodky a nebo 2x nový rozvod. Tapec je částečně rozdělaný. Jde spíše o počasí aby bylo pěkně. Nejraději bych to celé rozebral, udělal rozvod a pak to dal zase dohromady. Mám o čem přemýšlet :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 uštípnout a nakrimpovat nový konektor, myslím ,že to je výrazně méně práce :) Jinak z GPS druhou anténu FM neuděláš, jedině jako adekvátní zátěž, fungovat nebude. Já mám stejnou ploutev, i svody bych koupil, ale copak v Praze můžu? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 Jsem se asi špatně vyjádřil. Psal jsem GPS, ale myslel jsem FM jako FM část té GPS antény :-) V Praze můžeš všechno, otázka je jaká je potom životnost :-) S těma konektorama máš pravdu, ale je to na mikro pájku. Tu nemám a ani neznám nikoho v okolí, kdo by tuhle prácičku zvládnul. Každopádně by to vyšlo jen na 2 fakra konektory a byl by klid :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 Jinak obyč FM anténu koupíš za pár korun, ale pořád je tam špatný protikus... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Tzn. že pořád budu řešit přechodku... Takže je to jedno. Asi se ještě v okolí zeptám kdo umí s mikropájkou na přehození koncovek, to by byl pak klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 konektory se pájet nemusí, stačí jen mechanické krimpování. Pájet jedině kabel uvnitř :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Tzn. že by stačili objednat jen fakra konektory pro ten vnitřní rozvod bez nutnosti pájení? To se mi nezdá, že by to bylo až takhle jednoduché... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 mno v práci moc antény nepájíme, to jen když chceš mít opravdu jistotu. Pájí se převážně 90° konektory, ty se krimpovat nedají :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 OK, tak jo, objednám tedy 2x Fakra samice koncovku a přehodím je na ten svod co je pod střešním tapecem, snad to bude fungovat :-) edit: A pak vlastně ještě jednu Fakra samici na tu stávající anténu, kterou budu chtít dát pod palubku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 jen bacha na to, na jaký průměr kabelu to je, staré svody mají výrazně větší průměr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Budu to muset nějak promyslet. Doufám že to tak do měsíce bude, jezdím s rozdělaným autem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Sundej starou anténu, rozeber, odpájej licny a na novou si napájej celé ty licny ze staré, to je nejjednodušší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.