Kajman Odesláno Únor 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Dorazily LEDky do parkovaček od ViktoraMPI, zde na fotce vpravo Viktorova LED ve srovnání oproti původní LED domácí výroby vlevo (viz TADY). Viktorovy svítí víc, s daleko větším rozptylem, a barva světla víc do bíla, bližší xenonům. Spokojenost, díky Viktore :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 pekna pekna...pozeram ze na nej dost jazdis..180tis km zaa tri roky je dost :) pekna cista..az na tu koncovku vyfuku ...ja som ju minule cistil zubnou keftkou a paradne setko zislo dole :D Koncovka šla očistit jen kartáčkem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Březen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 zkoušel jsem to kartáčkem, ale nešlo mi to. tak jsem se na to vy*** 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 krasne podsvietene vsetko normalne zavidim :P a tak ma napadlo islo by urobit nieco take ako podsvietenie auta s led trubicami ale aby to fungovalo na principe ze ked odomknes na dialku tak spodok len tak zaziari ako keby sa auto nadychlo :D cize pomaly sa rozsvieti a pomaly zhasne to by bolo nieco sice len efekt ale perfektny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Březen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 (upraveno) To by bylo určitě zajímavé, ale chtělo by to asi trošku složitější ovládací obvod, než jen napojit na vnitřní osvětlení. Aby reagoval jen na odemčení přes DO a udělal ten fade out, a přitom rereagoval na vytažení klíčku ze spínačky Já nejsem elektikář, takže v tomto neporadím Upraveno Březen 19, 2011 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 (upraveno) no na to ze niesi elektrikar tak to podsvietenie je :P A+++ veru bolo by to zlozite ale uz som to videl ale nie u nas tusiim to bolo na Youtube ale nespominam si ako sa to volalo Upraveno Březen 19, 2011 uživatelem juraj351 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Březen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 ten fade-out obvod by mne možná zajímal, vymyslí to někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Super , jsem rád, že jsi spokojený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 (upraveno) Po zatečení vody do auta před časem proběhlo přetěsnění všech stahovaček + nanýtování matic pro příští časy. To původní pěnové těsnění bylo po 5 letech celkem KO, zpuchřelé. Originál náhrada nemožná - pouze celou stahovačku. Takže trošku improvizace, E dveřní těsnění z OBI, chemoprén. Po dvou měsících a pár vodnatých testech lze říct, že to funguje skvěle. Nýtování matic pomocí domácího udělátka - naprosto bezproblémů, drahé nýtovací kleště shánět netřeba. Sice trošku pozdě, pomalu, ale jistě " zbrojíme" na léto - renovace 18´ OZ Superleggera Upraveno Květen 31, 2011 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Hodně dobře kola... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 ty kola mazec... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Kola strop! To je to co bylo na bazosi,nebo kde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Kola jsem kupoval už loni v létě od nějakého maníka přes DieselPower forum. Až na místě jsem zjistil co jsou zač - 8,5 kg ! v rozměru 18x8. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 (upraveno) Aha,jsem myslel..Protoze Vasekk me tu drazdil odkazem na bazos,kde taky byly Superleggery/Ultraleggery... Jako to jsou kola,ktery jsem vzdycky chtel.. :D jinak Upraveno Červen 2, 2011 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 (upraveno) Kola putují do lakovny na krycí vrchní lak. A taky jsem řešil středové krytky - původní stříbrné neladí barvou, jsou oprýskané a navíc mám jen 3. Takže jsem je zkusil vyrobit ... z vršků od sprejů - přesně pasují průměrem, taková malá recyklace :-) Upraveno Červen 8, 2011 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Ještě, že jsi měl doma dost stejných sprejů ;) Nebo jsi šel na tajnou misi do barev laků :D? Ale jinak super práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Ne, jsou to vršky od těch, co jsem spotřeboval, a že jich padlo dost - na každé kolo (velké 400ml spreje) 1x základ na hliník, 1x plnič, 1 a něco černá metal a cca půl zlaté 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Jsi blázen lakovat kola sprejem doma v garáži, fakt klobouk dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 (upraveno) Vrchní lak půjde od profíka. Dopředu jsme zkoušeli, jestli ten profi lak bude držet na tom akryl spreji, všecho OK. Jako, chtít ty kola jednobarevné, určitě bych to doma nedělal a nechal to udělat celé v lakovně. Ale takto dvoubarevně bych se asi nedoplatil - ta piplačka s oblepováním a zakrýváním byla strašná! Upraveno Červen 13, 2011 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Ne, jsi opravdu frajer, já bych si na to třeba v tuhle chvíli netroufl, prostě ty zkušenosti s "domácím" lakováním nemám. Na druhou stranu je fakt, že cena, kterou by měl člověk případně zaplatit, ho přinutí nastudovat a naučit se leccos. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Vinovka dostala sportovní sedačky s výhřevem, a tak jsem musel natahat kabeláž. Zapojení vše jako origo, kabely nataženy podél origo svazku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Sama sobě si nebo Ti to někdo natahoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 (upraveno) mischicka: dělal jsem to sám, jasně že spousta věcí okoukáno z fotoseriálků od mistrů fochu, Vaša, Rolbař, MartinRS, Garny, atd. Jinak OZ kolečka před týdnem dotazily z lakovny, pak dostaly GY Excellence 225/40/R18, šup na auto a hned se projely na dovču do Itálie, super svezeníčko Upraveno Červenec 3, 2011 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Seš fakt dobrej, já bych to nenatáhl i kdybych měl fotky krok po kroku Jinak ta kola mě upřímně trošku zklamala, víc se mi líbila nenazutá :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 Nazdar,tvoje prace je hodne dobra,uplne exluzivni,skoda ze to taky neumim ale smekam pred tebou,auto mas pekny tak jen tak dal a hodne stastnych kilometru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červenec 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 (upraveno) mischicka: je fakt, že ty kola jsou trošku kontroverzní, i reakce okolí jsou tak půl na půl - jako že ta zlatá neladí se zbytkem auta. Ale je jasné, že to není tuctovka. Jinak za mne to předčilo očekávání, původně jsem zvažoval i celozlaté ala Impreza, ale to by nebylo ono, takto mi to sedí suprově. Teď přemýšlím, jak nastylovat exteriér a propojit to na tu zlatou. Je mi jasné, že to chce velice opatrně nic ve stylu "zlaté kliky-lišty-zrcátka", nějak decentně. Uvidíme... Abych nezapomněl - tímto obrovské a veřejné díky Liborovi F. za VT několika variant těch kol, když jsem vybíral barvu, má to u mne schované... Upraveno Červenec 22, 2011 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 Já si dělám názor jen z fotek tady, což jistě není ideální, ale jak píšeš, chtělo by to nějakou linii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2011 Samostmívací vnější zrcátka, dodávka pan Kemar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 Konečně umyté a navoskované auto a pár fotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 21, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 dost dobre :palec: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.