Cjoctavian Odesláno Listopad 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2011 Tak u nas este pocas minuleho tyzdna boli teploty aj cez 15o, co je dost vynimocne na november...Disky a pneu uz mam 3. sezonu - uz sa tesim az urobim zimaky z terajsich Pallasov :D PS: teraz vladne v aute az neskutocne ticho, normalne az nemozem verit, ze Octavia vie byt tak tiche auto , najma pri tej pre Potenzy "kritickej" 40-ke... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 To Ti verím, ja keď som mal tie ¨ skvelé ¨ Potenzy na Pegasusoch tak som sa normálne tešil na zimu Ten hluk bol neskutočný!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 Bohužial kombinácia Bridgestone Potenza 225/40 R17 + OII je asi to najhoršie, čo existuje Niekde k tomu bol aj prípis, že v prípade reklamácií týchto pneu treba zmeniť nastavenie geometrie zadnej nápravy mimo štandardných hodnôt, skúsim to nájst. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 Bol by som Ti velmi vdacny, to sa fakt neda zniest. Tie Potenzy maju este cca 4,5 a 5 mm...Nepomohlo ani prehodenie prednych za zadne (ocakaval som, ze sa aspon trochu zbrusi to pilove opotrebenie) :( Geo mam 100% OK - standardne hodnoty. A ake sa davaju pneu na Neptuny - mam pocit, ze najake Conti, nie? BTW: ako silno sa maju dotahovat skrutky kolies na O2? Pokial viem, tak v navode je 120 Nm. Ked som sa pri prezuvani pytal v pneuservise, ze na aku hodnotu to utahuje tym momentovym klucom, tak povedal: "Tu Zafiru vedla davam na 130, ale Vase auto potrebuje 150-160..."?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 Ak si dobre spomínam, skrutky sa majú uťahovat na 120 Nm. 150-160 mi príde už veľa, to budeš mať problém to v prípade defektu povoliť priamo na mieste. Na Neptuny z výroby dávajú v poslednom čase Conti SportContact 2, myslím, že tento rok som ešte nevidel RSu, čo mala iné pneu. TPI pozriem a dám ho sem, ale až po víkende. Víkendujem mimo mesta a všetky materiály mám doma... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 Zimny setup: - 15" Dunlop Wintersport 3D - bez tienidiel zadnych okien 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Listopad 21, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 Ale furt vypadá skvěle :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 Octavia Ti dakuje za kompliment :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Listopad 21, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 Ak si dobre spomínam, skrutky sa majú uťahovat na 120 Nm. 150-160 mi príde už veľa, to budeš mať problém to v prípade defektu povoliť priamo na mieste. Na Neptuny z výroby dávajú v poslednom čase Conti SportContact 2, myslím, že tento rok som ešte nevidel RSu, čo mala iné pneu. TPI pozriem a dám ho sem, ale až po víkende. Víkendujem mimo mesta a všetky materiály mám doma... Ale videl Igor, videl Ja mám SP Sport Maxx GT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 21, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 Aha! No marilo sa mi, ze som niekde videl Dunlopy, ale nebol som si istý... Tak predsa som ich dobre videl V prílohe je TPI týkajúce sa nastavenia geo pre 17" kolesá TPI_2024362_3.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2011 Dakujem velmi pekne, Igor Nahodou nevies, ake mali byt hodnoty predtym? (zaujimalo by ma, ze co je horna hranica tolerancie v serii). A tento recept je asi platny len pre novsie gumy, ze? Moje maju 4,5 mm... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Listopad 23, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 Cjoctavian nič nenašpekuluješ,jediné riešenie je tá rašpľa,proste zuby musia ísť dole,tak ako som dávnejšie písal .Ja som vysmiaty,moje Potenzy v lete sú rovnako tiché ako zimné TS810,či Nordiky v zime,ani náznak zvýšenej hlučnosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 a kolko este mas mm? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Listopad 27, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2011 cca 5mm a na tom zbrúsenom rade o niečo menej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2011 postup zapisu kolies do TP na Slovensku...funguje to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2011 Vsetkym priaznivcom Octavii zelam krasne Vianoce v kruhu blizkych ludi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Únor 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 Dnes som zistil velmi neprijemnu vec - cely predny spojler ma popraskany lak, zatial co naraznik je nastastie nedotknuty (asi preto, ze je z plastu, zatial co spojler je z laminatu). Co to mohlo sposobit? Silne mrazy (-16), alebo to, ze auto bolo 4 dni spinave od posypovej soli? Da sa to este nejako zachranit (rozlestit, prelakovat transparentnym lakom), alebo je to potrebne nanovo lakovat? Dufam, ze sa to da urobit priamo na aute, lebo demontaz spojleru nie je velmi mozna... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 9, 2012 Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 myslim že origo BT přední spoiler je z plastu PUR ne z laminátu...podle mě za to může nekvalitní lak nebo podklad a nebo si někde tím spoilerem drknul a lak popraskal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 9, 2012 Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 taky si myslim ze je z PURu a videl bych to na nejaky kontakt lizatka a neceho dalsiho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Únor 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 Spojler je orginal BT ([obj. č. BT.1Z0807221FL]Spoiler předního nárazníku – materiál sklolaminát ), a ved aj priamo v nom bola zalaminova etiketa vyrobcu...O ziadnom kontakte neviem a aj mi tato moznost pride dost nerealna, lebo tie praskance su po jeho celej ploche, nie su koncentrovane... Mate nejake typy, co s tym? Pokial dalsi lak - tak tentoraz to uz pojde do ciernej...Len neviem ci farby alebo folie??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Únor 10, 2012 Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 Na mé předhcozí OI jsem měl taky podobný spojler z laminátu a taky mi takto popraskal. Ale zase jsem měl i laminátové křídlo a to bylo v pohodě. Těžko teda říct, čím se ti to stalo. Asi bych to být tebou dal do černé fólie a máš klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Únor 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 jj, to mi pride ako najschodnejsia cesta. Uz len najst nejaku dobru foliu naposledy, co som nalepil ciernu foliu z reklamky na B stlpiky, tak sa po case zacali robit bublinky a musela ist dole 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Únor 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2012 Konecne je to tu: BBS CH Silber - 19x8" ET50, hmotnost 11,25 kg Pripajam aj porovnanie s doterajsimi letnymi 17" Pallas a jeden rychly photoshop :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Únor 21, 2012 Sdílet Odesláno Únor 21, 2012 spis bych to tipnul na lak nebo to co mas pod nim... predpokladam, ze v Benet Automotive vedi jak se matros z kteryho vyrabej chova.. ale klidne jim zkus callnout... ;) samotnyho by me to zajimalo... :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Únor 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2012 Z BT mi odpisali: "Co se týká laku na Vašem předním spoileru, tady je víc možností, ale obáváme se, že problém bude v lakovacím postupu samotném. Je možné, že pro lakování byla použita příliš silná vrstva laku a ten proto časem popraskal působením povětrnostních podmínek. Nebo byl použit celkově nevhodný postup lakování. To je těžké říci bez dalšího zkoumání. Nicméně s tím nic moc dál neuděláte. Lak teď bude pomalu postupně praskat dál a začne se odlupovat - v zimě, za mokra, na slunci. Ošetřit to nijak nejde. Mohl byste to nechat přelakovat čirým lakem, ale to nebude vypadat dobře." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Únor 21, 2012 Sdílet Odesláno Únor 21, 2012 jj asi to tak bude.. doufam, ze muj lakyra vi jak na takove veci a nezacne me neco praskat... jak ze to mas dlouho v laku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Únor 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2012 Od konca marca (brezna) 2011... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Únor 21, 2012 Sdílet Odesláno Únor 21, 2012 Hezká BBS, co jsem koukal tak z Británie se dají dovézt dobře tyto kolečka! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Únor 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2012 jj, tam su BBS CH pre VAG auta doslova kultova zalezitost...Ale ja ich mam zo SVK ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 21, 2012 Sdílet Odesláno Únor 21, 2012 Hezká BBS, co jsem koukal tak z Británie se dají dovézt dobře tyto kolečka! To jo, ale repliky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.