nms Odesláno Srpen 11, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 (upraveno) Tak jsem se konečně odhodlal ukázat tu svoji mršku: Bouračka proto, že byla opřená o svodidla, na levém předku má půlku plechů novejch. Naštěstí sloupky a rám jsou v pořádku. Narodila se s motorem 1,6 BFQ v roce 2005 ve Vrchlabí, do vínku dostala nelichotivý přídomek "Tour" a výbava tomu odpovídá: - Sozialpakett (švihadla, mechanický zrcátka) - Koncernovej kazeťák - MFA - Climatronic (!) - elektrony, které k ní předchozí majitel pravděpodobně "udal" z předfaceliftové Okty (no má se to vyhodit ...) Když jsem ji kupoval, měla najeto 180 tis. (ano , opravdu ) Moje dosavadní "úpravy": - sundání znaku Tour - tempomat (by MartinRS :D ) - kastlík pod ručku No, a .. nějaké ty plány: - Maxidot + CC ručičky - HOTOVO - chromové kolíky do dveří, prahy a pedály -HOTOVO - denní LED světla Litec - HOTOVO - humanizace (el. okna a zrcátka z FII) - HOTOVO - kotouče na prdýlku (myšleno kotoučové brzdy na zadní nápravě)- HOTOVO - a jestli se mi poštěstí, tak i ty "ksenóny" - HOTOVO A ... jenom pro pořádek: žádné 17"+ kola, žádné křídla, RS nárazníky, sportovní podovozky apod... :D Tak tady jsem tomu dostál, na léto jen 16" Style Upraveno Únor 22, 2013 uživatelem nms 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Srpen 11, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 Co se tak smejes s temi kilometry? :D Ja mam za rok skoro 50 tis. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nms Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 No, takže by teoreticky mohla mít i třeba čtvrt mega, ale nemá, mám od ní servisku ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 11, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 vitej , at se Ti dari pri upravach a at slouzi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 12, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 Prý nelichotivý Tour :D To mi prosím ještě jednou vysvětli jak to myslíš :D Jestli se chceš zbavit kol, tak bych si pro ně klidně i přijel, pokud by sis to rozmyslel a rozhodl se je vyhodit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 12, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 vítej mezi náma, octávečka pěkná, jde vidět, že se o ni dobře staráš, jen tak dál ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nms Odesláno Srpen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 Konny: díky, což o to, zvenčí to jde, ale motor je jak jetel, ten se asi nikdy nemyl :o Garrett: no, ono Tour v té době nebylo nic moc - já vím, ty máš Trumf ve sportpaketu, to je jaksi trochu jinde, snad se na to taky dohrabu. Disky na zimu dobrý, co? Jeden "Golfař" od nás mi nabízí svoje 16ky (elektrony, proboha!), jestli budou pasovat ... Tož a fčíl - nejaký ten "apdejt" Tohle už čeká na odbornou montáž (já si na to fakt netroufnu) No a nový světla postupně, začínáme od podvozku: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 (upraveno) tady se to pomalu začíná vyvíjet dobrým směrem . Co se týká toho motoru, já jsem na tom stejně jako ty :o Upraveno Srpen 13, 2011 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 Tak s tou výbavou je to těžký, každý si ji do auta naskládá jak potřebuje, ale u tebe je to trošku zvláštní, tam byl příplatek za climatronic a jinak nic Kola na zimu parádní, moc se mi líbí Maxík a čidla, dobrý :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nms Odesláno Srpen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 No mě to taky překvapilo, ale něco se mi mate, že Climatronic byl k O1 jako "příslušenství" snad za pade bez montáže. Ona Bouračka byla totiž služebák a mám pocit, že ji koupili oholenou co to šlo a klima se dodělávala až pak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 Jestli pade to nevím, ale určitě to bylo moc peněz kdysi No a ty okna + zrcadla zůstalo už na tebe :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nms Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 Dneska jsem zase o něco pokročil - kolíky, prahy a kastlík po ručku - sám o sobě na místě moc nedrží, já ho přiheftnul suchým zipem Většina toho, co vidíte na tomhle pohledu, je nová (kroupy a havárka :P) Leč tak úplně se nedařio - jsem tak levej, nebo se to stalo i někomu z vás? A na závěr jedna hádanka - co je toto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 14, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 Pěknej kombíček,pane! A koukám že se už začínáš rozjíždět s upravama,jen tak dál!! Tak se s ní přijeď pochlubit na nějaký Pražský srázek(regiony) nebo rovnou na Rozkoš!! Přeji mnoho šťastných km a ať ti okta slouží jak má! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 14, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 1. foto - suchý zip nebo oboustranka je potřeba, opravdu to tam nedrží úplně ideálně 2. foto - nemáš i foto před? By mě zajímalo, jak to vypadalo :) 3. foto - ne to se mi nestalo :) 4. foto - vytržený nýt se šroubkem, odkud nevím :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 14, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 s tou nálepkou se mi stalo to samý co tobě, musel jsem si pomoct špendlíkem a to tak, že jak jsem pomalu odlepoval tu průhlednou folii a nějaká ta nálepka zůstala na tom papíře, tak jsem tomu písmenku (znaku) vždy ze začátku pomohl a pak už to šlo normálně odlepit. Snad jsem to popsal trochu srozumitelně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Srpen 14, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 A na závěr jedna hádanka - co je toto? Já bych řekl, že to je domácí udělátko na nýtovací matice do plechu. Co/kam s tím chceš na OI nýtovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nms Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 Garrett - no mě taky, ale soudě dle stupně zasranosti motoru a čísel na sklech, pásech (i airbagy jsou původní) to byly fakt jen plechy - akorát jich bylo moc Živočich7007- na Rozkoš bych rád, napůl z toho kraje pocházím (Náchod), aspoň uvidím, jak se to tam za těch 20let změnilo ... Kajman- ano, je to přípravek na nýtovací matice, např. pro nivelaci na Xenony. Recept: matka M8x30, šroub nerez M6x50 smrštěný bužírkou, 2 podložky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nms Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Dneska se dařilo, pomalu se mi to začíná scházet ... a 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Pěkný pěkný .. Kde jsi sehnal takhle tu kabeláž na díly ? To ti někdo sepsal a ty objednal ve škodofce či ti to někdo takhle nachystal ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nms Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 S tou kabeláží - studium schémat z DP, konektory jsem ještě nakoupil ve Škodě (a to jen ty, které nešly objednat jinak). Piny, záslepky a ostatní konektory z jednoho německého e-shopu, kabely, husí krky a pásky jsou v provedení do motorového prostoru. Teď to ještě natahat zevnitř do kabiny, ona to není taková prdel, pokud člověk chce, aby s tím prošel před zákonem :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nms Odesláno Září 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2011 Tak po čase drobná aktualizace: A příští týden jedeme na demontáž Sozialpakettu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nms Odesláno Září 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2011 Včera byl menší vejlet - na starej benzín to ujde, což? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 2, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 Včera byl menší vejlet - na starej benzín to ujde, což? To je slušný, já to porád říkám, že když umí člověk zacházet s plynem, dá se jezdit rozumně i s benzínem... Mám 1,6 75 kW r.v. 2009 a výlet od nás do pRahy a zpět cca 290 km s průměrem kolem 73 km/h jsem měl za rovných 5,0 l/100 km. Ale mimo dálnici, jsem hroznej skrblík (někde mám v mobilu i fotku maxidotu, jak najdu dodám) To je slušný, já to porád říkám, že když umí člověk zacházet s plynem, dá se jezdit rozumně i s benzínem... Mám 1,6 75 kW r.v. 2009 a výlet od nás do pRahy a zpět cca 290 km s průměrem kolem 73 km/h jsem měl za rovných 5,0 l/100 km. Ale mimo dálnici, jsem hroznej skrblík (někde mám v mobilu i fotku maxidotu, jak najdu dodám) Foto maxidotu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nms Odesláno Listopad 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 Tak, a zase něco nového: Zimní tuning :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 guma pod lištou je dobrý počin, aspoň Ti to neproklepe barvu. Lampičku mám taky a jsem spokojený Závidím maxík... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fazole Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 Guma pod lištu - super, kde se dá sehnat? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 kdekoliv ve Škodovce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 kdekoliv ve Škodovce jj ale většinou objednávaj já objednal a druhý den tam byla a cena tuším okolo 180kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nms Odesláno Listopad 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 (upraveno) Původně tu gumu neměla, až mi jeden nenechavec "ozobal" zámek kufru, tak mi dali v servisu novou lištu i s gumou :) Jojo maxík - sehnal jsem ho jako novej relativně levně ještě když jsem Bouračku neměl. Akorát ta oranžová se moc nehodí k tomu "Passatovskému" podsvícení. Za tu raketu, co stojí dneska, bych ho už nechtěl. Ta lampička je originál Passat W8 (Supová byla nevím proč dražší a navíc by se muselo předělávat podsvícení). Jo - ve Škodovce objednávají snad všechno kromě kapaliny do ostřikovače, směsi do chladiče a oleje :D Ale je fakt, že do druhého dne to mají. Upraveno Listopad 18, 2011 uživatelem nms 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 Lampička je skvělá, hlavně to difuzní osvětlení nemá chybu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.