Přejít na obsah

Bouračka by nms ...

Doporučené příspěvky

Tak jsem se konečně odhodlal ukázat tu svoji mršku:

post-6911-1313079359_thumb.jpg

Bouračka proto, že byla opřená o svodidla, na levém předku má půlku plechů novejch. Naštěstí sloupky a rám jsou v pořádku.

Narodila se s motorem 1,6 BFQ v roce 2005 ve Vrchlabí, do vínku dostala nelichotivý přídomek "Tour" a výbava tomu odpovídá:

- Sozialpakett (švihadla, mechanický zrcátka)

- Koncernovej kazeťák

- MFA

- Climatronic (!)

- elektrony, které k ní předchozí majitel pravděpodobně "udal" z předfaceliftové Okty (no má se to vyhodit ...)

Když jsem ji kupoval, měla najeto 180 tis. (ano , opravdu :smich: )

Moje dosavadní "úpravy":

- sundání znaku Tour :smich:

- tempomat (by MartinRS :D )

- kastlík pod ručku

No, a .. nějaké ty plány:

- Maxidot + CC ručičky - HOTOVO

- chromové kolíky do dveří, prahy a pedály -HOTOVO

- denní LED světla Litec - HOTOVO

- humanizace (el. okna a zrcátka z FII) - HOTOVO

- kotouče na prdýlku (myšleno kotoučové brzdy na zadní nápravě)- HOTOVO

- a jestli se mi poštěstí, tak i ty "ksenóny" - HOTOVO

A ... jenom pro pořádek: žádné 17"+ kola, žádné křídla, RS nárazníky, sportovní podovozky apod... :D

Tak tady jsem tomu dostál, na léto jen 16" Style

Upraveno uživatelem nms
Odkaz ke komentáři

Konny: díky, což o to, zvenčí to jde, ale motor je jak jetel, ten se asi nikdy nemyl :o

Garrett: no, ono Tour v té době nebylo nic moc - já vím, ty máš Trumf ve sportpaketu, to je jaksi trochu jinde, snad se na to taky dohrabu. Disky na zimu dobrý, co? :palec:

Jeden "Golfař" od nás mi nabízí svoje 16ky (elektrony, proboha!), jestli budou pasovat ...

Tož a fčíl - nejaký ten "apdejt"

Tohle už čeká na odbornou montáž (já si na to fakt netroufnu)

post-6911-1313238070_thumb.jpg

No a nový světla postupně, začínáme od podvozku:

post-6911-1313238076_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem zase o něco pokročil - kolíky, prahy a kastlík po ručku - sám o sobě na místě moc nedrží, já ho přiheftnul suchým zipem :palec:

post-6911-1313334398_thumb.jpg

Většina toho, co vidíte na tomhle pohledu, je nová (kroupy a havárka :P)

post-6911-1313334954_thumb.jpg

Leč tak úplně se nedařio - jsem tak levej, nebo se to stalo i někomu z vás?

post-6911-1313334560_thumb.jpg

A na závěr jedna hádanka - co je toto?

post-6911-1313334428_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

s tou nálepkou se mi stalo to samý co tobě, musel jsem si pomoct špendlíkem a to tak, že jak jsem pomalu odlepoval tu průhlednou folii a nějaká ta nálepka zůstala na tom papíře, tak jsem tomu písmenku (znaku) vždy ze začátku pomohl a pak už to šlo normálně odlepit. Snad jsem to popsal trochu srozumitelně :palec:

Odkaz ke komentáři

Garrett - no mě taky, ale soudě dle stupně zasranosti motoru a čísel na sklech, pásech (i airbagy jsou původní) to byly fakt jen plechy - akorát jich bylo moc

Živočich7007- na Rozkoš bych rád, napůl z toho kraje pocházím (Náchod), aspoň uvidím, jak se to tam za těch 20let změnilo ...

Kajman- ano, je to přípravek na nýtovací matice, např. pro nivelaci na Xenony. Recept: matka M8x30, šroub nerez M6x50 smrštěný bužírkou, 2 podložky

Odkaz ke komentáři

S tou kabeláží - studium schémat z DP, konektory jsem ještě nakoupil ve Škodě (a to jen ty, které nešly objednat jinak). Piny, záslepky a ostatní konektory z jednoho německého e-shopu, kabely, husí krky a pásky jsou v provedení do motorového prostoru. Teď to ještě natahat zevnitř do kabiny, ona to není taková prdel, pokud člověk chce, aby s tím prošel před zákonem :lool:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Včera byl menší vejlet - na starej benzín to ujde, což?

post-6911-0-89033400-1317318974_thumb.png post-6911-0-28386900-1317318982_thumb.png post-6911-0-60587100-1317318991_thumb.jpg

To je slušný, já to porád říkám, že když umí člověk zacházet s plynem, dá se jezdit rozumně i s benzínem...

Mám 1,6 75 kW r.v. 2009 a výlet od nás do pRahy a zpět cca 290 km s průměrem kolem 73 km/h jsem měl za rovných 5,0 l/100 km. Ale mimo dálnici, jsem hroznej skrblík :palec: (někde mám v mobilu i fotku maxidotu, jak najdu dodám)

To je slušný, já to porád říkám, že když umí člověk zacházet s plynem, dá se jezdit rozumně i s benzínem...

Mám 1,6 75 kW r.v. 2009 a výlet od nás do pRahy a zpět cca 290 km s průměrem kolem 73 km/h jsem měl za rovných 5,0 l/100 km. Ale mimo dálnici, jsem hroznej skrblík :palec: (někde mám v mobilu i fotku maxidotu, jak najdu dodám)

Foto maxidotu...

post-2152-0-63417800-1317559874_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Původně tu gumu neměla, až mi jeden nenechavec "ozobal" zámek kufru, tak mi dali v servisu novou lištu i s gumou :) Jojo maxík - sehnal jsem ho jako novej relativně levně ještě když jsem Bouračku neměl. Akorát ta oranžová se moc nehodí k tomu "Passatovskému" podsvícení. Za tu raketu, co stojí dneska, bych ho už nechtěl.

Ta lampička je originál Passat W8 (Supová byla nevím proč dražší a navíc by se muselo předělávat podsvícení).

Jo - ve Škodovce objednávají snad všechno kromě kapaliny do ostřikovače, směsi do chladiče a oleje :D Ale je fakt, že do druhého dne to mají.

Upraveno uživatelem nms
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...