matejkral Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Můj graf na Audi S3 1,8t. Úpravce TDICHIP Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Můj graf na Audi S3 1,8t. Úpravce TDICHIP to je 210 koni??? 270Nm to ma mit v 2100 otackach. Tady koukam dole to ma o polovinu mene kroutaku. Odkaz ke komentáři
tesna Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 A to se chlubíš nebo si stěžuješ? Tipuji to druhé, protože pokud je graf skutečný, tak bych ladiče na rovinu a upřímně požádal o vrácení peněz a uvedení do původního stavu, protože ti z už v sérii svižného auta udělal línou lemru, která solidně pojede až od 3.500 ot. a do těchto otáček ti chování auta jednoznačně zprasil. Cca. 40PS/140Nm ve 2.000 ot. a 90PS/210Nm ve 3.000 ot. u výkonného sportovního auta? Už i ta základní 110kW verze má kroutící moment někde od 1.800 ot. na 210Nm, a po SW úpravě to vrcholilo někde mezi 2.200 - 2.500 na (údajných) 295Nm. Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 No nevim teda, do 3500ot to musi byt mrtve to auto ne? Ja mam ve 3000ot uz 300Nm a bezne mi staci radit ve 4000 na vyssi kvalt a dam si znova plny kroutak a jedu si svizne dal :-) Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 TDICHIP by se měl věnovat ropákům a od benzínu dát ruce pryč. Mělo tě to napadnout už z toho názvu.To je stejné, jako jít do pekárny pro hovězí na steaky. Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 Aha tak proto TDIFUN nechce delat benziny :lool: By musel zmenit nazev (a naklonovat se) :lool: Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 S origo softem jsem nikdy nejel. Auto jsem koupil nachipovaný od Chipforum a stálo to za vyližprdel. Do 3,5 tis. úplný mrtvo a najednou kopanec do prdele a letělo to jak kráva. Teď to na spodku táhne mnohem líp. S tim, jak to jede, jsem spokojenej.... Je tam problém na vstřikách a nejspíš i na váze vzduchu, takže až se doladí tohle, soft se bude ještě upravovat. Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 tak dnes mám nahraný na zkoušku na týden chip od jednoho známého, jede to jako o dost líp ale příjde mě že u 3tis ot. trochu klesne výkon ale asi tak na 1s, asi pojedu radši na brzdu abych viděl křivky výkonu a krout. momentu, poradíte kam v praze zajed se 4x4? Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 tak od Dieselpoweru týden žádná zpráva tak zkusím zajet jinam, sice jsem už nechtěl protože když na to šlapu z lehka tak to malinko pocukává tak jsem to chtěl vrátit ale včera jsem byl na sprintech 0-400m a měl jsem čas 14,55 což jsem koukal že je ještě lepší než RS takže výkon tam asi bude, i když asi dost pomohlo 4x4. Nemáte náhodou někdo taky změřený pro porovnání? A to jsem měl 3/4 nádrže a nic jsem z auta nevyndával jak jiný :D mimochodem byl jsem druhý, předemnou týpek s o 600-700kg lehčí 120-kou obsah 1.4 na karbecech s turbem! čas 13,79 :o Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 U mě termíny od 11 června.. Odkaz ke komentáři
ritorezky Odesláno Červen 16, 2012 Sdílet Odesláno Červen 16, 2012 mam 1.8t 110kw najeto poctivych 165tis km a chci to dat čipnout,chci zeptat,vydrži čip spojka? chtel bych to na cca 180koni,dekuju za info Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Červen 16, 2012 Sdílet Odesláno Červen 16, 2012 mam 1.8t 110kw najeto poctivych 165tis km a chci to dat čipnout,chci zeptat,vydrži čip spojka? chtel bych to na cca 180koni,dekuju za info U benzinu vydrží Odkaz ke komentáři
ritorezky Odesláno Červen 19, 2012 Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 tak načipovano a spojka v pohode:-) jen když sem to prohanel po čipu tak se my rozsvitila asi na 1km kontrolka mazani a pritom už vana byla sundavana a sitko vydrbane :-( Odkaz ke komentáři
Michal_0077 Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 tak jsem si precetl tuhle diskuzi a koukam ze chiptuneri jsou pekna sebranka :) Nevim ale ujistujete tu asi vetsinu lidi aby zustala u odzkouseneho origo softwaru. Odkaz ke komentáři
ritorezky Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 ja čip motoru 110kw na 132kw doporučuju je to fakt mazec !!! Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Červenec 24, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2012 ja čip motoru 110kw na 132kw doporučuju je to fakt mazec !!! Maš to odbržděno? Máš graf? Možná to je jen nafouklé turbo :-) Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 když vidím jak všichni strašíte a hážete ty chipladiče do jednoho pytle tak na druhý pokus to vyšlo a dnes jedu do N.Býteše na vál.brzdu a sem zvědavej co tam naměří.... Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 zajímají mě názory jak optimalizovat ty výkyvy........větší IC,těsnost hadiček či svíčky? Odkaz ke komentáři
otmen Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 výkyvy tam budou vzdycky, ale dost mě zaráží, proč to má max. výkon v 5100 ot/min? Že by další pokus, jak udělat z benzinu nafťáka? Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 (upraveno) na jízdě se mi nezdá jde pořád za plynem a na vál. brzdě omezovač až v 7500ot/min Upraveno Červenec 30, 2012 uživatelem Michal70 Odkaz ke komentáři
R@ZOR Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 7500 to sice toci, ale kolega spis myslel, ze uz to hodne pada dolu.. Ze by ta spicka mela bejt nekde kolem 6000.. Odkaz ke komentáři
Rosta RS Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 Fa Sportmotor mě hooodně zklamala a už bych si od nich nenechal vyměnit ani pylový filtr. Soft mi nefunguje a svádějí to na odepsaný motor který má najeto podstivých 120tkm. Motor byl na brzdě před úpravou a ani známka o jeho vadě, pak jsem byl v autorizovaném servise ať motor prohlídnou rozeberou a nic nenašli akorát jedna hadička ale po výměně se auto chová úplně stejně. Už to tu probíral i TDIFUN, prostě nafouknou turbo a pak už to jen padá. Chtěl jsem vrátit původní originál souf protože nejsem spokojený s jejich prací a úpravu nechci tak mi odepsali že mi sice soft vrátí ale né peníze. Takže mám vyhozených 6500,- z okna a nefunkční auto. Prostě profesionálové jak mají být!!!!! POROVNANI.pdf Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 Že to je šit firma už jsem psal, ale to že máš 120 najeto ještě nic neznamená. Za prvé, to nemusí být pravda, kupoval jsi auto jako nové?? Za druhé stav všech dílů OK?? Udělat benzin na OK hodnoty je docela rébus. Oni ti to pouze nalejou a diagnostika je nezajímá. Ale i s diag, jsi bez klíčových nových dílů v prd.... Jo a ještě něco popište mi nějak ten graf..co srovnáváte ... Odkaz ke komentáři
Rosta RS Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 Přesně tak, nalejou shrábnou prachy a vystřel. Prostě už nikdy. Mám servisní knížku podstivě vypsanou a ověřenou ve škodovce. Díly jak jsem psal ok. Všechno vyndané a zkontrolované. Prosjistotu jsem koupil novou váhu Bosch a N75ku. Pro klid duše jsem dal i úplně nové turbo a to samé. Srovnání je před a po úpravě. Odkaz ke komentáři
R@ZOR Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 Vetsinou je chyba v aute nez v chipu. Teda pokud chip v jinejch autech funguje. Znam RS od sportmotoru co slapou paradne. Jen po chipu vylezou neduhy, ktery v serii nebyly ani znat.. Precijen je to vic nahuleny. Nechci nikoho obhajovat a ani nerikam, ze je sportmotor dobrej, nebo spatnej.. Co se ti na tom chipu nezda? Ze max. vykon neni tolik kolik udavaj? Odkaz ke komentáři
Rosta RS Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 To je jedna věc a druhá že se teď auto chová tak že prádně zabere odspodu ale při předjíždění se stává nebezpečné protože ztratí výkon se kterým počítám. Prostě zabere do těch 3300ot a pak už jenom padá výkon. Co by podle tebe mělo být ještě špatně když mám už zkoro všechno nové. Turbo, váha, N75, svíčky, nové těsnění pod sáním, blow ventil, kontrola katu a výfuku. Třeba může být ještě chyba u mě. Ale takhle se nechovají profesionálové. Např. TDIFUN auto opticky zkontroluje odbrzdí tím zjistí zdali je vše OK a pak když nahraje soft, odbrzdí a nejsou hodnoty tam kde nabízel před úpravou dá zákazníkovi na výběr. Buď mu vrátí původní soft a nechá si zaplatí akorát brzdu, nebo mu zjistí při diagnostice a logování závadu a nabídne řešení jak to opravit ale nechá si zaplati za soft až opravdu funguje! takhle se chová profesionál. Né že mu tam prostě něco naleje, protože to funguje na jiném autě shrábne prachy a vystřel, víc mě nazajímá. A to že jsi zaplatil za něco co prostě na tvém autě nefunguje a přitom se spokojíš se s tím cos měl před tím protože to fungovalo a nechceš do auta sypat třeba další peníze to je vůbec nezajímá. Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Třeba může být ještě chyba u mě. Třeba vyměkneš a v 3300ot podvědomě ubereš plyn ;) Odkaz ke komentáři
R@ZOR Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Je pravda, ze ti tam nahrajou soft a nic vic je nezajima. Ale kdyz by se jeste meli zajimat jestli mas auto v poradku nebo ne, tak by to stalo urcite jiny penize, protoze by na tom stravili daleko vic casu. Oni ti pouze prodaj soft, kterej ti nahrajou do rj. Jsou si jisty, ze je soft univerzalni a ze pokud je auto ok, bude fungovat. To ze auto neni v poradku neni jejich problem. Oni akorat udelaj diagnostiku, jestli rj soft prijala. Zkusi nastartovat, vylepi samolepku a tim to pro ne konci. Je to o pristupu k zakaznikovi. Me se jejich pristup taky moc nezdal, ale to je jejich strategie.. Nekomu to vyhovuje jinymu zas ne. Ale to o tom jestli je chip kvalitne, nebo ne nic nevypovida.. Oni delaj soft na bezny jezdeni, kde je to naladeny, aby to jelo z nizkejch otacek. To ze to netlaci 1b az do omezovace je taky tim, ze 1.8T ma maly turbo, ktery uz tolik proste nenatlaci.. Taky by to chtelo lepsi chladic turba a aspon N98, aby jsi se priblizil k hodnotam ktery udavaj. Samozrejmosti je ze motor musi bejt dobre zajetej a ve 100% stavu. Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 (upraveno) To je jako bych prodaval rohliky a ne odborne zasahoval do chodu motoru. Ja myslel, ze lidi chcou profesionalne upravit motor a ne naliti softu a cus bus, kdyz to lehne tak je to nezajima nebo co??? Hmmm kam ten tuning speje.. :wallbash: kdyz vi ze 99% RS je mrtvola tak proc to ladi... Upraveno Srpen 2, 2012 uživatelem Dakie necituj předchozí příspěvky.. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky