Přejít na obsah

Poruchy a problémy 1,8 TSI

Doporučené příspěvky

Já neříkám, že ho nemůžeš vyměnit. Ale to neznamená, že se musí měnit ... Asi máš lepší podklady než já, ale ani kontrola v 250tkm pro tento řemen není nikde v mně dostupné koncernové literatuře předepsána. Takže stejně jako při výměně v autorizáku je to jen o mechanikovi, zda řemen vymění nebo ne, oni ani autorizáky automaticky tento řemen při výměně celé pumpy nemění, a to by s ohledem na riziko uplatněné reklamace asi měli, ne? ...

Odkaz ke komentáři

Ahoj

Dnes mi začal cestou do práce pocukávat motor, Při akceleraci hodně pocukával.

Nechal jsem si vypsat chyby na diagnostice, která ale není vag. Dnes jsem vyčistil škrtící klapku a udělal její nastavení do základní polohy. Klapka nebyla znečištěná, jen mírně.

Mrkněte se prosím na výpis chyb, jestli z toho něco někdo usoudí.

Díky

P.S: toho tlaku oleje si nevšímejte tam problém znám.

post-47560-0-18261600-1473183522_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Dava@Seva
Odkaz ke komentáři

No, to už jsem poznal. Na 2500km to papalo asi litr oleje. S tím že 1000km byla jízda po dálnici v zahraničí většinou rychlostí kolem 200km/h. Zbytek po převážně po městě. Po výměně rozvodů doleju maximum a uvidíme jak dlouho to vydrží. Jinak rozvody můžou mít vliv na spotřebu oleje? Nebo je to čistě v těch kroužkách? Bylo by fajn na to taky kouknout nebo to není nutné?

Odkaz ke komentáři

Jo, auto je tam od včera, dnes po telefonu že napínák už byl špatný a na řetězu je vůle.. Doporučená komplet výměna rozvodů a cena i s prací dělá 26.000,-

- Porsche Plzeň

Jak se teda pohybuje normální cena rozvodů? Ať vím jestli to nechat udělat u nich nebo hledat jinde?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...