Přejít na obsah

Letní pneu 205/55/R16 - vaše osobní zkušenosti a názory

Doubeq

Doporučené příspěvky

Ahoj ja som mal tieto CONTINENTAL PREMIUM 2 91W

205/55 R16 a bol som s nimi velmi spokojný :palec: Boli už na aute ked som ho kupil a najazdil som s nimi cca 30 000km...podľa mňa majú vynikajúce vlastnosti do dažďa, držali fantasticky...po ojazdení začali byť hlučnejšie...takže ak by som to mal zhrnut tak je to spolahlivá a pohodlná pneu,teda aspon podla mojich skúseností :)

Upraveno uživatelem Gefro
Odkaz ke komentáři

tak po přečtení xxxstránek na netu jsem se nakonec rozhodl pro Pirelli P7 cinturato, na ně byly jen samý kladný ohlasy, tiché, dobře drží za mokra i sucha a nesjíždějí se nějak moc... na contíky ať sportcontact nebo premiumcontact jsem slyšel že taky drží dobře ale hodně se sjíždějí a pak jsou hlučnější, ještě jsem přemýšlel nad bridgestone ER300 ale cena je stejná jako u pirellek takže radši vezmu lepší pirellky ;)

jo a ty continentali jsou ještě ktomu dražší než pirellky takže volba prostě padla na ně :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

No sice 1,9mm nie je vela. u mna pripada v uvahu teda Dunlop,Pirelli alebo continental. Bral by som sfleku vredestein ultrac sessanta - pocuvam na nich aj zo zahranicnych for same kladne ohlasy,zevraj super vlastnosti na vode, ale pokial viem, robia ich az od rozmeru R17, cize smola :) A ta vzorka na nich,no jednoducho krasa

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Na autě od předchozí majitelky byly Continental Sportcontact2. Jezdila jsem na nich jednu sezónu, protože byly z roku 2004 , teď na jaře jsem koupila přesně tyhle stejné 91W. Jak jsou nové, skvěle sedí na silnici, řežu teď zatáčky, protože najednou můžu a mám z toho radost. Možná jsou hlučnější, ale poslouchám hodně nahlas hudbu, tak je mi to jedno. Spotřeba žádný zázrak, stejná nebo lehce vyšší než na zimních.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...

Taky jsem teď nasazoval, Michelin Primacy HP. Do 270 (w), konečně to taky nehučí a trošku líp drží než na 15 s dojezdovejma gumama. Jsem zvědavý na výdrž. Rozhodoval jsem se mezi conti a michelin. conti se mi nelíbil s výdrží.

Tak přemýšlám, v techničáku mám 205/55 91 H a já koupil Wčka. Budou na technické dělat nějaké ocapiny?

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

tiež objednané Michelinky Primacy HP. mám na aute Bridgestone Turanza ER 300 a osobne už nikdy viac. na suchu perfektne(auto mám znížené) ale za mokra sú oproti predchádzajúcim Conti Premium contact 2 podstatne slabšie. som zvedavý na výdrž Micheliniek ,pretože jediný problém ,ktorý som s Conti mal bola ich výdrž. zatiaľ ale naj letná pneu akú som jazdil...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zatím jsem spokojen, po zajetí spotřeba skoro jako na menších R15, okolo 5l i pod 5l, hluk skoro není slyšet a vzorek jsem neměřil, uvidí se na podzim, ale zatím na pohled drží, na předku asi trošku ubylo, na zadku jako nové, najeto jen cca 10 000 km, spokojenost...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...