nohic Odesláno Únor 23, 2012 Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 nohic: Ja kdyz tomu sakra davam, tak jedu za nejakych 5,7. jj, 4x4 žere o litr v průměru víc ;) když jsem měl 81kW, tak to byla větší paráda... ale teď bych nedal na PD dopustit... To jsem jen dodal, když já jedu 150Km/h, kdybych takto jezdil pořád nestěžoval bych si, ale ta spotřeba právě při jízdě 50/90/130 je stále vysoká. Co se týče toho čidla, tak to mam v plánu už dýl, protože mi za velkých mrazů po nastartování chvíli bliká, jen jsem na autě závislej tak to je s dáním do servisu těžký, tak hned zítra to tam hodim a necham vyměnit ty svíčky tebou doporučené a termostat s čidlem teploty.... Vzduchový filtr je už vyměněný za MANN... neboj, tu spotřebu dáš dolů! B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubis85 Odesláno Únor 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Tak mi dnes dorazily svíčky....Tak se do výměny zítra pustím Jinak jsem chtěl měnit zadní repro a plasty zadních sloupků a nestačil jsem se divit, zjistil jsem že tam je navařená jiná střecha, hustý. Tak jsem se na to vy..., zítra to dodělám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 cože navařená jiná střecha jo ? :D aspon vydíš co sis koupil ale pokuď je to dobře svařené tak se toho vůbec neboj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubis85 Odesláno Únor 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Kdybych to neoddělával tak si toho ani nevšimnu, nejvíc mě s..., že mi to zatajil původní majitel(jestli to věděl). Ale nedalo mi to a šel jsem do garáže a aspoň ty svíčky vyměnil.. A přišel na další nedostatek :-(. Když jsem odpoledne chtěl měnit orig. repro za nově koupené, ke kterým není zavedená kabeláž, tak jsem narazil na jeden nezapojenej konektor, o ktrým jsem si myslel, že to je zavedený(o starost míň)ale neni to repro nýbrž problém, kterej jsem objevil. Nemám vůbec světlo v kufru, tak jsem zjistil, že to je ono. Zkusil jsem dát žárovku a otevřel kufr, ale žárovka se nerozsvítila. Ani v kabině se mi světlo nerozsvítí když otevřu řidičovo dveře, u ostatních to jde...???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubis85 Odesláno Únor 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Ještě dotaz: Kde seženu tyhle blbinky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Co třeba cc-autodily.cz nebo skoda-dily.cz ? Nebo radši servis ŠA, tyhle drobnosti tam nemají zas tak drahý a ušetříš na poštovným, pokud máš servis někde blízko max. do cca 30km. Zleva dorava by to mělo být: 4B0867276 - N90434802 - N90093601 pokud je to svorka do horní krycí lišty - matice co drží boční panel (co je v něm reprák) - knoflík, kterým se přišroubuje koberec (2ks těsně za opěradlem). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubis85 Odesláno Březen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 Člověče ty jsi byl u toho, když jsem to sundaval, ne? Ju jsou to přesně ty díly odtud, co jsi popsal. Díky za typ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 Jestli to nebude tím, že jsem zadní repráky taky instaloval až později a horní lištu jsem sundaval už několikrát.... S tou přivařenou střechou je to tedy mazec! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Heleme se další AEEčko. A další modrásek tady. S tou střechou je to mazec-ale to víš jsme v česku...no...zase než blbě vyklepané a vytmelené, tak je lepší to uříznout a navařit z jiného...pokud je to udělané dobře, tak budiš Se spotřebou to není normální. Tolik AEEčko běžně nežere. Mám je 4 roky-tak už bych snad mohl mít nějakou zkušenost s jeho apetitem Loni v únoru na krátkých trasách 7-10Km jsem jednu nádrž vyjezdil s průměrem 9l-to je fakt Před třemi lety jsme jeli v pěti lidech a narvaném plném kufru na dovču celkem ujeto 620Km a spotřeba 7,85l Ta samá cesta o rok později ve třech lidech a možná méně spěšně za 6,5l Třebíč-Krnov a zpět=550Km (přes Tišnov, Svitavy, Mohelnice, Zábřeh, Šumperk, Rýmařov, Bruntál) v říjnu na letních ve třech lidech za 6,8l v listopadu na zimních ve dvou lidech taky za 6,8l v lednu po (D1-Brno, Olomouc, Šternberk, Bruntál)za 7,2l Vše vypočítané, ale více méně to souhlasí s pal. PC Takže nejezdí za 5,5 jako TDI, ale zase tolik co uvádíš opravdu nežere-když je v cajku B) Ale to se vyřeší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubis85 Odesláno Březen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Dnes snad budu pokračovat, tak tu střechu vyfotim, ať se pobavíte... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubis85 Odesláno Březen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 Střecha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 Co to máš s tím autem? Skládačka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 :lool: ROFL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 No clovece tak to je blbe ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 To zakreje plastama :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 No ty kokos, to zjisteni asi nepotesilo coz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 Teď už to nezměníš, že máš opravované skládané auto, ale koukni se i na A a B sloupky jak je to udělaný. Každopádně to vypadá, že buď na auto spadl kus ledu třeba z projíždějícího kamionu nebo ze střechy (v tom lepším případě) nebo že auto šlo na budku........ A třeba je vyměněn jen vnitřní plech střechy (to podle těch svarů co jsou skrytý těsněním dveří). Každopádně to začíná reznout, chce to nějakou antikorozní opravu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 Zdravím a vítám, koukám na značkách "H" to jsi z hradecka jako já... Hele to s tou střechou je mazec, ale já měl u mojí první Octy, shodou okolností taky AEE z r. 1997 zase takhle navařený oba zadní blatníky až po prahy, vylezlo skrz lak až po druhý zimě, ale nebylo nic hnutý, tak se to jen opravilo a cajk. Ale jak píše kolega, hned to něčím ošetři, uvnitř se sráží vlhkost, aby ti to neprolezlo skrz lak. Zkus odstrojit komplet strop a plasty, udělat kontrolu a ošetři sváry. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubis85 Odesláno Březen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Holt se s tim musim smířit. Poradíte jakej antikorozní prostředek použít?... Jinak jsem z Jičínska ale přebejvam v Plzni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Zdravím dalšího AEEčkaře :) Já ji mám sice jenom rok a zatim nemužu řict křivý slovo. Pruměrná spotřeba 7,6 a to jezdim většinou plně naloženej a jeste k tomu couračky. Tak ať slouží ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Zatím spokojený teda asi moc není.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubis85 Odesláno Březen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 No moc ne, ale nedá se nic dělat, nevíte tedy čím to natřít nebo nastříkat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 masakr odverená práce, neošetřit to a nepřelakovat..... já bych doporučil odstranit rez a přelít zinkem ve spreji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 To je fakt mazec :o , ale s tím už teď nic nenaděláš, jinak tu rez něčím odstraň a jak radí BadyS, stříkni to zinkovým nebo zinko-hlinikovým sprejem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubis85 Odesláno Březen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 OK, ještě otázka: Když už to budu dělat, tak se podívam na celou střechu a sloupky, je to těžké demontovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Někteří tvrdí, že je to práce na 15-20 minut odstrojit plasty ABC sloupků, demotovat madla, clony a světýlko, odchlípnout těsnění u všech dveří. Já to nedělal, ale zas tak složitý to nebude a těm minutám věřím. Doporučuju knížku ŠKODA OCTAVIA od R.M.CEDRYCHa a vydavatelství GRADA, stačí taková ta jednoduchá všepopisující, tam je skoro každý díl kastle a hlavně introše popsán a vyobrazen, jak je přidělán. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 No já nevím, mám zkušenosti se zinkovými spreji a stojí to teda za houby... materiál, který byl jimi ošetřen opět krásně reznul... Raději bych to natřel něčím kvalitním a vysral se na spreje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Osobně bych z toho nějaké velké drama nedělal. Velká většina aut je po nehodách a svařuje se to stejně, ať je to stará O1 nebo Cayene S tou rzí asi takhle. Když jsem před lety poprvé viděl, že Škodovka má v palubce nanalakovanou, negalvanizovanou výztuhu z výroby, tak jsem se taky divil. Tedy za mě je nutné hlavně ošetřit z vnitřní strany vnější plech dutinovým voskem, aby to nerezlo venku a neloupak se kit pod barvou. A v podstatě by stačilo tenhle vnitřní plech taky přetřít voskem, to auto to přežije. Před mnoha lety mi rezkl rám okna pod gumou na Felicii a v servisu mi to vybrousili a natřeli Resistinem. Auto to přežilo. Na zinek se vysrat, stačí klidně obyčejná základovka a vrchní barva. Zinek je v podstatě ok, ale mám zkušenost, že nedrží a barva se pak loupe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubis85 Odesláno Březen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 (upraveno) B) Upraveno Březen 7, 2012 uživatelem kubis85 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.