Přejít na obsah

4.OCTAVIA SRAZ 2012


Doporučené příspěvky

Zdar lidi, tak jsem si to pročetl 5 stránek a musím souhlasit, že místo OK, trasa OK (z K.Vary), jedině co by mě naštvalo, kdyby nezbylo nějaké to z lepších ubytování s vlastními sociálkem. Natěšil jsme se na Srubovou chatku a nebo případně na penzionek. Tentokrát bych přijel už pátek a odjel až v neděli, tak by se mi vyplatilo vzít si hned lepší ubytování, sice 2x dražší ale coo, takováhle akcička je jednou za rok. Počítám tak 5000,- na cestu i vše kolem, včetně ZOO Dvůr Králové znovu ;-)

 

Vitto: napiš jim, ať postaví další srubovky :D myslím si, že se to dá ještě stihnout a zájem bude ...

Odkaz ke komentáři

no jestli si to cely cetl tak je jasn ze ssrubovky nebudou a v penszionu je to omezeny navic tam budu muset mit ja zakladnu v jednom z toho, kam se daji vsechny veci co bych nerad aby nekdo cornul :(

 

 

no uvidime este, kazdopadne jednou za rok zabehnout na sprchu o 100 m dal nebo na zachod je pohoda ;)

Odkaz ke komentáři

Ahoj

Tak já jsem tu sice novej ale taky bych se rád přijel podívat pokud by to někomu nevadilo :)

Mě to nevadí a myslím si, že určitě ostatním taky ne ;-) Spíš budeme všichni rádi, že nás bude víc.

 

Jenom já nevím jestli dorazím. Nemám totiž s kým a samotnému se mi nechce. Jak jsem byl posledně, se synovcem a kámošem, tak synovec poletí do USA na 4 měsíce a vychází to do září. A kámoš je vlastně jeho tak asi nebude chtít. Ještě se domlouváme s kámošem z Prahy, že bych ho cestou z K.Varů nabral, tak ještě uvidíme. Času ještě doooost.

 

Ale těšil (těším) se strašně mooc. Mám vybrané nové rádio a chci si pořídit i LED neony na podvozek ;-) Tak jsem to minulej rok na srazu plánoval, že chci příště nějaký nový tuning ;-)

Odkaz ke komentáři

Já tam taky ještě nebyl, ale co vím od kluků, tak je tam volná zábava a pohyb :-) a plno sportovního vyžití, posedí se, popovídá atd.. , vzít můžeš koho chceš, se vstupem nevím, určitě platba za osoby a auto v kempu. Prej je to vždycky pohoda. A jak jsem tak koukal na stránky toho kempu, tak myslím, že pro děti je tam plno zábavy a i hezký okolí.

Odkaz ke komentáři

vjezd autem bude jako vzdy cca . 250 kc CLENOVE / 300 kc NECLENOVE

 

na cumendu 20 kc / osoba (jelikoz je to uzavreny a mensi areal a aby to nebylo jako na rozkosi, kde prijelo 5 aut postavii to vedle kousek a pak se vesele sli s nami bavit a pili kofolu :)

 

program jeste neni finalni a uplny, ale v clanku a v clancich z minulych let urcite najdete spoustu veci, deti jsou ten nejmensi problem, ptoro je tam detske hriste, proto je to v arealu kde jsou tobogany a bazen ;)

Odkaz ke komentáři

deti jsou ten nejmensi problem, ptoro je tam detske hriste, proto je to v arealu kde jsou tobogany a bazen ;)

 

hezky nám ten klub stárne, dříve bylo prioritou místo, kde se dá dělat hluk a otevřená hospoda, nejlépe non-stop,

teď dětská hřiště a bazény ....biggrin.gif, ale to je dobře palec.gif,

jelikož jsem tam díky chalupě skoro místní, tak sestavím nějaký play list toho, kam se dá dojet a je co vidět cool.gif

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak Rapid neprošel na STK. Uvolněná spona před středním dílem výfuku. Je to ještě originál, takže budu muset vyměnit, jinak obal na zadním dílu výfuku je první vrstva již hodně zničená, tak budu muset odstávající přebytky odřezat abych byl minimálně dva roky pojízdný. průměr objímky na trubku před střední díl výfuku náhodou nevíte ? dělají se dva typy. @Lancelot, četl jsem tvůj příspěvek, že jsi také řešil zadní díl výfuku, někdy 202x. Již jsi měnil ? Nesvítí nám jedna dioda ve třetím brzdovém světle- řešil jste někdo opravu ? je to za zadním sklem a mám takové tušení, že se jedná o led.
    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
×
×
  • Vytvořit...