Tomáš Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Tenhle termín letos vyhovuje, takže se budu těšit ;) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Nooo parada pane ;) rad te zase uvidim :) to by bylo abysme tomu rallye obcas neutekli :D Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Duben 3, 2012 Sdílet Odesláno Duben 3, 2012 v práci volno nahlášený takže jedu :-D snad letos bez komplikací Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Auuuuu sakra mam to 10km rad bych prijel ale uz mam domluvenou barumku sakra Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Je to supa.... ...doufam ze budu jednim z ucastniku. A jak pise Chip a Vitto auto nebo zem staci . Nebude to poprve a ani naposled Proto porad v kufru vozim spacak a karimatku Odkaz ke komentáři
wiky1008 Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 Zdar lidi, tak jsem si to pročetl 5 stránek a musím souhlasit, že místo OK, trasa OK (z K.Vary), jedině co by mě naštvalo, kdyby nezbylo nějaké to z lepších ubytování s vlastními sociálkem. Natěšil jsme se na Srubovou chatku a nebo případně na penzionek. Tentokrát bych přijel už pátek a odjel až v neděli, tak by se mi vyplatilo vzít si hned lepší ubytování, sice 2x dražší ale coo, takováhle akcička je jednou za rok. Počítám tak 5000,- na cestu i vše kolem, včetně ZOO Dvůr Králové znovu ;-) Vitto: napiš jim, ať postaví další srubovky :D myslím si, že se to dá ještě stihnout a zájem bude ... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2012 no jestli si to cely cetl tak je jasn ze ssrubovky nebudou a v penszionu je to omezeny navic tam budu muset mit ja zakladnu v jednom z toho, kam se daji vsechny veci co bych nerad aby nekdo cornul :( no uvidime este, kazdopadne jednou za rok zabehnout na sprchu o 100 m dal nebo na zachod je pohoda ;) Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 12, 2012 Sdílet Odesláno Duben 12, 2012 Já jem doufám, že budu mít volno v práci... Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 12, 2012 Sdílet Odesláno Duben 12, 2012 tak kromě Barumky se ve stejném termínu jedou i trucky v Mostě. Takže pokud v sobotu dovolí počasí tak se ukážeme a v neděli hurá do Mostu. Jen tentokrát bez aspirace na pohárek takže kdo máte OI máte šanci :D Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Duben 16, 2012 Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 Ahoj Tak já jsem tu sice novej ale taky bych se rád přijel podívat pokud by to někomu nevadilo :) Odkaz ke komentáři
Ricardo761 Odesláno Duben 16, 2012 Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 ahoj všem...145 km,takže když to vyjde s dovolením bych se taky dostavil Odkaz ke komentáři
wiky1008 Odesláno Duben 16, 2012 Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 Ahoj Tak já jsem tu sice novej ale taky bych se rád přijel podívat pokud by to někomu nevadilo :) Mě to nevadí a myslím si, že určitě ostatním taky ne ;-) Spíš budeme všichni rádi, že nás bude víc. Jenom já nevím jestli dorazím. Nemám totiž s kým a samotnému se mi nechce. Jak jsem byl posledně, se synovcem a kámošem, tak synovec poletí do USA na 4 měsíce a vychází to do září. A kámoš je vlastně jeho tak asi nebude chtít. Ještě se domlouváme s kámošem z Prahy, že bych ho cestou z K.Varů nabral, tak ještě uvidíme. Času ještě doooost. Ale těšil (těším) se strašně mooc. Mám vybrané nové rádio a chci si pořídit i LED neony na podvozek ;-) Tak jsem to minulej rok na srazu plánoval, že chci příště nějaký nový tuning ;-) Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 17, 2012 Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 Neony na podvozku uz daaaaaavno neleti. Odkaz ke komentáři
wiky1008 Odesláno Duben 17, 2012 Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 Neony na podvozku uz daaaaaavno neleti. To je jedno, jestli letí nebo ne, ale je to hezký. Uvažoval jsem ještě o policejních stroboskopech do přední masky :D Odkaz ke komentáři
Guest Smukito Odesláno Duben 22, 2012 Sdílet Odesláno Duben 22, 2012 caute, jsem tu sice novy, ale urcite se moc rad prijedu podivat. Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Duben 24, 2012 Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 Pokud nebudeme mít narvanej penzion, určitě se minimálně otočím. V loňském roce jsem bohužel nebyl a moc mě to mrzí. Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Mole: pojedeme hromadně :D Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Taky se těším, místo vypadá super Ještě že jsem si koupil kombíka v tom se bude spinkat nááádherně :) :D ... jdu si zarezervovat dovolenou v praci ;) Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 Vypadá to super. Na Rozkoš jsem to měl kousek, teď to bude 82 km, takže na 100% zase přijedem. Odkaz ke komentáři
RadoOstrava Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 nezaregistroval jsem program, cenu vstupného atd, ať vím, jestli to máme dát do kalendáře, nebo ne. jezdí tam někdo s dětma? nebo mám na sraz rovnou zapomenout Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Já tam taky ještě nebyl, ale co vím od kluků, tak je tam volná zábava a pohyb :-) a plno sportovního vyžití, posedí se, popovídá atd.. , vzít můžeš koho chceš, se vstupem nevím, určitě platba za osoby a auto v kempu. Prej je to vždycky pohoda. A jak jsem tak koukal na stránky toho kempu, tak myslím, že pro děti je tam plno zábavy a i hezký okolí. Odkaz ke komentáři
Trejbitch Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Pojedu též... Jasná volba!!! Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Mole: pojedeme hromadně :D To je dobře, vy byste tam neměli chybět Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 kluci žádné rozmýšlení jestli jo nebo ne je jasný že ANO Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 my prijedem urco BAZY.DEko a spol.... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 vjezd autem bude jako vzdy cca . 250 kc CLENOVE / 300 kc NECLENOVE na cumendu 20 kc / osoba (jelikoz je to uzavreny a mensi areal a aby to nebylo jako na rozkosi, kde prijelo 5 aut postavii to vedle kousek a pak se vesele sli s nami bavit a pili kofolu :) program jeste neni finalni a uplny, ale v clanku a v clancich z minulych let urcite najdete spoustu veci, deti jsou ten nejmensi problem, ptoro je tam detske hriste, proto je to v arealu kde jsou tobogany a bazen ;) Odkaz ke komentáři
Meverick Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 Ahoj lidi. Jsem tu novej , ale pokud to výjde tak bych se zajel podivat . Mám to cca 120Km . S pozdravem Mev Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 je jedno odkud jste, nebo jak dlouho jste na strankach ci v clubu ;) zveme a radi uvidime vsechny Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 12, 2012 Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 deti jsou ten nejmensi problem, ptoro je tam detske hriste, proto je to v arealu kde jsou tobogany a bazen ;) hezky nám ten klub stárne, dříve bylo prioritou místo, kde se dá dělat hluk a otevřená hospoda, nejlépe non-stop, teď dětská hřiště a bazény ...., ale to je dobře , jelikož jsem tam díky chalupě skoro místní, tak sestavím nějaký play list toho, kam se dá dojet a je co vidět Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.