Laurin Klement Odesláno Květen 31, 2016 Sdílet Odesláno Květen 31, 2016 (upraveno) OMG!problem BMM, BXE - klika = oprava klidne i celej pulmotor (kolega za to cely vytahnul 100k..) problem BKD - hlava = oprava 10-30k chapeme? edit: vymackany gumicky respektive sedla neresim, to neni zas tak nakladna castka a rozhodne se s tim da jezdit. Upraveno Květen 31, 2016 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 31, 2016 Sdílet Odesláno Květen 31, 2016 (upraveno) njn už chápu, v klidu :), oprava stála tuším cca 70 tisíc s jinym motorem. takže tak nějak a auto šlo do světa. Upraveno Květen 31, 2016 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filasek Odesláno Červen 2, 2016 Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 Zdravím mam octavia2 2.0tdi 103kw bmm.Mám tam dvojku a když prudceji sešlápnu plyn tak mi to občas skubne a jsou slyšet takový chrochtavy zvuky,jako by o sebe něco drhlo,tak chci poprosit o nejake rady či názory,díky.Jsem z toho fakt zoufalej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MilanBAT Odesláno Červen 3, 2016 Sdílet Odesláno Červen 3, 2016 Jakou tam máš převodovku? Myslím jaký kód? Tohle chrčení může dělat protočené ložisko v bloku převodovky. Třeba převodovka HDV je na to velice náchylná. Zdravím mam octavia2 2.0tdi 103kw bmm.Mám tam dvojku a když prudceji sešlápnu plyn tak mi to občas skubne a jsou slyšet takový chrochtavy zvuky,jako by o sebe něco drhlo,tak chci poprosit o nejake rady či názory,díky.Jsem z toho fakt zoufalej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mara.von Odesláno Červen 8, 2016 Sdílet Odesláno Červen 8, 2016 Ložiska to být nemůžou, když je to v tahu při zatížení... Já to dávám jinýmu mechanikovi a uvidíme. Ahoj, tak se jinému mechanikovi podařilo zjistit něco nového? Já jsem si teď nechával kontrolovat poloosy a na nic v servise nepřišli. Pořád tvrdí, že to bude převodovka. Mě se teď zdá,, že se k tomu drnčení přidaly i trošku vibrace. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marden Odesláno Červen 9, 2016 Sdílet Odesláno Červen 9, 2016 Koncem příštího týdne budu moudřejší od jiných mechaniků, není jednoduchý najít šikovný lidi :-( U mně to všichni tipujou na ty poloosy, protože to má souvislost s těma pružinama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marden Odesláno Červenec 4, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 T HOTOVO - ODSTRANĚNO. SILENT BLOK NA PŘEVODCE TO BYL :-))) Ještě mi odešel taky Eger Ventil, tak ten se vyměnil s tím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim954 Odesláno Červenec 8, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2016 Zdravím. Chci se zeptat co je pravdy na tom že by se mělo u těchto motorů preventivně měnit olejové čerpadlo? Vím že nějaké problémy tohoto typu měly passaty ale o octavii jsem to slyšel prvně... Díky za reakci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 8, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2016 na to trpeli jen Passati 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 8, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2016 domeček plný koleček; náhon čerpadla spolu se systémem vyvažovacích hřídelů, to octavia nikdy neměla;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim954 Odesláno Červenec 8, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2016 Domeček plný koleček... :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BOSÁNOHA Odesláno Září 19, 2016 Sdílet Odesláno Září 19, 2016 Dobrý den, může mi někdo poradit ? U BKD se ve 250000 zastavil motor, prasklá hlava. Opraveno a po 3000 km znova. Jeden mechanik tvrdí koupit novou hlavu, druhý tvrdí, že se loupe materiál z bloku a zanáší mazací kanály a pak se to zadře. Je pravda, že do roku 2007 byly ojniční šrouby naprd a odlamovaly se kousky? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
semi001 Odesláno Listopad 4, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2016 Ahojte, prosím o radu.. U okty motor BKD, se nám objevil klasický problém s převodovkou - tedy, někdy jde špatně zařadit a vyřadit 1 a R.. Auto má tendenci se rozjíždět, při sešlápnuté spojce.. Pán ke kterému dávám auto, mi říká, že mám měnit spojku.. Já jsem se setkal s názory, že je problém spíš v převodovce a lze to opravit.. Spojka mi přijde OK, zabírá dole, nerachtá, ani neprokluzuje.. Můžete prosím někdo poradit a doporučit někoho, v okolí Mělníku po Prahu, kdo by uměl, popř. tu převodovku udělat??? Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Listopad 4, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2016 (upraveno) jestli ma tendence se to rozjizdet, je to spojka. Pokud to porad nebude vyrazovat, tak vymenit olej v prevodovce. Upraveno Listopad 4, 2016 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
semi001 Odesláno Listopad 4, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2016 jestli ma tendence se to rozjizdet, je to spojka. Pokud to porad nebude vyrazovat, tak vymenit olej. Díky za názor, tak jako tak ji chci časem udělat, jen uvažuji, co dřív.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Listopad 4, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2016 Ja vyměnil olej a nezlepšilo se to. Furt jde blbe radit 1 a R a nevym co s tim. Ale me se to se sešlápnutou spojkou nerozjizdi. A táhla mám sestelovany, tak nevim cim to je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Listopad 4, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2016 (upraveno) Ja jeste menil silentblok prevodovky (kvuli huceni pri zataceni). Nerikam, ze to bude tim, ale olej jsem menil a tahla steloval taky.Ze je silentblok KO jsem poznal tak, ze jsem vzal za uchyty motoru a lomcoval s tim ze strany na stranu a pod baterkou to cvakalo. Upraveno Listopad 4, 2016 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 4, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2016 je to spojka, dělalo mi to to samé, špatně šla jednička a na zpátečku se to rozjíždělo, dvouhmota měla axiální vůli a lamela byla těsně nad nýtama, po výměně úplně jiné auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filasek Odesláno Listopad 12, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2016 Zdar pánové,mám dotaz praskla mi vana na něco jsem musel najet nevím slyšel jsem ránu tak jsem zastavil obešel auto ale nic jsem neviděl byla už tma,jelikož jsem nic nezjistil tak jsem jel dál,žádná kontrolka se nerozsvítila.Cca po 50-ti kilometrech se rozsvítila červená kontrolka oleje ale to už bylo pozdě,tak se chci zeptat proč mě to nějak neupozornilo,díky za odpovědě či rady.Octavia II 2.0 tdi 103 kw bmm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sharkys Odesláno Listopad 13, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2016 (upraveno) Jen aby to byla prasklá vana, kvůli tomu, že jsi na něco nejel...jseš si jist, že to byla rána z venku, vanu jsi zkontroloval? Jinak pokud Ti za jízdy postupně vytekl olej, není nic co by Tě upozornilo dříve... Odesláno z mého LG-H960 pomocí Tapatalk Upraveno Listopad 13, 2016 uživatelem Sharkys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
semi001 Odesláno Listopad 28, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2016 je to spojka, dělalo mi to to samé, špatně šla jednička a na zpátečku se to rozjíždělo, dvouhmota měla axiální vůli a lamela byla těsně nad nýtama, po výměně úplně jiné auto Tak hotovo, spojka nová a je klid ... Dvouhmota měla vůli cirka 6 zubů.. Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marden Odesláno Listopad 28, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2016 Já mám prozměnu aktuálně problém zařadit zastudena 2, takže musím 2x vyšlápnout spojku jako u náklaďáku starýho a pak tam jde. Plus mi cvaká a klepe na neutral asi setrvák (ze začátku zařachtal akorát při chcípnutí), ale přitom byl měněna před půl rokem celá spojková KOMPLET SADA LUK. Vydrží to do jara aspoň? Nechce se mi měnit zase sadu a reklamace nejde už, dělal to načerno krypl jeden. Připomínám jen, že mám 2 octavku 2.0. TDI, 103 Kw, BKD. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
erino52 Odesláno Listopad 29, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2016 Ahojte chalani. Mám taký problém. Motor je ten slávny 2.0 16V BKD MR 05. Naštartujem auto za studena všetko je v poriadku. Ale ked sa trocha zahreje začína mi trhat motor až kým sa nezahreje na prevádzokvú teplotu. A to trhanie cítim ked sedím na sedacke. Aj ked sme to dali na pocítac ziadnu chybu nenašlo. Ako ja len dúfam že to nebudú trysky. Neviem čo by to mohlo byt. PS - nikdy viac už tento motor Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Robí to toto mam taký istý problem https://vimeo.com/193475782 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Ahojte chalani. Mám taký problém. Motor je ten slávny 2.0 16V BKD MR 05. Naštartujem auto za studena všetko je v poriadku. Ale ked sa trocha zahreje začína mi trhat motor až kým sa nezahreje na prevádzokvú teplotu. A to trhanie cítim ked sedím na sedacke. Aj ked sme to dali na pocítac ziadnu chybu nenašlo. Ako ja len dúfam že to nebudú trysky. Neviem čo by to mohlo byt. PS - nikdy viac už tento motor Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Ahojte chalani. Mám taký problém. Motor je ten slávny 2.0 16V BKD MR 05. Naštartujem auto za studena všetko je v poriadku. Ale ked sa trocha zahreje začína mi trhat motor až kým sa nezahreje na prevádzokvú teplotu. A to trhanie cítim ked sedím na sedacke. Aj ked sme to dali na pocítac ziadnu chybu nenašlo. Ako ja len dúfam že to nebudú trysky. Neviem čo by to mohlo byt. PS - nikdy viac už tento motor Chcem sa spytat že ci si vyriešil tento problem lebo mne to robí tiez a neviem co to môže byt dik za radu Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marden Odesláno Listopad 29, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2016 Nazdar Chalane, přetěsni vstřiky (gumičky...) - kamošovi to pomohlo. Je to za babku, ušetříš oproti novým či repasu. A uvítal bych radu taky já ohledně toho řazení a nového tikajícího setrváku na volnoběh a řahtajícího při chcípnutí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bronislav Odesláno Prosinec 18, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2016 Dobrý den, mam taky problém a nevím jsi rady. Kdyz auto stojí na neutrál a šlápnu po plynu, tak mě to pustí jen 2500 otaček. vic nee. jako by tam byl omezovač. během jízdy to v pohodě vytocím do otáček jakych chci. mam octavi 2 r.v. 2011, 2.0TDI 103kw najeto 220 000km. díky za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 18, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2016 To problem neni, to je vlastnost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bronislav Odesláno Prosinec 18, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2016 takže zajet na diagnostiku?? chápu to správně? ale nepobral jsem tu vlastnost můžu s tím zatím normalně jezdit?? je to porucha nebo nebo není? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Prosinec 18, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2016 to je ochrana proti vysokym otackam pri stani, protoze se komponenty v motoru namahaji mnohem vice, nez kdyz auto jede. Nech to tam a nevymyslej voloviny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nero12 Odesláno Leden 3, 2017 Sdílet Odesláno Leden 3, 2017 nazdar mam taky problem ked auto stoji cca 8hod tak tazko a dlho startuje , Na 1 krat to vyzera oko slaba baterka Na 2 krat to chyta ale nenaskoci Na 3 krat to chce skocit Na 4 krat to chytne ale s problemamy , Zavice su nove aj baterka diky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 4, 2017 Sdílet Odesláno Leden 4, 2017 starter a co pise diag... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.