Přejít na obsah

AUTOELEKTRIKA MartinRS

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Guest GinBook

Děkuji

Martinovi za montáž alarmu, drobností plus nějaké to kodování.

Dost pravděpodobně se ještě setkáme, ale počkáme si na teplejší počasí.

Jet 240km do Prahy na zimu není uplně ono.

GinBook

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Cau Martine,

neskutecne co predvadis!!! Opravdu ne jen klobouk ale vse dolu a smekam nad tvoji uzasnou praci. Radost pohledet nat tim jak vsechno delas. Jde videt ze jsi opravdovy profik a clovek ktereho prace bavi a ne jako nekteri jini "kolegove"!!!

Sice se nezname (jsem zde novy) ale vim ze az budu mit nejaky problem tak budu chtit jedine tvou doktorskou praci :)

Projel jsem kompletne tve vlakno a jen hltal :palec:

Jen tak dal a hodne uspechu v praci kterou delas!!!!

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Čau Martine

Mam 1,9 TDi ASV 81kw 2003. Jde prosím tě posunout dobu žhavení? Normálně to začíná žhavit až když klesne teplota pod +5°C a chtěl bych to přestavit aby to začínalo už při poklesu teploty pod +10°C. Předem díky za odpověď a přeju spoustu dalších spokojených zákazníků :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Ahoj Martine,

jak tak jezdím kolem tak koukám,jak rychle ti to na té zahradě roste...doufám,že již brzo

bude dostavěno...a budu to mít k tomě kousíček..:-)

Vždyt se zastav když pojedeš zase kolem :-))) dílna už dostává střechu je to veledílo jsem moooc spokojen .....stavse na kávu :-)))

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...

JJ není problem ....když řikáš špek tak zrovna ted ke mne začal dávat jeden servis jedno auto za druhým a závady totál špeky ....zatím vše odstraněno a majitel spokojen....dal jsem si jen podmínky at se do toho nemontují že jim dám dohromady totál všechno a zatím sice od nich jen špeky ale vše OK :-))))

Odkaz ke komentáři

Tak už jsem poslal mailíka taky s nějakým tím otravným dotazem :D Bych musel být blázen takovýho šikulu v okolí nezkusit zneužít :wub:

EDIT: Tyjo to byla rychlost, hned odpověď :D Cenová kalkulace zajímavá, jak jsem psal v mailíku, stopro se ozvu až to bude aktuální :palec:

Upraveno uživatelem DanTe
Odkaz ke komentáři

Mužu otázku ohledně octavie I a xenonů ? Mám doma už vše , pouštím se do výměny. Ale chci se zeptat na čidla xenů , jsou na nápravě , ale jaky je rozdíl na sportovním podvozku od série? Někde jsem četl , že když se dává sportovní podvozek , čidla se musí dát jinam ( dál nebo blíž k vozovce ) Neporadí mi někdo ? Chtěl jsem navštívit MartinaRS ( ale jen kvuli tomu aby mi přidělal čidla je opravdu neekonomické... Vše zvládnu sám , ale jen s tou pozicí netuším.... Děkuji za rady :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Děkuji všem pánové :-))))

jj prostě není problem cokoliv udělat na mailu někdy nejsem uplně hned protože té práce je dost :-)))

dotoho dodělávám zbrusu novou dílnu takže se opravdu nenudím :-)))

Takže jak řikám nejlépe mne kontaktovat na 777022499

Xenony OII koukám vyřešeno možná by pomohla jen výbojka těžko na dálku soudit....

Xenony OI čidla mají své místa dle držáků .... dle toho jak je auto sníženo lze předělat není problem udělat už jsem to řešil .....jinak samozřejmě platí že bych udělal vše komplet....už jsem předělával některé přestavby které se nějak někomu nepodařilo zvládnout:-))) nic ve špatném Radek20VT by mohl říci :-)))

Vašekk jasně vždyt víš no problem práce je zároven muj koníček ...:-)

s pozdravem pro Všechny...MRS.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...