kubiik Odesláno Leden 14, 2012 Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 (upraveno) na co je ten volny pin vlevo od rele 109? dneska kdyz jsem vymenoval tu 109, tak jsem si toho vsiml, ze je tam volny "drat" Upraveno Leden 14, 2012 uživatelem kubiik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GinBook Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Děkuji Martinovi za montáž alarmu, drobností plus nějaké to kodování. Dost pravděpodobně se ještě setkáme, ale počkáme si na teplejší počasí. Jet 240km do Prahy na zimu není uplně ono. GinBook 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 Ginbook je i já děkuji není problém řešit cokoliv :D A samozřejmě všechny zdravím musím se polepšit a dohnat absenci zde na fóru ty co za mnou jezdí vedi ze se neflakam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
strndy Odesláno Únor 10, 2012 Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 zdravím Vás, měl bych takový dotaz, jak velký by byl problém namontovat do Okty 1 couvací sensory se vším, aby to fungovalo jako u normálních octávií, aby to pípalo v zadních reprákách a halvně na kolik by to přišlo, předem děkuji za odpověd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Cau Martine, neskutecne co predvadis!!! Opravdu ne jen klobouk ale vse dolu a smekam nad tvoji uzasnou praci. Radost pohledet nat tim jak vsechno delas. Jde videt ze jsi opravdovy profik a clovek ktereho prace bavi a ne jako nekteri jini "kolegove"!!! Sice se nezname (jsem zde novy) ale vim ze az budu mit nejaky problem tak budu chtit jedine tvou doktorskou praci :) Projel jsem kompletne tve vlakno a jen hltal Jen tak dal a hodne uspechu v praci kterou delas!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Únor 12, 2012 Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 Další spokojená zákaznice díky! Všechno funguje, naprostá spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ywnis Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Čau Martine Mam 1,9 TDi ASV 81kw 2003. Jde prosím tě posunout dobu žhavení? Normálně to začíná žhavit až když klesne teplota pod +5°C a chtěl bych to přestavit aby to začínalo už při poklesu teploty pod +10°C. Předem díky za odpověď a přeju spoustu dalších spokojených zákazníků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Berry86 Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Ahoj mohl bych mít jeden dotaz?na kolik by vyšlo u tebe předělání normál klimy na climatronic a taky se mi moc líbilo to velký rádio škoda přes celej panel a ještě maxidot.díky moc za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 tohle mi Martin dělal a jsem max. spokojenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Doporučuju spíš komunikaci přes mail nebo mobil než dotazy sem. Jinak veřejné díky za konzultaci na telefonu, zatím startuju ;-). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plaváček Odesláno Květen 10, 2012 Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 Ahoj Martine, jak tak jezdím kolem tak koukám,jak rychle ti to na té zahradě roste...doufám,že již brzo bude dostavěno...a budu to mít k tomě kousíček..:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Berry86 Odesláno Červen 11, 2012 Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 Nemohl by mi někdo poslat mail na tohoto mistra ve svém oboru.hledal sem ale nenašel.Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neo Moucha Odesláno Červen 11, 2012 Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 Nevím, kde hledáš, ale najdeš například hned v prvním příspěvku tohoto tématu :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 a ještě ho má Martin v podpisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 Ahoj všem tunerům :-)))) moc se omlouvám ,že forum zanedbávám ale funguji a pracuji na 100000% nejlépe co je nejrychlejší je telefon 777022499 volat můžete v týdnu kdykoliv a uplně nejlépe v podvečer :-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 Jinak všem děkuji za příspěvky a případné nezodpovězené otázky rád bud osobně nebo na telefonu doplním :-)))) na jednom místě kompletní autoelektrika jak všichni znáte + klimatizace servis plnění, desinfekce,kompletní profesionální čištění interieru.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 Ahoj Martine, jak tak jezdím kolem tak koukám,jak rychle ti to na té zahradě roste...doufám,že již brzo bude dostavěno...a budu to mít k tomě kousíček..:-) Vždyt se zastav když pojedeš zase kolem :-))) dílna už dostává střechu je to veledílo jsem moooc spokojen .....stavse na kávu :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 ahoj Martin,chcel by som sa ta opytat ci ide nahodit climatronic z Golf mk4 1.6 1999 do octavie 1U 1.9tdi 2004,mechanicku klimatizaciu mam a ak hej,vedel by si mi prosim ta poslat schemy ktore budem hlavne potrebovat pri prestavbe a co treba prerobit,pripadne dorobit? dakujem velmi pekne za skoru odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Srpen 7, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 Velké díky Martinovi, zachránil mě s xenonama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Září 15, 2012 Sdílet Odesláno Září 15, 2012 Velke diky Martinovi, za perfektne odvedenou praci (DO,trippling,Tempomat) Velice prijemny, bezproblemovy jednani domluva na 1° Brzy budou dalsi veci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2012 Ahoj Pánové , moc děkuji za příspěvky a celkově děkuji za spokojenost....MRS :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Září 19, 2012 Sdílet Odesláno Září 19, 2012 Budu se taky stavit s tou Fabkou..... občas zlobí ta spínací skříňka.... prostě poprvé otočím klíčkem a budíky se nerozsvítí...dělá to když je vedro...vypadá to na nějaký studeňák...takže fest záhadašpek.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2012 JJ není problem ....když řikáš špek tak zrovna ted ke mne začal dávat jeden servis jedno auto za druhým a závady totál špeky ....zatím vše odstraněno a majitel spokojen....dal jsem si jen podmínky at se do toho nemontují že jim dám dohromady totál všechno a zatím sice od nich jen špeky ale vše OK :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 26, 2012 Sdílet Odesláno Září 26, 2012 Zdravím, prosím tě mám problém. Jsem pár hodin šťastným majitelem Scouta a už jsem našel závadu. Bliká mi levý přední xenon. Čím by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Září 27, 2012 Sdílet Odesláno Září 27, 2012 (upraveno) Tak už jsem poslal mailíka taky s nějakým tím otravným dotazem :D Bych musel být blázen takovýho šikulu v okolí nezkusit zneužít EDIT: Tyjo to byla rychlost, hned odpověď :D Cenová kalkulace zajímavá, jak jsem psal v mailíku, stopro se ozvu až to bude aktuální Upraveno Září 27, 2012 uživatelem DanTe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 27, 2012 Sdílet Odesláno Září 27, 2012 S Martinem vzdy ta nejlepsi spoluprace, komunikace a 100% odvedena sluzba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 27, 2012 Sdílet Odesláno Září 27, 2012 Zdravím, prosím tě mám problém. Jsem pár hodin šťastným majitelem Scouta a už jsem našel závadu. Bliká mi levý přední xenon. Čím by to mohlo být? Tak závada vyřešena. Předchozí majitel se zachoval skvěle. Nechal vyměnit jak výbojku tak startér. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter Odesláno Září 29, 2012 Sdílet Odesláno Září 29, 2012 Mužu otázku ohledně octavie I a xenonů ? Mám doma už vše , pouštím se do výměny. Ale chci se zeptat na čidla xenů , jsou na nápravě , ale jaky je rozdíl na sportovním podvozku od série? Někde jsem četl , že když se dává sportovní podvozek , čidla se musí dát jinam ( dál nebo blíž k vozovce ) Neporadí mi někdo ? Chtěl jsem navštívit MartinaRS ( ale jen kvuli tomu aby mi přidělal čidla je opravdu neekonomické... Vše zvládnu sám , ale jen s tou pozicí netuším.... Děkuji za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Děkuji všem pánové :-)))) jj prostě není problem cokoliv udělat na mailu někdy nejsem uplně hned protože té práce je dost :-))) dotoho dodělávám zbrusu novou dílnu takže se opravdu nenudím :-))) Takže jak řikám nejlépe mne kontaktovat na 777022499 Xenony OII koukám vyřešeno možná by pomohla jen výbojka těžko na dálku soudit.... Xenony OI čidla mají své místa dle držáků .... dle toho jak je auto sníženo lze předělat není problem udělat už jsem to řešil .....jinak samozřejmě platí že bych udělal vše komplet....už jsem předělával některé přestavby které se nějak někomu nepodařilo zvládnout:-))) nic ve špatném Radek20VT by mohl říci :-))) Vašekk jasně vždyt víš no problem práce je zároven muj koníček ...:-) s pozdravem pro Všechny...MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 (upraveno) jj mohl bych říci kamarád byl "odměněn" jinak Martin zvládnul upravit i ty čidla pro snížení nicméně Martine budeme to muset vyřešit asi znova, protože se chystám zase o něco níže Upraveno Říjen 9, 2012 uživatelem Radek20VT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.