Přejít na obsah

Košiho modrá babča

Doporučené příspěvky

jo je to tím že tam mám danou srazovou nálepku, ještě jsem ji nenalepil a ona je ještě lesklá tak se to tak odráží.. navíc mám ještě ten plýtký kastlík z předface, až někde narazím na ten hluboký tak to vyměním a bude to svítít stejně bych řekl :) a jsem rád že se líbí :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Je to vysoké, ale vždy záleží na prioritách :rolleyes:

Taky mám myšlenky na štelovák nebo snížený podvozek, ale zase na zimu potřebuju ten můj offroadový vysoký podvozek, protože bych se nevyškrábal do toho našeho brutálního kopce skoro bez zimní údržby cest. Nikde jsem se nedočetl, co dělá štelovák se všemi podvozkovými komponenty z dlouhodobého hlediska.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

dneska jsem obědnal repro do předních dveří :) powerbass s-6c, ještě k nim musím koupit MDF, kdo mi může doporučit kde koupit? nejlíp moravskoslezský kraj, ale když nebude, tak hold PPL

a ještě jsem dneska nakoupil černé tapecy zadarmo :D chlapík na vrakáči vyhazuje plno plastů, tak jsem je pobral a byli jsme oba spokojení, on nemá bordel, já mám tapce :)

Odkaz ke komentáři

foto nemám, bral jsem je za šera tak jsem je moc neprohlížel, akorát jsem je umyl a teď jsem zjistil že přední jsou s šedou výplní a zadní s černou :D a řidičův tapec je trošku poškozený, tak si tam zajdu vybrat nějaký lepší :) jinak dneska jsem konečně doladil face budíky, už mi tam nic neprosvítá.. a rozsypalo se mi zavírání loketky, tak uvidím co vymyslím

Odkaz ke komentáři

mi to měnil kámoš mechanik, takže asi tak... vzhledem k tomu že to co mi prasklo je plast a praskne to pokaždé co to chceš povolit, tak musíš mít ten náhradní plast...a pak už jen povolíš obě táhla, nasadíš nový plast, dotáhneš trochu táhla, zkusíš jestli ti tam jdou všechny kvalty, když ne tak povolíš trošku posuneš

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...