Přejít na obsah

BOLERO

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny. Docela uvažuji o Boleru do OII MR2008. Mám Stream MP3, HF + držák, zadní parkováky, maxidot. Teď jsem měnil i MF volant předFL => podvolantovka CH. Baterku by mi to vybíjet dle všeho nemělo gateway L, ale bude mi vše fungovat? (parkovaky, telefon, climatronic...)

Díky moc

Upraveno uživatelem Sweds
Odkaz ke komentáři

climatronic ti ukazovat bude! pokud mas starsi vuz jak 2008 tak musis prehodit panel climy za fl a topeni pokud mas MR2008 coz je tvuj pripad.Staci prehodit panel climatroniku za FLI!Parkovaky musis vymenit RJ parkovaku a u te HF sady presne nevim jak to je!Ale ta by mela jit! :palec:

Jinak je to popsane v sekci columbus tak se koukni!

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Na OII 2008 jsem měl Stream a černý rámeček.

Dnes jsem ve Škodovce koupil rámeček na Bolero ze Superba a když jsem ho šel nacvaknout, zjistil jsem, že není stejně černý jako původní rámeček, ale tmavě šedý, vlastně stejného odstínu, jako Bolero.

Vyrábí se i černý? Nemyslím lesklý černý.

Nebo jsou rámečky v barvě rádia? Stream je černé - černý rámeček. Bolero je tmavě šedé - tmavě šedý rámeček.

Je to tak OK?

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Ahoj všem,

jsem tu nový a mám problém v komunikaci HF a mobilu.

Konkrétně Octávia FL r.v.10/2011, rádio BOLERO. Měl jsem NOKIA E52, která šla k rádiu připojit přes BT a do rádia se stáhli všechny kontakty (cca 600). Auto je služební a teď jsem dostal MT Samsung Galaxy Ace plus. A problém je na světě. Rádio stáhne kontakty, ale nejde přepínat řazení podle příjmení, takže mám 600 kontaktů podle jména a to je děs. Občas se stane, že rádio stáhne seznam s řazením podle příjmení, ale po chvíli stahování napíše chybu o přerušení stahování a v rádiu vidím cca 50 kontaktů.

V autorizovaném servisu mi nedokážou poradit. Prý telefonní jednotka nekomunikuje s daným telefonem. Upřímně mě to s..e, že rok staré auto nekominikuje s telefonem, který ma Androida.

Dokážete mi někdo poradit co s tím?

Předem dík za jakoukoliv smysluplnou radu, která povede k úspěšnému řešení.

Odkaz ke komentáři

odsun az do zadu sedacku spolujezdce a podivej se pod ni jakou tam mas jednotku HF. POdle toho uvidime co se s tim da delat a asi to taky presuneme do tema kde se resi problemy HF a ne radia. Jeste zkontroluj ze mas posledni verzi FW pro telefon, respektive jakou mas.

Odkaz ke komentáři

připoj to přes rSAP a nech si to chvíli žít po svém, měl jsem taky problém s natažením kontaktů a aktualizací telefonního seznamu, vždy jsem to zkusil a natáhlo se jen pár kontaktů, tak jsem to zrušil a laboroval, pak jsem vyrazil do Prahy a hle, po hodině spárovaného telefonu najednou seznam kompletní a aktualizace seznamu taky v pohodě .... věci mezi nebem a zemí asi biggrin.gif

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...