antwuand Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Kdybych měnil v OII před faceliftem rádio Bolero z OII face za Bolero ze Superba (se světelným čidlem v rádiu) musím něco nechat překódovat nebo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 ne, pokud je všechno ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 nevíte někdo, proč mi svítí méně levý bok auta? Koukal jsem i od spolujezdce a je to stejný, takže nějaký optický klam to asi nebude, no :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Neresil jste uz nekdo do Bolera aktualizaci ze Supa II FL , aby se pri zapnuti ukazalo nove logo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Neco si pamatuji ze Cosby umel dat jakoukoliv uvodni obrazovku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Aha ted koukam ke kolegum do columba http://www.netdata.be/iso/index.php? Tzn pres tohle by to melo jit taky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 mas tam RNS 510 TO JE BOLERO... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Ta redukce funguje a na rádiu se objeví, že máš dvě antény ale u některých rádií jsem se setkal že to na VCDS nahlásí chybu. Amundsen byl OK, Bolero pro OII fl bylo OK, starý Colombus (A) OK ale na C mi to házelo chybu antény. Jinak hrtaje to v pohodě. A za 395kč si myslím, že to je dobrá pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 mas tam RNS 510 TO JE BOLERO... kecas :lool: , Bolero vychazi z RCD510 (RNS je columbus) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 jo sorry mas pravdu RCD spletl jsem se.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 a to tam není tudíž moje otázka přetrvává jde to i na bolero? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest okta Odesláno Srpen 8, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2013 Mohol by niekto poradit??? Mam oktu rok 2008 pred facelift s gateway K a rozmyslam nad kupou bolera alebo columbusa/amundsena uvidime.... Bude mi to zrat baterku? alebo ju musim dat vymenit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Září 20, 2013 Sdílet Odesláno Září 20, 2013 Kdo má ve staré O2 Bolero a měl by chuť zkusit vyřešit problém s podsvitem můžeme zkusit. Úprava rádia trvá hodinu a půl... To okta: gateway musí být minimálně L a musí se přehrát nebo musí být s indexem Q....jinak bude problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Září 20, 2013 Sdílet Odesláno Září 20, 2013 Mam gateway L a bez problemu! Bez uprav... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juri2008 Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 zdravicko mam dilema ci sa mi mesti bolero zo superba 2 do octavie 2fl a aky ramik by som na to potreboval dakujem bo mam doma dva ramiky ale tak toto bolero ma este aj ten signalizator airbagu tak neviem teras ci to bude pasovat dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 určite nebude.. toto Bolero do OII nedáš, to ide iba do Superba.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Kluci mam dotaz, jde Bolero do rapida? Mám maxidot, tzn čidlo světla v budících. A funguje nějaké bolero s kamerou? Pokud ano tak jaké. Dík za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 do Rapida jde, kamera nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Jak je to s aktualizací fw? Umí to někdo v Praze a co to nové logo nějak jsem nezjistil jestli to jde a nebo ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest dazdovka5 Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 zdravím vás, kúpil som si teraz Bolero z internetu, mám octaviu 2007 ešte pred fl, čo mi bude treba pri montáži toho rádia? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Kluci, předem se omlouvám, pokud je zde obdobný dotaz již někde zodpovězen, no 18 stránek je opravdu příliš mnoho pro podrobné čtení. Aktuálně mám ve "dvojkové" Octávce Bolero (to novější, širší) se softem 0053 a potřebuji ho aktualizovat na 0054, nebo novější, neboť se aktuálně načítá SD karta extrémně dlouho. Máte někdo k dispozici tento upgrade, popř. dělá jej někdo z vás v Ostravě a okolí? Pokud ano, budu vděčný za SZ, vč. ceny. Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mejtys Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Ahoj mam moznost koupit tohle radio...http://zbozi.vrakoviste-skoda.com/autoradio-skoda-bolero-original-3t0035156c-skoda-superb-ii-2008 Pujde mi do me oktavky 2008 pred fl.??? Mam stream mp3 a chtel bych bolero... diky za odpovedi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 O pár příspěvků výš máš napsané, že jde jen do SII.;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alchemix Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Pořešil na Boleru někdo už změnu bootloga? Co jsem tak v rychlosti zčíhnul tak je tu odkaz jen pro Columbus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
felda222 Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Čaute, chcel by som sa spýtať či toto bolero viem namontovať do Octavie II rok výroby 2005 (1Z pred faceliftom) je tam automatická klimatizáci. Vedeli by ste mi povedať, že čo k tomu potrebujem? A aký rámeček k tomu potrebujem, neviem či je tam ten gateway. A ešte jedna otázka, keď si kúpim na nete toto bolero a zoberiem ho do Škoda servisu namontujú mi to? A nebude mi "žrať" baterku? Dá sa k nemu namontovať aj subwoofer? Ďakujemhttp://www.saunika.sk/img_prod/Skoda-Bolero.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Namontovat do OII předFL to půjde. Potřebuješ novou gateway a adaptér na druhou anténu. Rámeček na tohle Bolero je stejný jako je na Stream a nebo Audience. Pokud nebude kradený, tak by ti to ve škodovce namontují. Do OII předFL je ale vhodnější Bolero ze SII které má světelný senzor na úpravu jasu. Vše je tu několikrát popsáno ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
felda222 Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Ďakujem Alessi :) Idem kupovať Bolero z bazáru, takže neviem či je kradnutý ale snáď nie! Dáva k tomu aj kód. S tým Gateway (má problém "pochopiť" ten systém načo je to dobré :D veď v tej Octavii 2 r.v 2005) je tam asi ten gateway a ako to preinštalovať s káblami..... :( Vedel by si mi hodiť Bolero zo Superbu 2 ktoré pasuje do OC2 a má ten svetelný senzor?Ďakujem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 28, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2013 Zkusim odpovědět ja a snad dobre ;-) Gateway musíš vymenit kvůli vybijeni baterky. Bolero ze S2 bys mělo mit snad toto číslo 3T0035156B Musíš pak ještě kupit adapter na antenu a to za a- bud si koupis 1Z0051551A a doděláš si druhou antenu za b- koupis si viz obrazek a budes mit jen jednu antenu. Samotna montaz a demntaz radia je jednoducha. Zvladnes to i doma sam. jen kupuj radio s PINem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
felda222 Odesláno Prosinec 28, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2013 Ďakujem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 28, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2013 Jak píše maros novou gateway potřebuješ z toho důvodu, aby se ti nevybíjela baterka. Bolero ze starších SII vypadá takhle http://elektro.bazos.cz/inzerat/30478993/Autoradio-BOLERO.php je to stejný tvar rádia jako Columbus a na něj potřebuješ rámeček z navigace Škoda Nexus. Adaptér na druhou anténu ti doporučuji tento http://www.vzdy.sk/stualarm-66561 Přehodit radio si zvládneš sám maximálně bude potřeba změnit kodování (pozor pokud máš v autě sound system, tak ti tam bolero nepojede). Horší je to s gateway při její výměně ji budeš potřebovat správně nakodovat, takže budeš potřebovat VCDS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.