Guest De.Co Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Mám OII FL 10/2011, climatr., vyhř. sed., multif. volant, HF BT, park. senz. vzadu, rádio Swing a chtěl bych ho vyměnit za Bolero. Pokud koupím Bolero pro OII budu muset měnit ještě něco jiného (gateway, RJ pak. senz. apod.) nebo stačí vyměnit rádio a nakódovat. Bude mi display i maxidot ukazovat vše jako na Swingu. Děkuji za odpověď a radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Nic uz menit nemusis staci jen prehodit a popr. nakodovat. Maxidot ti bude zobrazovat vse stejne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest De.Co Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Nic uz menit nemusis staci jen prehodit a popr. nakodovat. Maxidot ti bude zobrazovat vse stejne. Dík, jdu do toho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Necituj pls odporuje to zdejsim pravidlum... dik za pochopeni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 zdravíčko pánové, chtěl bych si pořídit do svojí OII předFL (r.v.2006) namísto audince Bolero, mám parkováky (vředu a vzadu), automatickou duální klimu a soundsystem, pokud jsem to po pročtení tak bych musel vyměnit jednotku parkováků, gateway, přeprogramovat, kvůli zobrazovaní asi polarfix a ještě k tomu asi FL SS. Myslim si to správně ? díky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 jestli poridis polarfis nemusis menit parkovaky a klimu. gateway asi ano... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 a nevíš ohledně toho SS ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 12, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2014 bolero a pred fl ss nebude fungovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Prosinec 12, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2014 takže leda sehnat FL soundsystem že ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 12, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2014 jestli chces zachovat ss tak jo... ale i standartne Bolero hraje moooc dobre... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 13, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 přestavba na FL SS není bohužel jen o přehození zesilovače, FL SS má úplně jiný konektor, úplně jiné piny v něm, do předních dveří navíc po jednom kanálu, jinak zapojenou elektriku předních dveří a na závěr jiné výškové repro. Možná je snažší SS zrušit, resp přemostit zesilovač (vratně, aby se dal dle potřeby vrátit) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Prosinec 13, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 díky chlapy, tak to asi zkusim bez toho SS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Kluci povedlo se někomu nějak změnit úvodní logo na Boleru za nové, jako to jde na Columbu? Je to jedinný kde mám ještě starý logo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Pred rokem jsem hledal a nic jsem nenasel, asi nelze. Zkusil bych jeste pripadne ferdu25 zda neumi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MajklGT Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Taky jsem hledal a asi to fakt nejde. Nikde zadny screen ze by to slo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest DexterII Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 Zdravím chlapi, chtěl bych vymněnit Bolero za Melody, mám OC II bez FL (rv. 2008), mám možnost ze supa tuším rv. 2011, tak jsem se chtěl zeptat jestli je to teda možné a co vše budu muset dokoupit resp udělat a jestli bych časem mohl i dodělat parkovací senzory. Díky moc (omlouvám se za své dotazy, mám ji krátce). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kjubas Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Měl bych dotaz,dal jsem do superba bolero, které bylo taky v superbu, ale ted nejde zvuk. Předpokládam, že problém je v tom, že původně bylo bez soundsystemu a ted je v superbu se soundsystemem. Takže bude potřeba nakodovat, je to tak? Zvládnu to udělat s hex-can kabelem a vcds? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Pokiaľ viem a nemýlim sa,tak Bolero nepodporuje SS... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Mam pocit ze bolero nepodporuje predFL sound system ale v superbu by to melo chtit jen spravne nakodovat pres VCDS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Jak pise Ol@f v SII staci jen spravne nakodovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 presne staci nakodovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Tak sa ospravedlňujem za mylnú info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kjubas Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Dekuji za info! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Leden 15, 2015 Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Nemáte náhodou někdo možnost sehnat autorádio Bolero za rozumný peníz? Rád bych nahradil základní Swing 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 15, 2015 Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Co znamena rozumny peniz??? Napis do bazaru a nekdo se ti urco ozve... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Únor 1, 2015 Sdílet Odesláno Únor 1, 2015 Zdar kluci. Dnes jsem zkousel v aute misto swingu bolero. Vse fungovalo krome jedne veci a to jsem cumel jako puk. Dal jsem eject a vybral pozici pro ulozeni cd. Vlozil jsem cd, to se vsunulo cca 1 cm a hned vylezlo zpet a na displeji bylo nacitam .... a po chvili napsalo chyba pristroje. Zkousel jsem restart, tovarni nastaveni.. prodejce mi tvrdil, ze musim diagnostikou nakodovat CD changer ale zda se mi to jako pitomost.. Nesetkal jste se s tim nekdo u octavie facelift 2010 elegance pri vymene swingu za bolero? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MajklGT Odesláno Únor 1, 2015 Sdílet Odesláno Únor 1, 2015 Podle me blbost. Radio bylo uplne nove? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Únor 2, 2015 Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 Nn bylo jete, ale jako nove. Udajne melo pochazet z testovacich vozu z kvasin. Ovsem kde je pravda, kdo vi.. Hlavne si myslim, ze kdyby se melo jednat o aktivaci diagnostikou cd by to spolklo a neprehralo. Ne, ze se cd vsune centimetr a pak jej vysune. Too jsem zkousel s ruznym cd alespon 20x.. takze podle vas taky blbost.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 2, 2015 Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 Tiež si myslím,že to je totálna blbosť s tou diagnostikou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 2, 2015 Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 Mechanika je KO... vyres si to z prodejcem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.