René_H Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 Hadicka vyměněna a ...nic:-(! Zítra zkusím vymenit ten snimac otacek klikovky. Auto mám chvíli,cca 2mesice,pan s nim moc nejezdil,ze zacatku vse ok.Potom po zahřátí na provozní teplotu v něm občas skubne a rozsvítí se EPC a kontrolka motoru+ spatne starty.Za studena je vse bez problemu.Nyni se vypne během jízdy motor a auto nedrží tempomat.Vzdy po zahřátí motoru.Hadicky a ventil v T kusu vymenene.Dve hadice praskle!Najeto cca 150TKm.Zitra menim ten snimac a dam vedet. Kdyz uz mám tu 4x4 tak jsem chtěl o víkendu na hory(na svarak)a místo toho budu (na sranej) doma:-):-):-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
René_H Odesláno Leden 27, 2015 Sdílet Odesláno Leden 27, 2015 Ahoj kamarádi,dnes vyměněn Halluv snimac otacek klikovky,auto jede paradne,žádné cukání ani vypínání motoru,zádna diskotéka kontrolek.Auto startuje napoprvé za studena i po zahřátí.Krome snímače jsem měnil i praskle hadice i ten ventil v T-kusu a jeste brzdový spinac/ ten pro jistotu. Jeste jednou všem včetně zakladatele tohoto fora moc díky za informace a cenné rady. Ten motor je fakt super a to mi stojí i za tu vyšší spotřebu!!!Mimochodem dlouhodobou mám při každodenních jízdách po Praze a po okruhu 8,8l! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Leden 28, 2015 Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 To ylo určitě tím brzdovým spínačem .. to je pěknej prevít ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
René_H Odesláno Leden 28, 2015 Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 Ten jsem měnil kromě prasklych hadic prvni a bohužel to bylo tím snímačem otacek,ale cena v CC-autodilech asi 530kc(Bosch-1300kc). Číslo dílu CC-autodily je 220980507. Ostatním jen pro informaci,kdyz najdete v CC-autodilech to co hledáte pod originál cislem výrobku tak je tam většinou jeste možnost náhrady tak si to rozkliknete a vyberte připadne levnější náhradu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
René_H Odesláno Leden 28, 2015 Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 Jeste info všem ke svolavacce na civky...stále platí!!!,volal jsem jen pro jistotu,aniž bych mel nejaky problém do NH Car v Praze a podle VIN mi bez problemu a ochotně zjistili,ze je předchozímu majiteli měnili.Takze u mne dobry!:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Leden 28, 2015 Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 Měnil jsi hadici nakonec sám? Jinak taky potvrzuju stále probíhající svolávačku. Byl jsem objednaný, ale termín byl až za 2 měsíce, takže jsem si do té doby poradil sám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GaGy Odesláno Leden 31, 2015 Sdílet Odesláno Leden 31, 2015 Tak pánové nevím zda sem prišel na problém mého vozu s chudou směsí a horším výkonem ,ale možná ano... Může to dělat tato praskla hadice ??? Je to pod saním ,které sem sundal... Auto nemá výkon ,kolísají otáčky na volnoběhu. http://gagy007.rajce.idnes.cz/nastenka#WP_20150130_005.jpg PS: je to tento díl ? http://www.cc-autodily.cz/trubka-odvetrani-5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Leden 31, 2015 Sdílet Odesláno Leden 31, 2015 (upraveno) Moc nedokážu identifikovat, kde ta hadice je na té první fotce. Ale vede z ní takové Téčko a pak delší eSíčková hadice do odvětrání, jak máš na hlavě motoru? Pokud ano, tak je to ona a dokáže dělat neplechu :) Edit: Koukal jsem na tu fotku ještě jednou a měla by to být ona Upraveno Leden 31, 2015 uživatelem LadikRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GaGy Odesláno Únor 1, 2015 Sdílet Odesláno Únor 1, 2015 Tak dneska vyměno a zatím sem toho moc nenajel ale připadá mi že je to lepší ale chce to ještě pojezdit... Příjde mi ale že to ted hůř brzdí.. Brzdy sou ovládány z podtlaku že? tak to s tím může mít souvislost ne ? Tady byla prasklina, viz obrázek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
René_H Odesláno Únor 1, 2015 Sdílet Odesláno Únor 1, 2015 Tak dneska vyměno a zatím sem toho moc nenajel ale připadá mi že je to lepší ale chce to ještě pojezdit... Příjde mi ale že to ted hůř brzdí.. Brzdy sou ovládány z podtlaku že? tak to s tím může mít souvislost ne ? Tady byla prasklina, viz obrázek Mrkni i na tu 9a tu jsem mel taky prasklou a samozřejmě výměn i ten ventilek v tom Tkusu,nejdu tu psal,ze mel praskly i to T! Jinak ja si to sam neměnil,je to tam blbe přístupné a pozor at si neulomite tu trubicku na merku oleje,...bohužel to se mi stalo,tedy mechanikovi a vzhledem k tomu,ze máme ještě Passata s podobným motorem a hlavne podobnou závadou tzn.praskle hadice tak se mu to stalo i u toho Passata:-(!!!Budu to řešit později,...uz nemám sílu!:-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GaGy Odesláno Únor 2, 2015 Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 Tak asi toho bude třeba vyměnit víc ,protože to nepomohlo .. Jako jede to líp ,ale citím že to zase dává chudou směs.. Tu trubičku mám taky ulomenou a mám to spojené gumou a neřeším to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
X-ferda Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Zdravim, mam 1.8T, 2001 a obcas se mi stava, ze se za jizdy rozsviti kontrolka ESP, nekdy zhasne sama, jindy pomuze opetovne nastartovani. Procital jsem ruzny fora, koukalo na to na nekolik mechaniku a jeden zjistil, ze by to mohl byt senzor zrychleni. Tak se namontoval novej, ale na diagnostice to ukazovalo stejny hodnoty, jako kdyz tam byl ten starej. Nikdo nevi co s tim! Mate nekdo podobnou zkusenost a vedel by jste poradit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 kontrolka ESP ked svieti ,nemusi vobec suvisiet s ESP.. Takisto ti zasvieti aj ked mas odpojenu ,alebo zlu vahu vzduchu...atd...je tam milion veci, co moze byt zlych 0 Citovat Odkaz ke komentáři
X-ferda Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 aha a jak se da co nejpresneji zjistit, co by to mohlo byt? Nevim, nejaky priznaky treba ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 VAG VAG VAG :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
X-ferda Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 byla na VAGu..nic se nezjistilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 pokial viem, tak ak je napr zla vaha vzduchu,alebo je problem v konektore, ze len raz za cas sa to ukaze a samo to zmizne,tak by v pamati zavad nemala byt ziadna chyba, je to self clear code pokial sa nemylim a ked RJ vidi zase vahu ok, chybovy kod nenajdes .. Treba to diagnostikovat vtedy, ked to svieti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
René_H Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Ahoj chlapi,jak jsem psal výše...po výměně všech těch hadic,Hallova snímače a pro jistotu toho brzdoveho spínače vse funguje jak ma!!!Jezdím denně jak po Praze i mimo tak muzu po cca měsíci a několika tisících km říct ze je vse v pořádku!!! A jeste jedna drobnost,mam na léto Mercedes Benz CLK cabrio pro radost a tahle Octavka mi děla úplne stejnou radost ted v zimě a hnusnem počasí!!!Je to fajn auto a mam ji rad:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 hoši u AGUčka při studeném startu visí volnoběh kolem 2tis než se to trošku zahřeje, je to teplotním čidlem ? VAG nic a klapka je čistá nastavená. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GaGy Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Je to normální. "Sytič" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Normalni to neni, nedela to zadna 1.8T s kterou sem nekdy jezdil. 1500 jeste mozna ale ne 2tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GaGy Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 Takže stále stejný problém ... pokles otáček při volnoběhu ,tarokovaní motoru, nižší výkon. Hlasí to chudou směs a lambdu včera proměřená kabeláž od lambdy do jednotky a je OK. Přitom lambda nová i váha nová.. Tak už nevím .. Určitě to bude chyba se vzduchem. Kamarád mi řikal že to můžou být ještě nějaké ventilky pod tlaku... ty dva co jsou vidět když otevřete kapotu sem zkoušel a sou v pohodě.. Pak je jeden pod sáním a ten asi zkusím vyměnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vil Odesláno Duben 13, 2015 Sdílet Odesláno Duben 13, 2015 Ahojte, mám dva problémy. 1) AUQ šklbe niekde okolo 3tis. ot., turbo nevypína ani vo vyšších otáčkach, no niekedy ako keby stratilo plniaci tlak (to isté vypísal aj VAG), je ho počuť ale netlačí do sedadla a ani BOV neodfukuje. Keď som menil olej všimol som si, že jedná hrubá hadica na turbe je mastná od oleja. Je možné že to bude len hadicou a turbo je OK? 2) AGU vôbec necítiť turboefekt, turbo počuť ako zaberá no vôbec netlačí do sedadla (ide ako Felda 1,6) a pri 4tis. ot. hádže do núdze. Je zrelé na výmenu alebo to môže robiť len regulačná banka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Duben 14, 2015 Sdílet Odesláno Duben 14, 2015 ja mam problem celou dobu co mam auto, studený motor drzi otacky cca 1600, nebo kdyz nastartuju a je tam 1100 tak staci jak se rozjedu a vyradim a je to na 1600, delalo to nekomu taky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LPG Octavia Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 Takže stále stejný problém ... pokles otáček při volnoběhu ,tarokovaní motoru, nižší výkon. Hlasí to chudou směs a lambdu včera proměřená kabeláž od lambdy do jednotky a je OK. Přitom lambda nová i váha nová.. Tak už nevím .. Určitě to bude chyba se vzduchem. Kamarád mi řikal že to můžou být ještě nějaké ventilky pod tlaku... ty dva co jsou vidět když otevřete kapotu sem zkoušel a sou v pohodě.. Pak je jeden pod sáním a ten asi zkusím vyměnit. Problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Silwer Odesláno Červen 14, 2015 Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 Chudou směs jsem teď dořešil, byla to olejem sežraná hadice pod hlavou, díra jako kráva. Příznaky byly: kolísání volnoběhu a "brutální" studený starty, kdy zarezonovalo celý auto a otáčky vyskočily až k 1500. Cena: Díly cca 1000Kč + práce. Rozhodně neměnit nic jinýho, dokud není jistota, že hadice jsou v pohodě. Ony totiž na 90% v pohodě nebudou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červen 14, 2015 Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 Můžeš prosím napsat číslo dílu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červen 14, 2015 Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 (upraveno) Předpokládám, že tím myslí odvětrávací trubku 06A103213F. Omrkni celé to vedení. Schéma vedení sem posílal na minulé stránce GaGy. Upraveno Červen 14, 2015 uživatelem LadikRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Silwer Odesláno Červen 14, 2015 Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 Tu jsem měnil taky, ale díra byla vedle, na 06A103221BK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červen 14, 2015 Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 Vse uz mam nove. Zbyva mi jen fajfka na zacatku a to tecko. Po prvnim startu mi taky rezonuje auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.