petr.tdi Odesláno Duben 30, 2013 Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 Ahoj, poslední dobou mám problém z brzdama(dlouhý krok)..když šlápnu na brzdový pedál,tak do půlky se nic neděje a pak začne brzdit až s pedálem skoro u podlahy..občas má tendenci jakoby pumpovat když chci uplne zastavit....snad mi rozumíte :lool: jinak pedál se nepropadává, pod autem nic nekape..... brzdovka měněná přd měsícem,po odvzdušnění se nic nezměnilo... co stíííím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Duben 30, 2013 Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 Skontroluj podtlakovú hadičku do posilňovača. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pistelacek Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Ahoj, poslední dobou mám problém z brzdama(dlouhý krok)..když šlápnu na brzdový pedál,tak do půlky se nic neděje a pak začne brzdit až s pedálem skoro u podlahy..občas má tendenci jakoby pumpovat když chci uplne zastavit....snad mi rozumíte :lool: jinak pedál se nepropadává, pod autem nic nekape..... brzdovka měněná přd měsícem,po odvzdušnění se nic nezměnilo... co stíííím? nejspíš máš špatně odvzdušněný, zkus zajet do škodovky,aby ti to udělali.... slyšel sem,že se to dělá i nějak přes diagnostiku a případně je nutné odvzdušnit i brzdový válec,ale nevím jistě jak to je... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chlebik Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Podobný problém jsem měl, když jsem měnil brzdovou kapalinu na motorce. Pomohlo až druhé, opravdu důkladné odvzdušnění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Ahoj mám podobný problém, ještě by to mohli být špatné třmeny. Pístek už nevytláčí destičku na kotouč, tak jak by měl a proto ten průšlap pedálu. Mám asi stejný problém pedál je jak lejno ale když teda potřebuju a křápnu na brzdu, tak zastavím celkem rychle. Jinak pro ormální ježdění je to fakt na prd :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lada14 Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Pokud máš abs tak musíš na diagnostiku na odvzdusneni jinak ne, ten pruslap pedalu nám dělala první octa taky vyměnit hlavní brzdovy válec nebo pretesnit opravna sada stojí cca 150 kč, Ae nejdřív skontroluj ten podtlak bývá to častá závada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Mne to brzdi tiež rovnako do polky pedálu nič a až potom ... už som narazil do predomnou iduceho auta ... a čo mám presne skontrolovat na podtlakovej hadičke do posilnovača ?? Najprv som si myslel že su platničky zodrate ale predchadzajuci majitel menil všetky brzdy a pri tomto servise zrejme nastala ta chyba odvzušnil som ich aj tri krat platničky su dost hrubé poradte prosim už musim koli nim kupovat predný nárazník a smerovku dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lada14 Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Mne to brzdi tiež rovnako do polky pedálu nič a až potom ... už som narazil do predomnou iduceho auta ... a čo mám presne skontrolovat na podtlakovej hadičke do posilnovača ?? Najprv som si myslel že su platničky zodrate ale predchadzajuci majitel menil všetky brzdy a pri tomto servise zrejme nastala ta chyba odvzušnil som ich aj tri krat platničky su dost hrubé poradte prosim už musim koli nim kupovat predný nárazník a smerovku dakujem skontroluj jestli neni nekde praskla, nebo spuchrela a jestli tesni v prirubach, ruzne ji krut a hledej praskliny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 skontroluj jestli neni nekde praskla, nebo spuchrela a jestli tesni v prirubach, ruzne ji krut a hledej praskliny však to, že je v pohode a takto mi brzdí odkedy som ju kupil, je možné že majitelovi predtým spravili v servise chybne brzdy, lebo tvrdil že boli menené a teraz v lete je to horšie, brzdu musím tlačiť až na podlahu aby som citil brzdenie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Mne to brzdi tiež rovnako do polky pedálu nič a až potom ... už som narazil do predomnou iduceho auta ... a čo mám presne skontrolovat na podtlakovej hadičke do posilnovača ?? Najprv som si myslel že su platničky zodrate ale predchadzajuci majitel menil všetky brzdy a pri tomto servise zrejme nastala ta chyba odvzušnil som ich aj tri krat platničky su dost hrubé poradte prosim už musim koli nim kupovat predný nárazník a smerovku dakujem NABUDUCE NAPIS AKE MAS AUTO BENZIN?? DIESEL??? Mas tdi musel som hladat na fore!!!!!!!!!!!!!!! PRASKNUTA HADICKA OD VYVEVY ALEBO NETESNA VYVEVA!!!! DA SA TO OPRAVIT!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 NABUDUCE NAPIS AKE MAS AUTO BENZIN?? DIESEL??? Mas tdi musel som hladat na fore!!!!!!!!!!!!!!! PRASKNUTA HADICKA OD VYVEVY ALEBO NETESNA VYVEVA!!!! DA SA TO OPRAVIT!! no diki a čo je to vyveva ... nehaj tak nájdem si sám aj tak dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hejdid Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 (upraveno) podtlakovy vyvyječ tlaku, klus ovla¨nyho hniníku tvaru puku na vačce Upraveno Červenec 3, 2013 uživatelem Hejdid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr.tdi Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 tak další poznatek....např. při volnoběhu párkrát našlapu pedál a prostě zatlačim,tak mi pomalu klesne až na podlahu,nohu dám pryč a zase sehodí do normálu :lool: hlavní brzdovej válec??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Jo, hlavni brzdovej valec bude s nejvetsi pravdepodobnosti KO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr.tdi Odesláno Červenec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 jj tak já to risknu a objednám...díík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr.tdi Odesláno Srpen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 tak mám na aute novej brzdovej valec ate a vubec nic se nezmenilo...odvzdušneno v servise 3x byl jsem u toho....průšlap pořád stejnej...hadičky zkontrolované...už jsem solidně nas.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Takže i s novým brzdovým válcem jde pedál pořád prošlápnout až na podlahu? To je fakt divný... . Brzdová kapalina fakt nikde neteče? Zapli jste při odvzdušňování čerpadlo ABS? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr.tdi Odesláno Srpen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 brzdovka nikde neteče,kontrolovali jse hadicky asi hodinu ...odvzdusnovali jsme to 2x klasicky, pak 1 akorát se zaplym klíčkem v zapalování....zkusím se zeptat ještě v tý škodovce aby to udělali přes ten vag....ale v několika servisech mi řekli že to je podle nich blbost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Free.riders Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 Mám OI 2003 TDi a někdy se mi stane (zvlášt nedlouho po nastartování), že přijedu na první křižovatku a musím vyvinout mnohem větší sílu na brždění. Pak už je to v pořádku. Ten pedám taky prošlápnu postupně až na podlahu. V servisu nic nenašli. Může to být prý znečištěný intercooler. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr.tdi Odesláno Srpen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 tak to by mě zajímalo co má intercooler společnýho s tim že to špatně brzdí klidně s nechám poučit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 brzdovka nikde neteče,kontrolovali jse hadicky asi hodinu ...odvzdusnovali jsme to 2x klasicky, pak 1 akorát se zaplym klíčkem v zapalování....zkusím se zeptat ještě v tý škodovce aby to udělali přes ten vag....ale v několika servisech mi řekli že to je podle nich blbost Bude tam vzduch a troufnu si to říci na 100 procent. Ty brzdy jsou fakt na tohle háklivé a to odvzdušňování je děsné. Když jsem dělal naposled zadní brzdy, tak jsem zadníma brzdama prolil 1,5 litru kapaliny, než se to podařilo pořádně odvzdušnit. A pokud se ti zavzdušnila i jednotka ABS, tak na vag a pořádně jí odvzdušnit a pak hlavně ty zadky. Kup si dost kapaliny a hlavně šlapat na pedál s citem a hlavně na to nedupat, aby to nepěnilo a dlouho našlapávat. Já takhle střídal tátu a kámoše a stejně je oba bolela noha. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Free.riders Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 Jen prodávám, jak jsem koupil. Tak jsem myslel, že se podtlak bere z "předturba" , ne pomocí pumpy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr.tdi Odesláno Srpen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 :lool: to abych si kvůly tomu odvzdušnovani vzal dovolenou..neví někdo kolik si za tuhle ,,akci´´ řeknou v autorizáku? cca? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.