TomasB Odesláno Srpen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Není problém to převzít a řešit dodatečně. V tom problém není, vůbec se neobávám, že by to nechtěli řešit. Tím by přišli o docela zajímavého zákazníka. Mimochodem doposud jsem jim přihrál i nějaký ten prodej nových aut. Já jsem s nima fakt spokojenej, až na tu lakovnu. Tentokrát je tedy lak udělanej slušně, ale zase tam jsou drobnosti pramenící z toho, že je lakýra evidentně prase co nedbá na "hygienu". Fouknutej lak není problém přeleštit, tím to půjde dolů. Z oken ředidlem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 ja tohle beru tak, ze pokud jsou schopni nechat veci, ktere jsou videt, bude tam dalsich x zalezitosti, ktere videt nejsou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Jsou to prasata. Vždycky po převzetí auta ze servsu strávím několik hodin pucováním. Oni mi to vždycky vysajou a nějakou sračkou vevnitř otřou (tohle už jsme jim zarazil) - a já se ptám proč, když dávám auto zásadně naprosto čistý do servisu. Luxusju každý dva dny, každý týden dělám lehký detailing atd. Navíc vevnitř nemá nikdo co dělat, když se dělá něco v motoru a prostě zvenku auta. Ale vždy se něco najde. A zásadně jim dávám auto s dojezdem 0km aby nikam nemohli na svačinu. :) Btw nevíš Tome nebo někdo z kluků, co může znamenat, když je pod lakem zadělaný takový nějaký smítko, prostě černá tečka? Je to vystouplý jako nějaký veliký zrnko písko a zalakovaný, prostě takovej divnej defekt laku. Mám to na dvou místech po lakování zadku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 nejsem sice Tomáš, ale není to prostě bordel, který se tam dostal při lakování? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Mike: no je to jen zalakovanej bordel. Ani nevíte, jak si to zase užívám, že mám Mondeo zase zpátky. Trošku přišlápnu a ono to jede, ne jak ten C-max. S tím Maxem jsem se bál předjíždět. Ani nemusím podřazovat, jen trochu přidat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 No vidis a ja sem si od rodicu nedavno pujcil Octu, 96 kW a porad jsem jim pak tvrdil, ze tam maj neco spatne, protoze to vubec nejede:-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Neříkám, že to je nějaké letadlo, ale už se dá říct, že to i jede a nemám problém s předjížděním. Kilovatově to je oproti tomu Maxovi 92kW versus 103, ale krouťák dělá svoje a taky turbo. Je to neporovnatelné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Tak to je jasný:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Já to Jirko nechápu, jak někdo může jezdit nějakým 1,2. Nejen že to je nudná až otravná jízda, ale ještě k tomu podle mně i nebezpečná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Tak někomu to stačí. A upřímně, tady ve Švajcu by mi to taky stačilo:-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 Ne každej potřebuje lítat 180km/h po dálnici, Tome.. Na ježdění po městě je ideální HTP, už ani to TSIčko není to pravý ořechový... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 zase kdyby měli všichni 150kw, tak pak je i těch 150kw nebezpečných 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 tak když máš turbo motor a toho cmaxe asi s atmosférou, tak hold tu atmosferu musíš vytočit a je to větší pixla... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 BTW, tohle mi přišlo po mailu na ten můj soupis nedostatků. To mně fakt sere, že ten technik je fakt výbornej a lakýra mu to tak kazí. Dobrý den pane XXXXX. Reklamaci přijímáme, každopádně popisované nesrovnalosti odstraníme. Termín každopádně domluvíme, klidně můžeme nechat na termín běžné servisní prohlídky. S pozdravem L.K. Ještě jsme se bavili i po telefonu a říkal, že to bude perfektní, i kdyby to měli ještě jednou přelakovávat :) Myslím ale, že to nebude třeba. Ty 3 fleky co vypadají jako zaschlá voda, to vypadá, že je asi špatně přeleštěné, respektive nedoleštěná místa. Upalcovaná místa na stropnici vyčistí, totéž sedačky a čalounění dveří... Jinak jasně, já to vidím, že někomu stačí HTP, když víc jak 70 nejede mimo obec. Takové jantary potkávám denně a to jen fakt k vzteku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 (upraveno) htp bez problému jede 120... Upraveno Srpen 26, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 Tak auto určitě, se zrychlením vlaku, ale ten element za volantem co brzdí a za boha víc jak 70 ne a ne... Ono to teda není jen u HTP, aby to nevypadalo, že jsem si na HTP zasedl :) A potkávám to denně. Dneska ráno už od Pardubic až po Chýšť jsem takhle kodrcal v koloně, co způsobilo nějaké vemeno dementní s Fóbií a předjet se nedalo, to se mi povedlo celou kolonu včetně původce předjet až těsně před nájezdem na dálnici. No to bych vraždil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 ale prosím tě, když jedu firemníma plečkama typu 1.6 hdi apod, tak alespon pak okta je pro mě pak raketa njn to potkávám taky, lidi nepředjíždí asi se bojí nebo já nevím a snaží se jezdit na spotřebu 70 po státovkách... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 Jenže tím vyloženě vyvolávají nebezpečné situace, protože se na druhé straně najde vždycky někdo, kdo to neustojí a předjíždí za každou cenu, místo toho aby trpěl až do chvíle, kdy může bezpečně předjet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 ja když jedu touhle plečkou, tak fakt nepředjíždím a když jo, tak si to fakt hodně rozmýšlím.... nejlepší fail, že to žere jak benzínová 1.6, fakt Francouzi ti jsou mimo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Září 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Mně jebne, zas mi nějaká pí*a tažným dojebala přední nárazník, sedřený lak až na bílý plast. :facka: :ph34r: :angry: :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 a co třeba fotku, takhle to vypadá jak když si vymýšlíš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 Kurváááá, za co pane bože, za co.... Auto mám 4 měsíce a z toho měsíc strávilo na lakovně. Tohle už je třetí epizoda. :wallbash: :wallbash: :wallbash: Protokol PČR.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 25, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 Ty vole, Tomáši, tobě to auto snad není přáno...:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 Jo Jirko, už jsem z toho zoufalý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 25, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 alianz to bude řešit za vás? wustenrot se mnou moc nebavil, retardní pojištovna jako slavia. njn tome, hlavně si říkej že žiješ a nebyla to totálka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 Kokot jel rychle a čuměl na bilboard, pak zjistil, že by to napral do auta před sebou, tak to strhnul do mého pruhu a samozřejmě to taky nedobrzdil. Já jen viděl, jak se vyřítil z vedlejšího pruhu a věděl jsem jak to dopadne. Jelikož nebylo kam uhnout, jelo se v kolonách asi 40km/h. Jen mi nejde do hlavy, kde se ten kokot rozjel na takovou rychlost, když tam byl ve dvou pruzích štrůdl aut. Vůbec nepobírám, jak je to možné, protože ten jel výrazně rychleji. Já mám minimálně v prdeli pátý dveře a nárazník. Oboje na výměnu, respektive nic rovnanýho nechci. Ten plast co drží čidla, ten je rozlámanej a ani nevím, jestli čidla fungují, to jsem nezkoušel. Jemu nešly ani otevírat a zavírat dveře na tom Polu. alianz to bude řešit za vás? wustenrot se mnou moc nebavil, retardní pojištovna jako slavia. njn tome, hlavně si říkej že žiješ a nebyla to totálka. čoveče, byl bych radši za totálku, protože to auto už mně nebaví a není mi souzeno. už jsem teď odeslal hlášení škody na Wustenrot, s tím, že to dám do Auto IN a ať si to řeší s nima. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 25, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 (upraveno) tak to byla Tome pěkná rána. to pujde jako totálku, domluv se snima. v Autoinu je s nimi domluva slušná. uvidíš no na měsíc pekáč neuvidíš, už je to za mnou doufám že na DLOUHO. Upraveno Říjen 25, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 Mimochodem, tak do 2 minut tam byla "asistenční" služba Auto Assistance Praha a byl neodbytný jak veš. Jsem ho vyhodil, že se má starat o svý a že se s ním vůbec nebudu bavit a on byl drzej jako blázen a mlel pičoviny. Tak jsem už na něj hodně sprostě vyběhnul a on stejně nic a jen mlel drze kraviny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 grrrr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 26, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2013 (upraveno) njn, to na mě byl taky drsnej ten šimánek umělec, sešrotuje auto a ještě mě nadává... tak tohle je na opravu, máš opravu do 50k kč... jinak prodejce mě včera říkal, že i ojetý auta prostě vozej po nákladáku, že už si to nelejsknou... taková je hold doba. Upraveno Říjen 26, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.