Jim Odesláno Červen 25, 2015 Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 takže už máš 2letý auto co? :D Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 25, 2015 Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 he, myslím, že o čekání na dva roky nejde, .... :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 existuje pocit ze je treba vylepsi preskakovani ostatnich aut ve vyssich rychlostech Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 25, 2015 Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 což přeloženo znamená, že tě více a více baví jezdit s levým blinkrem v protisměru a chceš trhnou rekord, kdy počet ujetých km v levým má být vyšší než počet ujetých km v pravým, samozřejmě tím není myšleno na dálnici Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 25, 2015 Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 Skor pocet predbehnutych aut ma byt vyssi ako pocet prejdenych km :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 lumi: to neni vubec problem uz ted jinak ne ze bych si nejak liboval v predjizdeni na okreskach ale kdyz se clovek dneska dostane rychleji po okreskach nez po dalnici tak hotl nebudu stat v kolone na D1 ale poletim bokem Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 tak papirove to vypadá good za chvíli to prubnu na letu domu Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 2, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 pěkný, jak si byl spokojen s dieselpowerem? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Vypadá to, že se to během letu domů Ondrovi zalíbilo....tak doma ani nevystupoval a pokud mu nedošla nafta, tak jezdí dodnes :D Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Tankuje za jízdy... nemá čas psát, stala se mu hrozná věc a dnes musí pracovat, aby pak celý měsíc dal na Itala... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2015 pěkný, jak si byl spokojen s dieselpowerem? co se tyce komunikace pred navstevou tak pokud pominu ze jsem se tam proste nedokazal dovolat a komunikace zacala az po te co jsem vyplnil kontaktni formular na webu tak naproslo v poradku a takhle nejak bych si to predstavoval pokazde, vsechny informace co jsem chtel jsem dostal a vsechny moje otazky byly odpovezeny. co se tyce zazemi ktere bylo behem upravy k dispozici to nelze hodnostit jinak nez ***** co se tyce komunikace behem a po uprave tu taky hodnotim velice pozitivne co se tyce technickych parametru a chovani vozu po uprave, docilene hodnoty jsou v obojich pripadech vyssi nez parametry prislibene v ceniku kw asi "jen" o 4 za to kroutak asi o 65Nm. Jak jsem drive psal motivaci pro tu upravu pro me bylo zlepsit pruznost vozidla pri vyssich rychlostech tedy 120km/h+ a to se podle me naprosto povedlo kroutici moment navyseny o 120Nm oproti papirovym parametrum a o 100Nm oproti odbrzdene serii to auto promenil v SUV strelu jak na okreskach tak na dalnici. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Ondro, už jsi testoval na okreskách? myslím tím chování auta do těch 120 km/h? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2015 Diky moc všem za hlasy v kategorii ostatní na 7.Octavia Srazu, moc si jich vážím a jsem rád že Vás připravená verze Touaregu zaujala a pobavila i když to není Octavie Děkuji prezidentovy za ocenění a pokusím se čas který jsem letos u grilu netrávil snad i více času věnovat klubu nebo reprezentaci klubu tady v Asii. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 2, 2015 Sdílet Odesláno Září 2, 2015 Cena skončila ve správných rukách, Touareg Henline neměl chybu Akorát chci vidět, čím to za rok trumfneš...ale ty už si něco vymyslíš, toho se nebojím :jelen: Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Září 3, 2015 Sdílet Odesláno Září 3, 2015 :D dobry! Cim je to auto polity? Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 3, 2015 Sdílet Odesláno Září 3, 2015 Paradni promena :D a taky by me zajimalo, cim je to auto polity? ;) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 3, 2015 Sdílet Odesláno Září 3, 2015 (upraveno) Já tipuji kaluzi Upraveno Září 3, 2015 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 3, 2015 Sdílet Odesláno Září 3, 2015 jsi za poslední tři měsíce viděl nějakou kaluž? natož takovou, aby to polilo Turka? P.S. Rozkoš se nepočítá Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 3, 2015 Sdílet Odesláno Září 3, 2015 Politý či poblitý...to je, oč tu běží :asie: Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 3, 2015 Sdílet Odesláno Září 3, 2015 tak to potom jóóó, kdopak se tedy přizná Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 4, 2015 Sdílet Odesláno Září 4, 2015 ty woe, v Žamberku jsou velryby? Nic menšího by tohle nepoblilo :D Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 4, 2015 Sdílet Odesláno Září 4, 2015 to by jsi se divil, v Žamberku se už pár let poslední víkend v srpnu dějí možné i nemožné věci .... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2015 je to klasicka hlina z vykopu pred domem rozmichana ve vode a pak zbavena kamenu a necistot, takze tedy jen spinava voda. Proste nebylo kde to umazat tradicni cestou to by jsi se divil, v Žamberku se už pár let poslední víkend v srpnu dějí možné i nemožné věci .... tady jsem to slysel tudle Viktora rikat, se otocim a ty wole jarda trsa .... Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 6, 2015 Sdílet Odesláno Září 6, 2015 však tam hrála hudba nééé, jo byl to super sraz a já si ho užil velmi, vlastně tak trochu první sraz, kdy jsem neměl za nic odpovědnost a byl jsem na něm, žádné porcování a marinování masa, stavění stánků a všeho toho okolo, stání u grilu a pak padnout jako mrtvola únavou a ne jégrem, navíc víc než týdenní dovča ze které jsem jel v podstatě přímo do Žamberka .... Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Září 7, 2015 Sdílet Odesláno Září 7, 2015 Paradni makeup pro auto, jediny, jak to jeste o stupen vysperkovat, by bylo tak leda osefovat adekvatni servis kolem ;) http://www.bhclubbing.com/clubs/82/4710/1.jpg Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 7, 2015 Sdílet Odesláno Září 7, 2015 tak to by bylo akorát tak na dva průsery .... Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 7, 2015 Sdílet Odesláno Září 7, 2015 to bych se snad i zastavil :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky