tomas322 Odesláno Říjen 15, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2015 To byl nesmysl davat starý egr,když u všech se to sere!!!Měl jsi koupit nový a inovovaný a měl by jsi klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Říjen 16, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Viem uz teraz , ze to bol nezmysel idem pravdepodobne kupovat novy EGR , predajca mi ponuka 03L131512DQ je to vraj posledna verzia , je to tak alebo to niekde nasli zaprasene v sklade? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 16, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Ano, je to posledna verzia...aspon podla etky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Říjen 28, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2015 Tak dnes som kupil novy original diel 03L131512DQ pozrel som na tu plastovu krytku a ta tam nema ten vystupok. Ma tam byt a je to chyba alebo je to v poriadku? Mam zhanat plastovu krytku s vystupkom? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 28, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2015 Ja som ho tam tiez nemal, takze chyba to asi nebude...aj ked je to dost nezmyselne <_< Kup ju radsej zvlast, nech mas istotu, stoji okolo 5€. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Říjen 28, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2015 Dakujem , uz som ho radsej kupil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petrus Odesláno Říjen 28, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2015 Možeš prezradiť či ho máš z predajne alebo odinakiaľ a čo ťa stál? Dik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Říjen 28, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2015 Kupil som ho v Impe cena 5.09 .Mam este otazku , bude musiet ist auto do autorizovaneho servisu ak bude potrebovat flash RJ motora kvoli EGR? Nedokaze to niekto spravit v dielni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 29, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2015 (upraveno) Bud autorizak, alebo taky clovek, ktory to uz robil, cize ma na to vybavenie a samozrejme aj samotny soft....a tych vela nebude. Ja som radsej isiel do autorizaku. Sice som si zaplatil, ale aspon sa uz o to nemusim starat a zaruku mam ako na robotu, tak aj na samotny EGR. P.S: k tej krytke Upraveno Říjen 29, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lokotraktor Odesláno Prosinec 26, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2015 Zdravim Koupil jsem auto uz s vykuchanym filtrem pevnych castic,ted se odporoucel EGR takze jeho zaslepeni a vypnuti je jasna volba...egr uz jsem vyndal,ale muze me nekdo poradit kde ho mam zaslepit?kam mam dat zaslepky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DejvK Odesláno Leden 3, 2016 Sdílet Odesláno Leden 3, 2016 Ahoj, mám dotaz, máte někdo zkušenosti s egr ventilem u octávky 2 s motorem 1.6 Tdi, chci se zeptat jak se dostanu k tomu ventilu, potřebuju ho vyndat, jestli se musí vyndat motor z auta nebo nemusí. Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 (upraveno) Nemusi, pokial to neni stvorkolka, dokonca ani napravnica nemusi dolu, no chce to sikovne ruky :) Upraveno Leden 4, 2016 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DejvK Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Díky, není to čtyřkolka, tápám kudy se tam k tomu dostat, jestli ze shora, přes turbo, svody atd, to vše by muselo ven, abych se dostal dolů na ten ventil nebo je nějaká jednodušší cesta, třeba ze spoda nebo přes kola ze stran? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DejvK Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Díky za foto a info. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ROMIK Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Ahoj, přečetl jsem tuto diskusi a usoudil jsem vyměnit ten ERG ventil, blikalo mi žhavení a auto padalo do nouzového režimu. Diagnostika psala potenciometr zpet. vedení vyfuk. plynu. Tak jsem doufal že jeto jasné a ono ne, po výměně je to stále stejné. Nemáte někdo nějakou zkušenost? Jak si nakonec dopadl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DIAGNOSTIK. Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 A co na zaslepení AGR říkají emise při STK? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest zdendabus Odesláno Srpen 12, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 Ahoj je tu někdo se zkušeností demontáže egr ventilu z yetiho _? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snail.cz Odesláno Listopad 5, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2016 Zdravím, diagnostika píše pouze: 7563 - Neznámý chybový kód P046C 00 [237] - preruseni info o závadì: Stav závad: 00000001 Priorita závad: 2 Frekvence závad: 2 Kilometry: 105901 km Datum: 2062.14.29 Èas: 07:11:51 Readiness: 0000 0000 Většinou na fórech je závad více najednou. Myslíte si, že je to i tak egr ventil jako celek? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 6, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2016 Ano, vymena ako celku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
15degren Odesláno Prosinec 14, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2016 Ahoj, zhruba ve 160k mi odšel egr najel jsem ještě 5K než se měnil, hned po výměně se při jízde ze servisu pustila regenerace, motor sebou neskutečně škubal na volnoběh ale při přidání plynu se okamžitě zklidnil. Ted mám 180 tisíc km při regeneraci už je škubání malé, ale pořád tam je, při zastavení na křižovatce cítit výfukový smrad, občas ho zacítím i při normální jízdě. Je možné že EGR který mě i s prací stál 8 tisíc (nový vizuálně vypadá) nefunguje správně, nebo těch 5k bez fungujícího egru přicpalo nenávratně DPFko a ted to smrdí do kabiny ? Žádné kontrolky mi nesvítí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 14, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2016 Daj to na diag a pozri DPF, ako je naplnene. SW v ECU sa po vymene EGR daval novy, alebo aspon nejake default nastavenie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
15degren Odesláno Prosinec 14, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2016 Absolutně nemám tušení, ale dělal to no name servis, takže je možné že to jen fyzicky vyměnili, ale tak to by zas něco svítilo ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 15, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2016 Myslim, ze nemusi vyhodit kontrolku, ale nie som v tomto moc doma...len viem, ze po vymene by sa malo aspon nejake default nastavenie spravit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peta1191 Odesláno Leden 8, 2017 Sdílet Odesláno Leden 8, 2017 Ahoj, mohli by jste mi říct svuj nazor. Mám problém při startování pod -4°C. Když je do -4°, nazhavim, zastartuji a vrčí. Když je pod -4°, tak nazhavim, zastartuji a vrčí, ale tak do 1,5vteriny chcípne. A takhe treba 10x, než chyti normalne. V servise řekli vadný EGR, je to možné? A taky občas když jedu, citim krátce zápach spalin do kabiny. Můžemto mit souvislost? Diky Odesláno z mého SM-P605 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomas322 Odesláno Leden 10, 2017 Sdílet Odesláno Leden 10, 2017 Péťa 1191 ano to co popisuješ máš vadný EGR zůstává ti pootevrený a motoru se to nelíbí když nebi ohratý!Reším to každy den Jinak vím o člověku který je repasuje,mám to od nej vyzkoušené minimálně už 10kusů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Leden 11, 2017 Sdílet Odesláno Leden 11, 2017 (upraveno) Ahoj, mohli by jste mi říct svuj nazor. Mám problém při startování pod -4°C. Když je do -4°, nazhavim, zastartuji a vrčí. Když je pod -4°, tak nazhavim, zastartuji a vrčí, ale tak do 1,5vteriny chcípne. A takhe treba 10x, než chyti normalne. V servise řekli vadný EGR, je to možné? A taky občas když jedu, citim krátce zápach spalin do kabiny. Můžemto mit souvislost? Diky Odesláno z mého SM-P605 pomocí Tapatalk To co riesis riesim momentalne aj ja uz 3 mesiace ... auto po nastartovani zacne chrcat a zdochne a niekedy startujem aj na 20ty krat kym udrzi otacky Dnes som bol u jedneho mechanika a egr sa brani napojeniu diag cize zrejme ko elektronika ... jedine co sa mu podarilo vycitat bolo ze pri studenom starte ostava otvoreny na 59% co je nepripustne a preto auto zdochina Btw : reaguje ti vtedy auto na plyn ? Upraveno Leden 11, 2017 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Leden 15, 2017 Sdílet Odesláno Leden 15, 2017 tak vtedy keď to nechce chytiť tak treba zhodiť vrchný kryt motora , imbusom povoliť objímku prívodu EGR do sania a odpojiť trubku , ak to chytí je to EGR ...je to celkom typická závada a kto ho nemá ešte menený za nejakú poslednú náhradu tak ho určite ešte vymení ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bret43 Odesláno Leden 15, 2017 Sdílet Odesláno Leden 15, 2017 ,Zdravím,a kdyz to odpojis tu hadici nemuze se neco stat s motorem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Leden 15, 2017 Sdílet Odesláno Leden 15, 2017 po naštartovaní ju dáš nazad a pôjde to , ide len o overenie závady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.