Přejít na obsah

Kocourková limuzína

Doporučené příspěvky

Takže to bude tím ! Díky Stando :) Mám ucvaknuté oba dva drátky.

Chlapi prosím,ještě bych měl otázku. Jde překopat koncovka antény ? Mám tam tu starou a na neorigo rádio to nepřipojím a když tam dám redukci tak rádio nezasunu. Jinak ten zadní plast mám vyřezaný aby šlo zasunouv vůbec i bez té redukce.

Odkaz ke komentáři

Zdravím chlapi,

dnes mi nějak chcípala Octa třeba dojíždím ke křižovatce a už stojím na spojce a než zastavím tak to zdechne. Když auto nastartuji otáčky to drží. Nevíte čím by to mohl být ? Začlo to dělat po natankování v kasárnách ve Valašském Meziřičí,nějaký levnější benzín a nekvalitní.

Jinak jsem byl dnes po třetí reklamovat hodinky CASIO a po třetí mi dali nové ! :D

Odkaz ke komentáři

Dobrý večer chlapi,

tak dnes jsem konečně přezul na zimní pneu ! :D protože hlasí po víkendu sníh a jak jste vy na tom ? :D

Jinak jsem to ještě umyl naposled ! :D

Dále bych se chtěl zeptat chlapi,jak na tu Octu jednoduše nacpat čiré přední světla ? Slyšel jsem že z L&K předface by si světla sedly normálně,nebo jak to je ? Díky předem za rady. :pivo:

post-30450-0-94397900-1385220478_thumb.jpg

post-30450-0-45384200-1385220507_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Přesně ty LK světla od depa co postnul košin jsem kupoval. Je to tedy druhovýroba, podstatně levnější než origo a šli tam naprosto v pohodě a kvalita dostačující, svítí srovnatelně jako origo, neblednou, nemlží se.. Jediná nevýhoda proč bych je znovu nekoupil je ta, že je docela peklo do nich napasovat motůrky naklápění, ale dá se to ;)

Odkaz ke komentáři

Už jsi ty světla zevnitř čistil? Já jsem je před asi 5 roky rozdělal a mikrovláknem jsem ty paraboly vyčistil a musím říct, že to byl rozdíl jako prase, protože za ty léta se na parabole udělal takový jakoby mléčný povlak a pak to blbě svítilo. U předface světel je ta výhoda, že jdou lehce rozdělat a vyčistit. Pak je složíš, necháš seřídit a 100% uvidíš ten rozdíl :palec:

Odkaz ke komentáři

To máš pravdu, že čirá optika vypadá líp, jen pokud by jsi měl možnost, tak sežeň originál světla z L@K, protože jsem se na více místech četl, že ty světla od Depa svítí mizerně a kolikrát klasické předface svítí líp. Právě jsem kdysi o nich taky uvažoval, ale tyto recenze mě odradily, proto pokud se zadaří chci dát příští rok facelift předek ;)

Odkaz ke komentáři

Světla z angličana nemůžeš použít, protože mají jinak řešenou parabolu, kdyby jsi ty světla použil, tak by jsi oslňoval protijedoucí auta. Jinak vím, že je problém je sehnat a nové stojí ranec, takže pak nezbývá nic jinýho než zkusit ty Depa, třeba budeš spokojenej, asi je to kus od kusu, protože někdo zase říká, že i ty Depo jsou o hodně lepší než origo předface, takže to si nevybereš... Když by byl problém, tak není problém ty světla vrátit ;)

Odkaz ke komentáři

Já koupil origo světla s blinkrama za 1500,- :lol: akorát nechám jedno vyleštit a jsou jako nová :)

Z toho angličáka bych si to netroufl, potkáš na silnici rapla co tě vybrzdí a udělá ti baterku a ani nevystoupíš z auta :D

Světla jedině origo, nemám teda s jinejma zkušenosti, ale origo je origo, ta tvá známá není jediná v ČR co má vrakoviště :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...