Schavi Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 No jo..naši dva kocouři taky pomáhají, kde můžou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Hezká kočička :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 pěkná slípka, hezky o ni pečuješ ta kočka by u mě takhle dlouho nevydržela :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Říjen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 (upraveno) Tak malá ochutnávka black piana :) je to bomba , jediné mínus je snad extrémní náchylnost na nečistoty, prach, otisky prstů :( Upraveno Říjen 3, 2014 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Říjen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2014 pěkná slípka, hezky o ni pečuješ ta kočka by u mě takhle dlouho nevydržela :D :D Bohužel jsem sundával tapecy a odvrtával ty lišty, tak jsem musel mít auto otevřené a vždy se vrátila, což jsem po chvíli už vzdal (teda do chvíle, dokud mi nezačla šplhat po kožených sedácích) <_< :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Říjen 3, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2014 Vypadá to paradně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Říjen 3, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2014 moc hezke ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Říjen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Tak včera dorazila nálepka, dnes nalepeno čím dál víc se mi mlží skla, tak jsem pořídil glass cleaner od Chemical Guys a nějak se to zvrhlo, tak budeme i čistit kůži a děkuji všem za chválu na interiér, je to fakt paráda ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Říjen 12, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2014 Black Piano je pecka. Skoda jen ze jde na nem vse videt :(Ale jinak pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Říjen 12, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2014 (upraveno) říkáš, začla lozit po sedákách a měla leteckej den :D :D jinak pianko krásný ale právě že na tom je vše vidět, to nechci :D Upraveno Říjen 12, 2014 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Říjen 26, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2014 čau čau koukám pěknej interiér čistil si něčím Alcantru,?? Já bych jí asi měl vyčistit už to není ono. Co ty podložky máš nějaké ve předu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 26, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2014 (upraveno) tam vidíš ty přípravky na alcantru má je vyfocený, taky se na to chystám... Jinak hezkej kočár :).. Jinak není to tak dlouho co si PaCh v pasatu odstavili jednoho borce v octávce a loupal svtětla jak o život a oni nad ním stáli jak sudičky :) edit: jinak na lesklý povrchy konkrétně na piano black se mi osvědčil zbytek vosku co jsem měl doma DoDo purple haze pro a náchylnost na prach a otisky byla rázem mnohem nižší :) Upraveno Říjen 26, 2014 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Říjen 26, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2014 no koukal jsem na ty přípravky ale na kůži a broušenou kůži tedy Alcantru jsou jiné přípravky ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Říjen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2014 čau čau koukám pěknej interiér čistil si něčím Alcantru,?? Já bych jí asi měl vyčistit už to není ono. Co ty podložky máš nějaké ve předu? Děkuji, ale na fotce je ještě nečištěný interiér ^_^ Tu Alcantaru jsem vzal jen tak lehce, jde to blbě, ten cleaner se do ní ihned vsákne. Jinak všechnu lesklou kůži jsem čistil kartáčkem na zuby a poté ještě krémoval, načem mi přítelkyně řekla, že tohle už je nemoc ...holt ženy pro to nemají pochopení (na vyjímky). Ale rozdíl je patrný na fotce loketky. Co se týče těch podložek, předek jsem vyhodil a s tím i zadek a jsem rád, maximálka 120km/h a totálně mi to odrovnalo přední gumy, střed pneu je sjetý stěží na 1.5mm, zatímco kraje mají 3,5mm a to si tlak hlídám a bylo tam 2,1dle tabulky na nádrži, takže přefoukáno nebylo.... Tak jsem je prohodil se zadkem a už několikrát se mi stalo, že jsem v zatáčce jel bokem (ne že by mi to zas až tak vadilo )... Zadek OK, tam byly podložky i s tím náběhm, ale ten předek prostě nevystředíš a 15mm podložky jsem nechtěl. Mimochodem tím Cleanerem se dají krásně vyčistil i boty, aj. ^_^ ^_^ tam vidíš ty přípravky na alcantru má je vyfocený, taky se na to chystám... Jinak hezkej kočár :).. Jinak není to tak dlouho co si PaCh v pasatu odstavili jednoho borce v octávce a loupal svtětla jak o život a oni nad ním stáli jak sudičky :) edit: jinak na lesklý povrchy konkrétně na piano black se mi osvědčil zbytek vosku co jsem měl doma DoDo purple haze pro a náchylnost na prach a otisky byla rázem mnohem nižší :) Díky moc , no několik kontrol už jsem měl a zatím ani slovo. ťuk, ťuk... Ten interiér jsem taky voskoval a je to nepoměrně lepší, bohužel jsem to dělal, když to bylo v autě a sem tam jsem zajel voskem i na palubku a do výplně dveří a to je peklo to z těch spár dostat :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Říjen 27, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2014 Pěkná práce na té loketce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Listopad 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 Ahojte, s blížícím se přezouváním pokukuji po 16" poklicích (mám to na plechu). Chtěl bych origo Škoda, máte nějáké osobní tipy? Nemůžu si vybrat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 OIII ma docela pekny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Listopad 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 Toto jsou moji favorité. 1. jsou z OII jenže ta cenovka 2300Kč, je šílenost. Druhé a třetí pak z OIII cca 1200 a 1300Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 Kukni po netu,ty prvni jsem sehnal pouzite za 1000,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Tak jsem si ještě udělal radost,než to půjde na zimní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Tak jsem si ještě udělal radost,než to půjde na zimní :) dobře ty hned nahoď fotku až to bude na autě.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Vidím to na pondělí, nemám garáž a mám strach, jak by to lepidlo drželo v tomto chladnu :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 To asi určitě v tomhle případě není kam spěchat. Lepidlo chce teplo i ten plast se v teple lépe podá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Listopad 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Kluci, smělý dotaz: jaká je šance, že se mi na jaro nerozjede kompresor,.když je klima od srpna prázdná? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 V mém případě jsem ji měl prázdnou cca 8 měsíců a po výměně chladiče a naplnění jel normálně. Snad to bude i tvůj případ :) kde Ti to utíká si zjistil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Listopad 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Zřejmě tradičně je na vině klimachladič. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Já to dal do kupy tenkrát za 5000,- (materiál,chladivo,práce) tak snad se poštěstí a pošlape to pak. Co jsem tak zjišťoval, někdo tvrdí, že když chladivo není, klima nesepne a kompresoru se nemůže nic stát.Druzí tvrdí, že v chladivu je olej, který potřebuje kompresor k mazání, aby se nezadřel. Vzhledem k tomu, že se točí pořád, i když klima nejede a chladivo s olejem tam není, může se přidřít. Možná někdo přijde s rozhřešením. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Mám taký dojem že v kompresore je jadro ktoré cirkuluje médium podľa požiadaviek obsluhy, že sa točí remenica je vec asi druhá, pokiaľ je v obvode slabý tlak nemá to vplyv na opotrebenie ale olej v náplni klimatizácie by zásadne nemal chýbať. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Listopad 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Tak snad. Údajně by tam měla být ochrana, která nedovolí kompresoru sepnout bez média. Ale taky mi bylo řečeno, že bych se měl dát na modlení. Mám teď bohužel jiné starosti, než řešit na zimu klimu. Ale díky kluci alespoň za teoretické ujištění :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Nemal som funkčnú klímu viacej ako rok kvôli netesnosti a neschopnosti mechanikov u nás najsť ju, po výmene chladiča všetko funguje ako má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.