Vladan Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni...octavia/7756299 proc my neco rika ze todle je Anglie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 to fakt nevim..... ja bych ani neřekl.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Nejak nevidim ten "buben" na brzdy co je na leve strane - nejak se my tam to zad moc prazdno! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Tak to nevím co myslíš..... mě se to zda OK nwm. podle fotek se neda nic poznat.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Ten jako buben co je za nadobkou na brzodovou kapalinu co je prisroubovan za stenu pod celnim sklem. Mluvym o motorovem prostoru. Ale mozna je to tim ze je stribrna barva a pak ta praznota vinika, u mne se to zda necim byt zaplneno ten celej prostor mezi vrhem tlumicu a krytem motoru! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 mnoo...ja myslím že to je v pořádku. mě se zda že tohle je v pohodě.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Prej to jde borec píše toto: Jde to legálně přihlásit!! Jedině Skoda povoluje homologaci na evropskou, dělaj to v Praze na Jarově. Přihlášení s stk a emise to vyjde na 15000Kč.A Anglická sada (řízení,přístrojovka, koberce, tapece předních dveří atd... se pohybuje kolem 25000Kč. Nechat dělat se to asi moc nevyplatí, ale když to děláš ty pro sebe tak bych řek že docela jo ....mě vyjde s přihlášením se vším šudy na 140000Kč a je v plný náloži!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 rozhoď si auto....např dira na řízení je zavařeka...musí se vyřezat a na druhe straně zavařit, cela elektronika, pedalová stěna, je toho tolik a tak složity zasah to karoserie vozu......nevím..ja sebe říkam že to nejde a když už tak to vyjde na takové peníze.....nevěřím tomu prostě...vždyť tam je uplně všechno otočené... nevím, opravdu tomu nevěřím, nevím..jak budu mít zas nějaké běhani po uřadech to to pozjišťju.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 No ja myslim zeby si tomu mal verit praveze ty pokial tu vidim tvoje dielo zo skladanich aut,tak si myslim ze je to ovela vecsi zasah do karoserie ako do prehodenia riadenia,nemyslim tym teraz elektiku,ta je samozrejme nieco ine.A pokial viem nic sa nevari a nevrta.Auta maju karoseriu prisposobenu jak na riadenie lavostranne tak i na pravostranne,ak mam uviest priklad tak sa pozri napr.co ma napadne momentalne kanaly na odvodnenie v deliacej stene teda na lanko otvarania kapoty a dalsia hromada predpripravenych na kazdu stranu riadenia v deliacej stene. Prihlasenie auta z anglicka -tak to je uz popisovane vissie,je na to zakon v ramci EU,teda auto ktore pouzivas v UK a chces si ho zobrat so seou do CR musi mat na prihlasenie urcite zdokumnetovananie na pris.jazdy na RHD-svetla,zpetaky na octe samo mlha ale dalej uz je nepredajne len srot. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Jasně že by to bylo jednodušší a rychlejší a nenarušís skelet...spíš jak to je s papírováním.... zkusím to ještě pozjišťovat na uřadech..bylo by fajn kdyby se to dalo normálně přihlasit protože ceny aut v azglii sjou směšné.. oni totiž nemají kamstare auta vyvážet jako němci at takže jsou za pakatel.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 No jo prihlasit to jo ale jak som pisal musis auto pouzivat v anglicku aby si to prepisal,alebo mat znamosti,inak som sa pytal na slovensku na kontrole originality ako to je s prepisom a odpoved z 2 kontrol originalit mi bolo povedane ze ak ma auto volant na lavej strane sa da normalne prihlasit,samozrejme s dolozenim odhlasenim auta v konkretnej krajine ak sa bavyme o anglicku tak tam,no a odtial uz cakat na doprvakov az ti vystavia papiere-teda schvalia lenze na slovensku nato maju mesiac cas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
yirka Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 všechno jde kor v čechách hledal jsem novou káru a tohle našel, tak čípak je to práce??? nevim jestli se mi povede dát kopii velkého TP s legál přestavbou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 tak to je hustýýýý :) by mě zajímalo jak to udělaly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 No gdyz se chce tak vsechno jde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 tak to je hustýýýý by mě zajímalo jak to udělaly jely jsme do pardubic pro auto kamaradovi a zjistili jsme ze to je rpedelavka za anglana na nase.... nicmene vse v TP zapsane ale byla to mrdka teda jo.... ale borec rikal ze v poho.. nicmene mame kluka co v praze prihlasi uplne vse ale neco to stoji ale je to bez starosti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davers Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Lidi, není to jenom o předělání volantu a světel (které se prostě vyměnit musí pokud to nejsou xenony.Ty se dají uvnitř přepnout na LHD). Předělat musíte stěrače, přístroje s palubní deskou a se středovým tunelem (je mírně vytočený na druhou stranu), pedály, koberec, čalounění předních dveří, alespoň otočit svazek elektriky v interiéru i v motorovém prostoru, zadní svítilny, přehodit jednotky ve dveřích, u některých modelů pravé vnější zpětné zrcátko a spousta dalších drobností jako je přizpůsobení a překódování různých jednotek, otevírání př.kapoty a pod. Auta v UK jsou vážně moc levná a asi proto, že právě nejdou moc vyvážet. Vzpomeňte jak byla zpočátku devadesátých let auta levná po celé západní Evropě, než tam zjistili, že si pro ně začali ve velkém jezdit lidi z bývalého východního bloku. A taky jsou tam ceny tak nízko proto, že pro angličany jsou auta jen spotřební zboží a spousta aut je v hrozném neudržovaném stavu.Je třeba si to pořádně rozmyslet. A navíc jsem se setkal s případem, že kolega si dovezl nádherného Laurina, kompletně ho překopal a nakonec ho nepřihlásil, protože auta v Anglii mají už ve VIN zakódováno, že to původně bylo auto určené pro pravostranný provoz a že to prý jako LHD přihlásit nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 přepnutí xenonů na LHD je pěkná blbost!! neříkám že to nelze, ale je to jenom dočasné řešení pří návštěvě cizí země!!! pořád se s tím jezdit nedá! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Vloni jsem se setkal s týpkem kterému jsem prodal budíky s KM protože je měl v mílích. Pak z něj vylezlo že se živí taháním aut z Anglie. No asi se to musí vyplatit-jinak by to nedělal.... Ale podle mě na tom je mrtě práce! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Lidi, není to jenom o předělání volantu a světel (které se prostě vyměnit musí pokud to nejsou xenony.Ty se dají uvnitř přepnout na LHD). Předělat musíte stěrače, přístroje s palubní deskou a se středovým tunelem (je mírně vytočený na druhou stranu), pedály, koberec, čalounění předních dveří, alespoň otočit svazek elektriky v interiéru i v motorovém prostoru, zadní svítilny, přehodit jednotky ve dveřích, u některých modelů pravé vnější zpětné zrcátko a spousta dalších drobností jako je přizpůsobení a překódování různých jednotek, otevírání př.kapoty a pod. Auta v UK jsou vážně moc levná a asi proto, že právě nejdou moc vyvážet. Vzpomeňte jak byla zpočátku devadesátých let auta levná po celé západní Evropě, než tam zjistili, že si pro ně začali ve velkém jezdit lidi z bývalého východního bloku. A taky jsou tam ceny tak nízko proto, že pro angličany jsou auta jen spotřební zboží a spousta aut je v hrozném neudržovaném stavu.Je třeba si to pořádně rozmyslet. A navíc jsem se setkal s případem, že kolega si dovezl nádherného Laurina, kompletně ho překopal a nakonec ho nepřihlásil, protože auta v Anglii mají už ve VIN zakódováno, že to původně bylo auto určené pro pravostranný provoz a že to prý jako LHD přihlásit nejde. svazek teda rozhodně neotočíš, už jen to, že je v jednom kuse s motorovým prostorem. Je na tom mrtě práce, ale parta lidí to dokáže za 24h překopat na LHD ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly1972 Odesláno Září 28, 2011 Sdílet Odesláno Září 28, 2011 Kluci , nedalo by sehnat z Anglie levé zrcátko , tedy pokud je menší /stejné/ jako naše pravé ??? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest peter.h22 Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 mohli by ste mi dat nejake stranky na ojazdenky v anglicku? ako je napr. nemecky mobile.de... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Tak muzu potvrdit ze kastle z anglie a z cech jsou uplne stejne mam za sebou prestavbu a vse pasuje jedna radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Siegel Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Už jde vše vpohodě píšou. http://www.griptv.cz/2014/04/v-cr-uz-muzete-prihlasit-auta-s-volantem-vpravo-super/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 (upraveno) hm, tak to si koupím časem asi TT těch 160kw s quatrem, protože kamarád u toho chlapa co tahá auta kupoval motor, tak celý TT by klidně nechal za 70000kč v suprovém stavu, cca 80000mil mělo, nic hroznyho. Upraveno Květen 9, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spdm0 Odesláno Říjen 8, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2015 Zdravím chlapi. Pokud se nepletu, od 1.1.2015 by měly jít auta z anglie jít v ČR legálně přihlásit. Řešil to od té doby někdo a má rozpis nákladů od chvíle kdy je auto na ůzemí ČR do té doby než stojí na českých značkách? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 8, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2015 Asi na tom prihlaseni neco bude, protoze jsem dnes u obchodnaku videl pravostrannyho pasata na ceskych znackach, takze ty auta asi uz normalne prihlasit jdou... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajaaa6608 Odesláno Říjen 10, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2015 tady je dobre info: http://auto.idnes.cz/pravostranne-rizeni-0rk-/auto_ojetiny.aspx?c=A140414_101122_auto_ojetiny_fdv 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spdm0 Odesláno Říjen 15, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2015 Tento článek jsem četl již pred časem a pozitivně mě naladil. Pokusím se zjistit více info a hodím to sem pro ostatní. Pokud něko něco máte, řekněte! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vaha Odesláno Říjen 15, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2015 Jezdili jste někdy s Anglii po ČR?? Já jo a je to docela peklo předjíždění(kamion bez asistence spolujezdce je 50:50), parkování, najíždění do zatáček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spdm0 Odesláno Říjen 16, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Žiju momentálně v anglii a jezdím tady s českou oktávkou. Jízda na druhé straně je ok, ale musím uznat že na 4 proudé dálnici občas je těžší rozeznat v jakém pruhu se nacházejí auta která momentálně předjíždějí. Ve městech s výhledem nemám problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.