vlastaaa Odesláno Listopad 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2016 tak se ozývám zas po delší době, začnu tím, že proběhl chip do Motorpower, a jako bonus mi zaktivoval podsvit ručiček při vypnutých světlech zkusil jsem do nádrže nalít Techron Gasoline, čistič paliv. soustavy, jsou na něj dobrý ohlasy a je to na 6tis. km, tak jsem zvědavej následně poté mi na dálnici nějakých 50 km od domova vyplyvla jedna cívka, naštěstí to i na 3 válce vcelku jelo , takže preventivně jsem vyměnil všechny, jelikož jsem na ně za 4 roky nehrábl, možná vyměním i svíčky, ale ty mají najeto 30tis dále se mi podařilo sehnat všechno potřebný pro montáž origo parkovacích senzorů, ještě teda koupím držáky do nárazníku, takže montáž proběhne u Rolbaře na jaře společně s tím samozrcátkem a deštovým senzorem a tempomatem, tím pádem mi do FULL výbavy bude chybět alarm a nezávislém topení, podle toho co jsem si zjišťoval příplatky pro O1 akorát se potýkám s problém, že se mi povolují šrouby na svodech, co drží turbo, a mám vymlácenej levej boční silentblok motoru no a konečně někdo v mém okolí začal taky kupovat RSa místo baworáků, další kámoš koupil taky střibrnou RS1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Listopad 11, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2016 moc pěkný ty ručičky sou bomba :) vyměníš a budeš zase jezdit dál bez problému a tak to má být kámoš koupil moc dobře ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Listopad 12, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2016 To černý RS je podstatně hezčí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Listopad 12, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2016 (upraveno) Jak to provedli ty ručičky?! Já chci taky!! :D To je podle verze jednotky a budíků?Nejspíš jo koukám že máš polodot. Já mám auto prolezený vagem a tahle možnost se mi nikdy neobjevila.. Jinak motor by si zasloužil větší péči :P Jen podle obrázku koukám aspon vyčistit, ochránít ty kabely ke svíčkám, a pohrát si s trubkou od IC s chipem bude pěkně žhavit :) Upraveno Listopad 12, 2016 uživatelem Kohyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Listopad 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2016 shikaree: takhle na obrazku je pěkná, ale ten lak je hodně špatnej Kohyy: to nevím, ale hele hned to nebylo, jak mám denní svícení tak se to hodí, jinak mám MaxiDOT, jen jak není origo rádio, tak neaktivní je horní část, ale to vyřeším MaxiK. Jinak o motor se moc nestarám to je pravda, to víko mluví za vše :-D ale zas tam vozím ten plastovej kryt, tak je to všechno zakrytý. Hele zatím jsem rozdíl na teplotě moc nepoznal, když po jízdě otevřu kapotu, ale co je ještě potřeba udělat ukáže čas :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 12, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2016 Pěkně se staráš , ty ručičky jsou bomba, to by se mi taky líbilo, ale u předface to asi nebude možné, nemáš možnost nějak zjistit, jak to udělali? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Listopad 12, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2016 Ona tam ta teplota ani o moc vyšší nebude. Při normální jízdě motor o tolik víc topit nebude, protože nad sériový tlak turba se při normální jízdě běžně nedostanu a pokud ano, tak je to otázka pár vteřin, což na teplotu okolí moc vliv nemá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Listopad 13, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2016 budu se opakovat,ale jako vždy pecka !!! nicméně jak jsi zmínil ten bufík,tak to mě hodně zajímá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Listopad 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2016 Konny: zkus napsat členovi Motorpower, třeba ti napíše jak, já u nastavení přímo nebyl bohužel LadikRS: nijak extra ostře s tím nejezdím, povolenýma rychlostma sice taky ne, ale nějaký vytáčení do červenýho moc neprovozuju Luk.ass: díky chlape, hele vím že ten bufík byl v nabídce jako příplatková výbava pro RS, myslím že přímo Webasto, podle mě se to spíš hodí pro nafťáky než pro benzín, nebo pro benzín, který se vyskytuje v místech je -10 a míň, protože po nastartování v mínusech přejedu ulici a mám zahřáto, aspoň vodu teda :-D, nicméně ti o tom určitě víc řekne Rolbař, který to mám přímo v popisku u sebe, že je montuje a opravuje, já to rozhodně v plánu nemám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Listopad 14, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2016 ok diky moc pane ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 14, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2016 Vlasto, parádně ladíš, ručičky luxus! Konny: co se ručiček týče, tak nějaký návod je tady viz odkaz http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=44817&highlight=podsv�ceni+rucicek+budiky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Listopad 14, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2016 Nějak jsem si nevšiml, jestli to tu zaznělo... Mohl bys sem napsat reference na výfuk? Jaká je změna oproti sérii? Zachoval jsi kat a střed? Díky. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Listopad 14, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2016 Jak se tu řešily sedačky, tak já mám Recara z golfu a musím říct, že je to úplně něco jiného, mají dost dobrý boční vedení. Eibach pro kit mám a příjde mi to skoro stejné jako Rs pružiny, akorát si asi sedl zadek. Výfuk mám Milltek a spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Listopad 14, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2016 Recara jsou super, ale já bych se nechal přečalounit do rs stylu. :-) Miltek je taky bomba, ale zase i jiná cenová. Mě by zajímal hlavně ten ulter. Jaký to s tím zvuk? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Listopad 14, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2016 Daniel20: jj recara z golfu by se mi taky líbily, ale já sem takovej kožofil, takže pokukuju po nějakejch celokoženejch recarech :D Ale v týhle kombinaci s těma tapecama co tam máš to vypadá velice dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Listopad 14, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2016 Ty jsou z bráchovy 1.8 4x4 ale Top by to bylo s černou stropnici a plasty ale do toho už nejdu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Listopad 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2016 však Recara mám taky, a jsou super, to vedení boční je pecka, i když ty Königy z Golfa 4 R32, by byly ještě lepší, mimochodem jsem na bazoš natrefil na Recara z Audi S3 8L, celkožený černý, plně elektrický, ale 16,5 tis. jinak Laetry video s výfukem mám, akorát jsem ho ještě nenahrál, zvuk to má pěkný, už se docela vypálil, nic hlučnýho, takový decent, KAT mám, a střed mám čistou trubku z TDI. Jirko, ručičky jsou fajn doplněk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Listopad 15, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2016 Na kolik tě vůbec vyšlo přešití (kdybych chtěl jen sedačky)? A je to pravá kůže nebo koženka?Nemáte někdo zkušenosti s těmahle sedačkama?https://auto.bazos.cz/inzerat/65879376/Kozene-cerne-sedacky.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Listopad 15, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2016 Tak pokud jsi neměl s teplotou kolem motoru problém teď, tak bych se nebál. K tomu webastu a ohřátí, voda je po pár km ohřátá, ale olej v těchto teplotách ohřívám klidně i přes 15 minut, spíš tak 20 :) Recara z S3 jsou suprové a jsou na tom ještě lépe oproti Golfu, ale ta váha těch sedaček je šílená :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Listopad 15, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2016 Recara z S3 by byl ideál, hlavně kdyby se sehnali s bílym prostředkem a nemusel se měnit tapecírunk :D ale to je utopie :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Listopad 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2016 _sulcik_: přešití pouze sedaček za 11,5 tis., samotný recara za 8 tis. a origo RS jsem prodal za 6 tis., materiál to není ani jeden, je totiž vinyl, vypadá jak kůže, ale je bezúdržbovej, středy jsou origo alcantara. ty sedačky co jsi dával odkaz se mi do nezdají jako od koncernu nebo vzít celé bílé https://auto.bazos.cz/inzerat/67786124/Kozene-el-sedacky-Recaro-audi-S3.php a tady černé https://auto.bazos.cz/inzerat/67414388/Kozene-sedacky-Recaro-Audi-S3-8L.php a tyhle by byly pecka do žlutý RS https://auto.bazos.cz/inzerat/67489578/Interier-Recaro-Colour-Concept-Golf-iv-3-dver.php LadikRS: s teplotou problém nemám a je mi jásný, že olej je na tom hůř s ohříváním, hlavně mám auto garážovaný, tak si myslím že nezávisko není potřeba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Listopad 16, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2016 Já netvrdím, že webasto je potřeba. Parkuju venku a nechybí mi. Jen jsem chtěl napsat, jak dlouho orientačně trvá ohřátí oleje v zimě, aby si to někdo nepletl s vodou. Kdyby někdo zvažoval ty žluté Recaro, tak tam by se musely převařit na pojezdy z O1, pokud to bylo ve Fabii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Listopad 16, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2016 Ladik: Nemyslím si, že byly ve fabii, vypadá to na nějakýho překupníka dílů a má jen blbě nazvanej účet.vlastaa: Jak máš udělaný ty B sloupky? Lak nebo folie? Jinak koukám, že máš taky tu debilní kombinaci jako já, černej strop a bílej koberec, nechápu, proč už nedali všechno černý, když se ty černý koberce normálně dělali...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Listopad 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2016 LadikRS: v pohodě sem to nemyslel, a vždyť ty žlutý recato jsou z golfa 4 3dv. to je vidět i ty tapece _Sulcik_: sloupky jsou černá folie, a ten bílej koberec měly všechny RS, mě se líbí, patří to k tomu autu. obyč octavky měly tmavě šedej koberec a uplně černej měly Tourky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Listopad 16, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2016 Tak to sem nevěděl, že to bylo takhle rozdělený, ale prostě se mi to nelíbí :D až se mi jednou bude chtít rozdělat půlu interiéru, tak tam dám černej, tohle se hrozně špiní.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinVike Odesláno Listopad 16, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2016 Hoši když už je řeč o těch kobercích a tapecích :D jaktože já mám v rsu ty ošklivý šedý https://i.nahraj.to/f/1zQN.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Listopad 16, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2016 někdo si hrál, nemáš ani RS tapecy dveří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Listopad 16, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2016 To bude asi dobrá skládačka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Listopad 17, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2016 Kdo ví, jestli to nebylo 1.9 Tdi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Listopad 17, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2016 Stačí kouknout na štítek v kufru u rezervy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.