Přejít na obsah

Octavka RS 132

Doporučené příspěvky

tak se ozývám zas po delší době,

začnu tím, že proběhl chip do Motorpower, a jako bonus mi zaktivoval podsvit ručiček při vypnutých světlech

post-27516-0-50003900-1478863786_thumb.jpg

zkusil jsem do nádrže nalít Techron Gasoline, čistič paliv. soustavy, jsou na něj dobrý ohlasy a je to na 6tis. km, tak jsem zvědavej

následně poté mi na dálnici nějakých 50 km od domova vyplyvla jedna cívka, naštěstí to i na 3 válce vcelku jelo :lol: , takže preventivně jsem vyměnil všechny, jelikož jsem na ně za 4 roky nehrábl, možná vyměním i svíčky, ale ty mají najeto 30tis

post-27516-0-54878600-1478863779_thumb.jpg

dále se mi podařilo sehnat všechno potřebný pro montáž origo parkovacích senzorů, ještě teda koupím držáky do nárazníku, takže montáž proběhne u Rolbaře na jaře společně s tím samozrcátkem a deštovým senzorem a tempomatem, tím pádem mi do FULL výbavy bude chybět alarm a nezávislém topení, podle toho co jsem si zjišťoval příplatky pro O1

post-27516-0-23164800-1478863794_thumb.jpg

akorát se potýkám s problém, že se mi povolují šrouby na svodech, co drží turbo, a mám vymlácenej levej boční silentblok motoru

no a konečně někdo v mém okolí začal taky kupovat RSa místo baworáků, další kámoš koupil taky střibrnou RS1

post-27516-0-32276500-1478863814_thumb.jpg post-27516-0-05106400-1478863801_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jak to provedli ty ručičky?! Já chci taky!! :D To je podle verze jednotky a budíků?Nejspíš jo koukám že máš polodot. Já mám auto prolezený vagem a tahle možnost se mi nikdy neobjevila.. Jinak motor by si zasloužil větší péči :P Jen podle obrázku koukám aspon vyčistit, ochránít ty kabely ke svíčkám, a pohrát si s trubkou od IC s chipem bude pěkně žhavit :)

Upraveno uživatelem Kohyy
Odkaz ke komentáři

shikaree: takhle na obrazku je pěkná, ale ten lak je hodně špatnej

Kohyy: to nevím, ale hele hned to nebylo, jak mám denní svícení tak se to hodí, jinak mám MaxiDOT, jen jak není origo rádio, tak neaktivní je horní část, ale to vyřeším MaxiK. Jinak o motor se moc nestarám to je pravda, to víko mluví za vše :-D ale zas tam vozím ten plastovej kryt, tak je to všechno zakrytý. Hele zatím jsem rozdíl na teplotě moc nepoznal, když po jízdě otevřu kapotu, ale co je ještě potřeba udělat ukáže čas :-D

Odkaz ke komentáři

Konny: zkus napsat členovi Motorpower, třeba ti napíše jak, já u nastavení přímo nebyl bohužel

LadikRS: nijak extra ostře s tím nejezdím, povolenýma rychlostma sice taky ne, ale nějaký vytáčení do červenýho moc neprovozuju

Luk.ass: díky chlape, hele vím že ten bufík byl v nabídce jako příplatková výbava pro RS, myslím že přímo Webasto, podle mě se to spíš hodí pro nafťáky než pro benzín, nebo pro benzín, který se vyskytuje v místech je -10 a míň, protože po nastartování v mínusech přejedu ulici a mám zahřáto, aspoň vodu teda :-D, nicméně ti o tom určitě víc řekne Rolbař, který to mám přímo v popisku u sebe, že je montuje a opravuje, já to rozhodně v plánu nemám

Odkaz ke komentáři

však Recara mám taky, a jsou super, to vedení boční je pecka, i když ty Königy z Golfa 4 R32, by byly ještě lepší, mimochodem jsem na bazoš natrefil na Recara z Audi S3 8L, celkožený černý, plně elektrický, ale 16,5 tis.

jinak Laetry video s výfukem mám, akorát jsem ho ještě nenahrál, zvuk to má pěkný, už se docela vypálil, nic hlučnýho, takový decent, KAT mám, a střed mám čistou trubku z TDI.

Jirko, ručičky jsou fajn doplněk

Odkaz ke komentáři

Tak pokud jsi neměl s teplotou kolem motoru problém teď, tak bych se nebál. K tomu webastu a ohřátí, voda je po pár km ohřátá, ale olej v těchto teplotách ohřívám klidně i přes 15 minut, spíš tak 20 :)

Recara z S3 jsou suprové a jsou na tom ještě lépe oproti Golfu, ale ta váha těch sedaček je šílená :(

Odkaz ke komentáři

_sulcik_: přešití pouze sedaček za 11,5 tis., samotný recara za 8 tis. a origo RS jsem prodal za 6 tis., materiál to není ani jeden, je totiž vinyl, vypadá jak kůže, ale je bezúdržbovej, středy jsou origo alcantara. ty sedačky co jsi dával odkaz se mi do nezdají jako od koncernu

nebo vzít celé bílé https://auto.bazos.cz/inzerat/67786124/Kozene-el-sedacky-Recaro-audi-S3.php

a tady černé https://auto.bazos.cz/inzerat/67414388/Kozene-sedacky-Recaro-Audi-S3-8L.php

a tyhle by byly pecka do žlutý RS https://auto.bazos.cz/inzerat/67489578/Interier-Recaro-Colour-Concept-Golf-iv-3-dver.php

LadikRS: s teplotou problém nemám a je mi jásný, že olej je na tom hůř s ohříváním, hlavně mám auto garážovaný, tak si myslím že nezávisko není potřeba

Odkaz ke komentáři

Ladik: Nemyslím si, že byly ve fabii, vypadá to na nějakýho překupníka dílů a má jen blbě nazvanej účet.

vlastaa: Jak máš udělaný ty B sloupky? Lak nebo folie?

Jinak koukám, že máš taky tu debilní kombinaci jako já, černej strop a bílej koberec, nechápu, proč už nedali všechno černý, když se ty černý koberce normálně dělali......

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...