ka_r_los Odesláno Březen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 děkuju za reakci! :) Škoda jen ,že jsem se pořád nedozvěděl o kolik se liší RS volant :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 karlos až zajtra nezabudnem a nájdem doma krajčírsky meter odmerám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Děkuji moc:) Ono kdyby měli náladu i ostatní, možná by nebylo od věci takovýhle údaje mít :) Já má sám velkou ruku, takže gumák v O2 předFL je pro mě tak nějak na spodní hranici únosnosti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 ale za mňa.. mal som predFL koženný, teraz FL s perforovanou kožou a je o dosť hrubší.. ale pre teba idem pomerať hneď :jelen: no bude to asi niečo stááť :jager: takže má 11cm :) aj hladká časť hore, aj perforovaná časť :) bicepsy som nemeral ale ak chceš.. nie je problém ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 11cm má i volant z OIII... No toto, já jsem asi fakt divnej :D Teď ještě klucí s RS kormidlem :) Děkuju moc, máš to u mě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 (upraveno) ja mám RS kormidlo http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=20970&p=1474893 Upraveno Březen 2, 2015 uživatelem tomiq07 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 vďaka, ale to jsi nenapsal :) Mno takže úplně stejně jako obyč kožený volant v OIII, takže přidat minimálně 0,5-0,7cm aby to mělo význam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 uznávam, chyba na mojej strane :) tak to asi fakt jedna vrstva navyše bude stačiť ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 A teď otázka do pranice, kam volant vyslat na přizpůsobení:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 (upraveno) začínám mít pomalu dojem, že se snad O2 RS nedělala s hlavovými airbagy :) Upraveno Březen 2, 2015 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 S volantem bych šel do Volantechu... Já hlavové pytle mám, co bys potřeboval? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Tam uz jsem psal, komplet presiti a zesileni za 2000... Spis co bych chtel;) Zatim nemam nic, takze vse od a do d sloupek:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Březen 3, 2015 Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 a kdo ti ty airbagy bude delat ? Ja jsem uz o tom taky davno uvazoval, ale nikdo si nechce vzit na triko, ze by se pytle neaktivovali pri narazu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 Já už je mám, proto musím řešit sloupky pro airbagy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Beze slov :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 10, 2015 Sdílet Odesláno Březen 10, 2015 gratulace :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2015 (upraveno) Tak malá aktualizace: Anabáze s volantem skončila a mám doma perforovaný volant alá dynamic packet/monte carlo. Sic měl být s černým prošití, nakonec je s červeným... ale do se dožene zbytkem na středovém tunelu. Co k dalším plánům. Původní plán na tlumení podlehy se ruší a bude tlumit nejdříve strop, protože se mi povedlo za úžasný peníz sehant komplet stropnici, takže se bude nejdřív tlumit strop, dodlávat svazek pro dešťový a světelný sensor a k tomu se vymění anténa. Následovat budou dveře, jejich tlumení a výměna zrcátek. S tím bude spojeno i lepní bezpečností folie. Jako poslední přijde na řadu podlaha. S nimi předozadní parkováky, čidlo kvality vzduchu a výměna nádržky ostřikovačů za 5.5L + čidlo hladiny. Upraveno Březen 22, 2015 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 22, 2015 Sdílet Odesláno Březen 22, 2015 plány máš pekné :) tak čakám na fotky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 Ja delam upravy zasadne ve vlnach, abych nemusel rozebirat nejakou cast auta 3x, takze prvni varka bude nekdy v lete:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 Otázka: tónovaná bezpečnostní folie pro aplikaci na přední boční okénka... Nějaká doporučení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Březen 23, 2015 Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 kdyby jsi nebyl z prahy, tak bych vedel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 Ja nesu z Prahe, ja jsem jihocech:) Jizni Cechy, stredni Cechy nejsou problem, me slo spis o doporuceni nejakeho produktu s konkretnimi vlastnostmi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2015 Tak dneska dorazila objednávka z CC. Tak má vozidlo nové stěrače a o víkendu spolu s výměnou na letní přijde i montáž zvedací sady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2015 Tak jsem si trošku počítal celé žluté pole je odhad, protože se to nedá přesně změřit a ani Rolba přesně neví, kolik spotřeboval desek na svoje auto. Náklady celkem činí asi 10,5tisíce +- autobus, spíš 11k, ale je to od kapoty po zadní vrata. Moje tlumení kufru je už mimo soutěž, jinak připočtěte další 2 tisíce. S ohledem na plány na léto bude práce a tedy i náklady rozloženy. Vynechány budou oboje zadní dveře, kdy jedny plánuji vyměnit kvůli nejspíše neopravitelné promáčklině. Náklady na dveře klesají téměř o polovinu. Vrata kufru jsou taky minoritní a dají se udělat nezávisle na čemkoliv => odloženo Kufr. Jelikož jsou v plánu předozadní parkováky a bude se muset sundat minimálně 1 strana, sundá se rovnou i druhá => plné náklady Podlaha, ta samá situace jako u kufru, protože se potáhne svazek parkováků, sundají se obě strany + sloupky => plné náklady Střecha => jelikož se bude měnit strop za RS, práce se spojí => plné náklady Kapota , minoritní => spolu s pátými vraty Palubní deska, prahy, sloupky, podběhy zvenku => spolu s podlahou, korunové položky za rouno a kousek antivibra Pište pokud jsem na něco zapomněl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 Tak zahada klepaveho zvuku z leve strany odhaleno, nejspis pri vymene desticek se zapomnela dat pridrzna pruzina brzdove desticky, tjamtadadaa... Jinak na tohle jsem prisel pri prezouvani na leto, konecne a instalaci zvedacich bodu... Opravdu funguji:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 Typická otázka do pranice, která? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 20, 2015 Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 draconis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 Baby zenith:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 20, 2015 Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 jj proč ne, 16" špatné nejsou. nebo ještě z O3 vypadají dobře minorisi, nebo mrknout na kola co má golf 7. ten má taky pěkný 16". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 ať žijí takové ty malé všední radosti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.