stuuky Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 A nebylo by to stejné se škodovku? Kouknu na auto, jestli to vypadá stejně.. tohle by se mi líbilo více než ty pružinky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stuuky Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 hmm nejsem si jistý, jestli to půjde, tyhle dorazy jsou na konci dveří a nevím,jestli by to fungovalo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jbora Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Jak už tady někdo uvedl jsou ty odskoky opravdu z VW Scirocco. Octa má asi jinou váhu a sklon víka než Golf, ale to nebude problém zjistit. Osobně si myslím, že by to mohlo fungovat. To, že jsou odskoky na jiném místě může mít negativní vliv, stejně jako pozitivní. Rozhodně bych raději šel do této montáže. Ještě jedno doplnění. Tuningová firma ECSTuning se nezabývá tuněním eMBéček B) , proto na jejich stránkách o tom nemluví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kri Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Dnes jsem koupil odskoky VW Scirocco zadních dveří (cena cca 260kč),namontoval jsem je a víko sice odzkočilo,ale dále nic.Nejspíš to bude chtít i vyměnit vzpěry dveří,ale nevím které mají největší sílu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 jestli není lepší nechat je repasovat a posílit www.gorcak.cz určitě to je mnohem levnější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jbora Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Dnes jsem koupil odskoky VW Scirocco zadních dveří (cena cca 260kč),namontoval jsem je a víko sice odzkočilo,ale dále nic.Nejspíš to bude chtít i vyměnit vzpěry dveří,ale nevím které mají největší sílu. Ahoj. Prý Fabka II má silnější. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest drtik2 Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Ahoj. Prý Fabka II má silnější. Ahoj, jsem nově zaregistrvaný a tohle téma ohledně otevírání kufru pomocí jiných odskoků a pístů mě zaujalo. Mám novou Octvii combi II a tohle bych bral. Už se ví jeké díly jsou k tomu zapotřebí a má to někdo odskoušené? Předem moc děkuji za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kri Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Vše je ve stádiu zkoušení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest drtik2 Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Vše je ve stádiu zkoušení Ahoj, díky moc za info. Budu čekat a doufat, že se na to přijde. Jsou tady určitě šikovný klucí,kteří to dokážou vymyslet a zrealizovat. Všem moc fandím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jbora Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Ahoj, díky moc za info. Budu čekat a doufat, že se na to přijde. Jsou tady určitě šikovný klucí,kteří to dokážou vymyslet a zrealizovat. Všem moc fandím K tomuto názoru přidávám hlas ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Číslo dílu těch odskoků? Ty nižší kolíčky z leona budou asi taky nutné pro jiný úhel vzpěr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jbora Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 Číslo dílu těch odskoků? Ty nižší kolíčky z leona budou asi taky nutné pro jiný úhel vzpěr. Čísla dílů nevím, ale zkusím zjistit. S kolíčkama (nižšíma) souhlasím. Asi to pomůže k lepšímu tlaku na dveře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 (upraveno) Tak ty odskoky 1K8827761D zadní kolíček Leon WHT004118 http://www.youtube.com/watch?v=dtpLejMj5lM Tady má taky ty odskoky Scirocco a vzpěry z Octavie :) Upraveno Prosinec 2, 2012 uživatelem Vasekk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 přesně tak už jsme tohle zkoušeli a na OII to prostě nefunguje gorcak už to nedělá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 Na combi by to mohlo fungovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 s gorčákem jsem mluvil cca 14 dnů zpátky a není problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jbora Odesláno Prosinec 3, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 Na combi by to mohlo fungovat Jo jo, taky to chci na combajna :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jbora Odesláno Leden 1, 2013 Sdílet Odesláno Leden 1, 2013 Zdravím všechny škodováky v novém roce. Pánové zkoušel někdo to otvírání s odskokama z VW? Kdosi zde psal, že vyzkouší a podá info. Jde mi o combajn. Děkuji za případné info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majerak Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Zdravím neviem či sa to už tu riešilo ale chcem si spravit automaticke otvaranie kufra na Octaviu I 2004 ale mam menší problém na klučoch mam len tlačidlá pre otrvorenie a zatvorenie auta. Ako by sa dalo vyriešiť aby mi kufor nielen odomklo ale aby spravil aj odskok počitam s tým že bude treba vymeniť kluce pravdepodobne aj s RJ a co dalej treba domontovat dáke zariadenie na zamok kufra ? diki 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Žury Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 Já jsem si to přidělával a můžu říct že maximální spokojenost i na staré vzpěry. jenom to chtělo trošku promazat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jbora Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Já jsem si to přidělával a můžu říct že maximální spokojenost i na staré vzpěry. jenom to chtělo trošku promazat. Zdravím. Dík za odpověď, ale nejsem z toho moc moudrý. Máš combi? Dělal si to s odskokama z VW? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 tak jsem nechal u gorčáka zrepasovat vzpěry a o 50N posílit a při -5°C perfektně otevřou, doted to fungovalo tak při +20°C 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 znama ma v praci supa a tam to jde,ale podle me tam neni odskok jen tak,pac kdyz zmackne tak se kufr otevre a kdyz ho chce zavrit tak jen tukne smerem dolu a pekne zajede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest drtik2 Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Ahojky, mám dotaz k otevíraní kufru. Jsem novej ve Vašem klubu,ale už jednou jsem se na tohle téma ptal.Čtu zde,že už na to šikovný kluci přišli a moc jim fandím.Rád bych si to taky předělal a rád bych chtěl požádat o přesné info dílů,které jsou k tomu zapotřěbí.Mám Octavii II combi.Předem díky a jsem rád,že jsou tady šikovný kluci,kteří vylepšují pěkné Škodovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jbora Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Ahojky, mám dotaz k otevíraní kufru. Jsem novej ve Vašem klubu,ale už jednou jsem se na tohle téma ptal.Čtu zde,že už na to šikovný kluci přišli a moc jim fandím.Rád bych si to taky předělal a rád bych chtěl požádat o přesné info dílů,které jsou k tomu zapotřěbí.Mám Octavii II combi.Předem díky a jsem rád,že jsou tady šikovný kluci,kteří vylepšují pěkné Škodovky Ahoj. Dával to sem Vasekk. Je to: - odskoky z VW 1K8827761D - zadní kolíček Leon WHT004118 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest drtik2 Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 Ahoj. Dával to sem Vasekk. Je to: - odskoky z VW 1K8827761D - zadní kolíček Leon WHT004118 Ahoj, děkuju za odpověď. Koupím díly a hned vyzkouším. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Nama nekdo mavic modre pruziny? Na OII com ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest marti.pech Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Záleží jestli jsi použil ty správný pružiny a taky je jasný, že v těchto mrazech to moc korektně fungovat nebude ... Dobrý večer,problém se zadníma dveřma sem řešil včera,po 5letech opravdu nic moc,koupil jsem nový tlumiče žena mě koupila ty osvobozující pružiny PS,autosamolepky.cz PARDUBICE Montáž zvládla i moje žena ovšem výsledek nic moc,otevření kufru tak 30 cm a konec.Co dál tak letím na soustruh a vyrábím podložku 0,5 cm pod to péro.Ted to konečně chodí jak má.Zkoušel jsem to večer,zhruba -6.5C a beze změny,na celé situaci mně sere fakt že ty dvě posraná péra stála 620 korun.Přitom se dají koupit tam kde je vyrábějí 80 korun. Budiš koupíš a namontuješ a vše je ok,ale ještě to předělávat.Moje moto je mužu pomoc ostatním za rozumné náklady proč ne ale tohle je voprus.Jsem tu na foru novej,tak se tu zatím rozkoukávám,ale je tu co číst a naco se zeptat.MARTIN PECH PARDUBICE dobrý večer 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Nama nekdo mavic modre pruziny? Na OII com ? Kdo mi tady nabízel ty modré pružiny :) smazal jsem si omylem zpravu a nevim cislo uctu :) dik :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirek.s Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Zdravim.Rozmyšlim nad touto variantou otevirani,mam O 2 kombi.nelibi se me ze pri zavreni to hodne tlaci na drzaky tlumice.pamatuju se ze na felicii jsem resil tyto drzaky vycvachtane a vytrhle.Nemel stim nekdo problem?Dik za připadnou odpověd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.