Kohyy Odesláno Červen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2016 Tak to sem vůbec netušil :) Ale mě by to bylo prd platný, tempomat je pro mě zbytečnost a nemám ho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červen 13, 2016 Sdílet Odesláno Červen 13, 2016 taky ho mam uz menenej :-) mel jsem ten samej problem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Červen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2016 Tak včera sem si byl konečně pro kola OZ Racing R17 kousek od českých budějovic takže cesta, čekal sem že projedu nádrž ale byl jsem mile překvapen, cesta +- 380km klima na 21C a styl jízdy no.. většinou plyn na podlaze :D Ale spotřeba 8,5L podle mě luxus :) Přidávám fotky mucholapky a pár věcí na který se v pátek chystám. K těm kolům..I když mají velmi pěkný lak chci jinou barvu.. Prosím o pomoc pří výběru barvy přes zimu je chci dát nalakovat a to bud bílá nebo černá, prosím sdělte mi svůj názor budu moc rád :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 Stejná mám doma taky, loni jsem je měl jako letňáky. Jinak ani jednu barvu bych nevolil, černá opticky zmenšuje a bílá je za trest. Pokud to máš na denní ježdění, tak se pose*eš z mytí té bílé, obzvlášť s těmito paprsky. V tom má zase výhodu ta černá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 OZ Racing luxusní kola, vypadá to moc pěkně ;) Černou bych nedával, obzvlášť na takhle pěkný kola, hrozně zaniknou. Jinak můžu potvrdit, že bílá se špiní neskutečně rychle. Mám doma bílou sadu Spiderů a udržet je čistý dýl jak půl hodiny od umytí je nemožný :D Když jsou čistý, tak je to velká paráda, ale během pár km je na nich vidět prach ze silnice a hlavně z destiček. Zlatá stříbrná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 Kola jsou super ! Nechal bych je v původním odstínu nebo maximálně do nějaké lesklé stříbrné barvy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Červen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 Mate pravdu necham stribrnou ? Vcera snizeno a dnes umyto samponem meguiars s ovci rukavici a je to fakt pecka myti! ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 25, 2016 Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 Fešanda...kola určitě nech strříbrný. I když za mě by té žluté nejvíc slušely origo Spidery. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Červen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 (upraveno) Spidery jsem měl bohužel R16 kdybych měl R17 tak bych je neprodával a šli by do té bílé no.. Ale k OZ mám srdeční slabost už jsem je měl na Feldě.. :) Ještě mě napadla titanově/grafitově šedá co vy na to? Jinak všem moc děkuju za pochvaly a názory :) Dnes mi přišla CLAY kostka 100g s lubrikantem Dodo Juice tak sem zkoušel jen chvílí pohladit blatník od černých teček od asfaltu a jde to krásně :) Upraveno Červen 27, 2016 uživatelem Kohyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 (upraveno) Já na Superturisma a Superleggery (teď bílé a to je fakt peklo) plánuju gunmetal, což bude asi něco, jako máš na mysli Ty :) To mi přijde jako nejlepší barva spolu se stříbrnou :) Upraveno Červen 27, 2016 uživatelem LadikRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Červen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 To máš pravdu se stříbrnou je ta šedá moc pěkná, na stříbrnou feldu sem je chtěl taky takhle kombinovat. Superleggery ti závidim na ty mi nezbyl rozpočet :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 Jo, tak titan / grafitová barva by se dala k tomu Tvému autu napasovat, to by nemuselo vypadat špatně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 Já myslel stříbrná kola, ne auto. No já ty Leggery koupil relativně levně a na bazoši byly přes dva měsíce a nikdo je nechtěl, což mě odrazovalo, ale nakonec byly v docela dobrém stavu. Turisma jsem koupil taky hrozně levně. Ale já si kola hlídal 2,5 roku :-D Večer Ti pak pošlu fotku grafitových Turisem na stříbrné Octě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Červenec 2, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2016 Za mna urcite ta titanova/grafitova šedá ale leskle nech sú urcite :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 2, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2016 Vypadají opravdu parádně, jako celá octa . Jinak před 10 lety měl kamarád bílé 15" Superturismy na tmavěmodré feldě a vypadalo to jako celek perfektně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Červenec 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2016 Jo vyhrála to grafitová lesklá šedá, tak po zimě uvidíme jak to bude vypadat :) Tady v pardubicích jezdí právě modrá felda a má bílý OZ tušim že WRC a je to pěkná kombinace.. Od přítelkyně sem dostal k narozeninám Megu rychlovosk a sušící ručník tak sem to jel hned zkusit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 3, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2016 On měl tuším taky ty WRC (je fanda do WRC) a co si pamatuju, tak říkal že byly z magnezia (kola byly hodně lehký) a stáli strašnej ranec peněz :D Jinak se to pěkně leskne, ta žlutá je na OI prostě super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červenec 5, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2016 Váha magnesiových kol je suprová, jen většina z nich nemá homologaci. A sehnat magnesiová OZ WRC je podle mě nadlidský úkol :D Ale existuje i spousta alu kol, co jsou lehká ;) Ještě k té barvě, ta bílá se žlutou vypadá podle mě moc dobře, ale jak jsem již psal, udržuj to... :D Ale teď jsem měnil kombinaci předních kotoučů a desek a díky tomu se mi předek špiní o hodně méně, rychleji se mi špiní i zadek, takže jezdím už 14 dnů s docela čistými disky. Takže už tu bílou tolik nezatracuju :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Červenec 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2016 Máš to moc pěkný :) Při výměně tlumičů jsem spatřil hrůzu v popraskaných brzdových hadicích..Jedna už byla skrz takže byla mastná od brzdovky. Takže radši vyměněno než aby mě to někde zabilo .. Dál sem vyměnil všechny plasty pod motorem protože původní byli KO.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 8, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2016 Děláš tu údržbu parádně z gruntu! Palec nahoru! Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 8, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2016 Hezká práce, chválím ty hadice, brzdy musí být stopro. Ty plasty jsi bral origo nebo repliky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Červenec 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2016 Dekuji kluci ☺Plasty samozrejme origo+novy krouzky na uchyceni a novy torx srouby.. mam kousek originalni vw group prodejnu takze se tam obcas stavuju ze sluzebky neco prikoupit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Červenec 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2016 Tak mam odvzdusneno pres vcds pres abs vytekla dost cerna kapalina, takze mi predni brzdy sezrali cca 1,3l nove kapaliny, ale uz to zase paradne brzdi ☺ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 9, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2016 Kdo ti to odvzdušňoval? Budu dělat repas zadních třmenů a chci i vyměnit brzdovku, ale chci to udělat fakt pořádně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Červenec 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2016 Já sám s kámošem, nic na tom není stačí mít hex-can kabel a diagnostiku..Program pak říká kdy se má co zmáčknout nebo povolit a sám pouští čerpadlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červenec 11, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 (upraveno) Můžeš mi poradit ohledně šamponu a tuhého vosku od Meguiars? Nevím jestli koupit sadu NXT nebo Gold Class. Koukal jsem i na šampon co máš ty Ultimate a k tomu bych bral Yellow Wax. Jaký je rozdíl nevím. Upraveno Červenec 11, 2016 uživatelem Lumen1.8 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Červenec 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 (upraveno) Ja s tech jejich popisu moc moudrej nejsem ?Ale nxt je lepsi si myslim ? Upraveno Červenec 12, 2016 uživatelem Kohyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Červenec 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 Nxt je nova synteticka "technologie" u samponu si myslim ze rozdil znacny co se tyce kvality myti nebude..Vosk bych vzal urcite nxt dlouho vydrzi a slysim na nej samou chvalu vcetne me ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červenec 12, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 Super, díky moc. Koupím šampon i vosk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Červenec 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2016 Tak silikonove hadice doma ☺ Tak silikonove hadice doma ☺ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.