Přejít na obsah

Kohyho RS

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Tak včera sem si byl konečně pro kola OZ Racing R17 kousek od českých budějovic takže cesta, čekal sem že projedu nádrž ale byl jsem mile překvapen, cesta +- 380km klima na 21C a styl jízdy no.. většinou plyn na podlaze :D Ale spotřeba 8,5L podle mě luxus :)

Přidávám fotky mucholapky a pár věcí na který se v pátek chystám.

K těm kolům..I když mají velmi pěkný lak chci jinou barvu.. Prosím o pomoc pří výběru barvy přes zimu je chci dát nalakovat a to bud bílá nebo černá, prosím sdělte mi svůj názor budu moc rád :)

post-49336-0-67540800-1466686713_thumb.jpg

post-49336-0-94050100-1466686725_thumb.jpg

post-49336-0-93378700-1466686732_thumb.jpg

post-49336-0-11990900-1466686741_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

OZ Racing luxusní kola, vypadá to moc pěkně ;)

Černou bych nedával, obzvlášť na takhle pěkný kola, hrozně zaniknou.

Jinak můžu potvrdit, že bílá se špiní neskutečně rychle. Mám doma bílou sadu Spiderů a udržet je čistý dýl jak půl hodiny od umytí je nemožný :D Když jsou čistý, tak je to velká paráda, ale během pár km je na nich vidět prach ze silnice a hlavně z destiček.

Zlatá stříbrná.

Odkaz ke komentáři

Spidery jsem měl bohužel R16 kdybych měl R17 tak bych je neprodával a šli by do té bílé no.. Ale k OZ mám srdeční slabost už jsem je měl na Feldě.. :) Ještě mě napadla titanově/grafitově šedá co vy na to? Jinak všem moc děkuju za pochvaly a názory :)

Dnes mi přišla CLAY kostka 100g s lubrikantem Dodo Juice tak sem zkoušel jen chvílí pohladit blatník od černých teček od asfaltu a jde to krásně :)

Upraveno uživatelem Kohyy
Odkaz ke komentáři

Já myslel stříbrná kola, ne auto. No já ty Leggery koupil relativně levně a na bazoši byly přes dva měsíce a nikdo je nechtěl, což mě odrazovalo, ale nakonec byly v docela dobrém stavu. Turisma jsem koupil taky hrozně levně. Ale já si kola hlídal 2,5 roku :-D Večer Ti pak pošlu fotku grafitových Turisem na stříbrné Octě :)

Odkaz ke komentáři

Jo vyhrála to grafitová lesklá šedá, tak po zimě uvidíme jak to bude vypadat :) Tady v pardubicích jezdí právě modrá felda a má bílý OZ tušim že WRC a je to pěkná kombinace..

Od přítelkyně sem dostal k narozeninám Megu rychlovosk a sušící ručník tak sem to jel hned zkusit :)

post-49336-0-44103200-1467540764_thumb.jpg

post-49336-0-95646400-1467540771_thumb.jpg

post-49336-0-14001100-1467540780_thumb.jpg

post-49336-0-62072200-1467540800_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Váha magnesiových kol je suprová, jen většina z nich nemá homologaci. A sehnat magnesiová OZ WRC je podle mě nadlidský úkol :D Ale existuje i spousta alu kol, co jsou lehká ;)

Ještě k té barvě, ta bílá se žlutou vypadá podle mě moc dobře, ale jak jsem již psal, udržuj to... :D Ale teď jsem měnil kombinaci předních kotoučů a desek a díky tomu se mi předek špiní o hodně méně, rychleji se mi špiní i zadek, takže jezdím už 14 dnů s docela čistými disky. Takže už tu bílou tolik nezatracuju :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...