motoosman Odesláno Červen 22, 2015 Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 ŘP mám teď vyměněný a skupiny mám všechny, včetně podskupin. Dělal jsem A,B,C... Datum bouchli stejný. V cizině je problém jen propadlá známka. Když tam není, tak je to fuk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 22, 2015 Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 Cvenca: jo to chapu, ale mluvil jsem o tom, ze ted uz ti zapisou i ty podskupiny... Ale jinak mazec to co jsi popsal :-o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Červen 22, 2015 Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 Tak už to nekomu došlo z ministerstva dopravy a pisou vsechny datumy, to co jsem popsal je z praxe po zavedení nových ŘP. A zelenou propadlou známku sundam a mam teda v cizině klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 6, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2015 v pátek jsem byl na technický s vozejkem, neprošel jsem, ačkoliv byl v úplně stejným stavu jako na předchozí technický, kdy jsem neměl ani lehkou závadu................ možná to bylo tím, že sem byl v pátek půl hodiny před koncem pracovní doby neprošel jsem kvůli tomu, že mi chyběla max. rychlost na zadním čele a zástěrky, který na tom vozejku nikdy nebyly (r.v. 1997) a údajně malý počet oranžových odrazek na boku, že prej má vozejk přes 3m, takže by na boku měly být dvě a ne jedna. hledal jsem vyhlášku, ta se odkazuje na předpis EHK a tam uvádí, že : na délku alespon jedna boční odrazka musí být umístěna ve střední třetině vozidla, přičemž nejpřednější boční odrazka nesmí být od přední části vozidla dále než 3m a mezi dvěma sousedníma bočníma odrazkama nesmí vzdálenost přesahovat 3m.......... máte někdo podobnou zkušenost s bočníma odrazkama? zítra jdu na opakovanou, jestli tam bude stejnej k.k.t jako v pátek, tak to bude asi boj:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červenec 6, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2015 S těmi odrazkami měl asi pravdu. V tom tvém popisu ještě chybí, že oranžová odrazka musí být max. 1 metr o konce přívěsu. Takže jestli máš přívěs přes 3 metry celkem, jako já, já mám 3,1 metru, tak není možné, umístit stejnou odrazku do střední třetiny a zároveň max. 1 metr od konce přívěsu. Je to sice o fous, ale je to tak. Taky mám dvě. Stačí mrknout do techničáku a délka přes 3 m znamená víc odrazek. Ta maximální rychlost je jasná, ta musí být a se zástěrkami nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 6, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2015 Co to máte za vozík, že má 3m? Předpokládám, že myslíte 3m ložná plocha... Běžně bývá od 1,5 do 2,5m, ne? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červenec 6, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2015 To je celková délka. Ložná 2 m, oj přes 1 metr a je to tam hned. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 6, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2015 Ahaaaa, tak to už je mi jasné... . Jsem si totiž říkal, že to by musel být vozík velkej jako kráva :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 No kráva je ještě málo, myslím, že je kratší než vozík 3 metry ložné :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 KaJe máš pravdu, vyjímka je jen pro mtorová vozidla, už neplatí pro přívěsy, tam postačuje jen jedna do 6m délky a to buď v první nebo v poslední třetině vozidla, vlečka to musí mít do 1m........ já mám 1,1m......... nečetl jsem to dál, stačilo mi projet prvních 100 stránek tý "směrnice" to jsou chujoviny.............. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Dáš odrazky, zástěrky a samolepku s rychlostí a máš klid. Jezdíš hold na poctivou stanici technické kontroly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 už hotovo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 Btw: samolepka (80 km/h) mi odlétla za pár dní. Tak jsem tam nalepil nerez plech a na ten teprve tu samolepku. Drží to už 2 roky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červenec 9, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 Kluci, kdo máte větší brzdy než OEM, zkušenosti z STK? Já 'jen' 4 pístky na 312 orig RS kotouč, a řečí kolem toho jak pes blech na technické... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Červenec 9, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 Na STK to dokážou rozlišit?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červenec 13, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2015 Tak to byl nějaké odborník toto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 13, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2015 Na mym aute si toho taky vsimli, a ne jednou. Ale to bude mozna tim, ze na 1,6/74 se davaly brzdy z anglicaka, (256 mm) a mam tam 280 mm, k tomu vzadu misto bubnu kotouce. To ale nekomentujou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Červenec 13, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2015 Dokáže-li někdo na STK rozlišit brzdy sériovky vs. vRS upgrade, je to fanda značky. Jestli kvůli tomu dělá dusno, je to d@bil. Může být fanda (jakékoli) značky de@il? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Červenec 14, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2015 To nemusí být fanda, když mu tam denně projede x škodovek, tak ví přesně, co tam má být. Druhá věc je homologace a schválení výrobce. Ten technik ručí za to, že je auto ve stavu, v jakém má být. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2015 Je to všechno o lidech...navic jestli STK už tam má kamery tak už taky žádný šrot jen tak neprojde...aspon si to myslím. snad nejsem naivní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 18, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2015 Kamery nevidí stav auta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červenec 20, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2015 Tam jde o to, že se dřív autu udělala STK aniž by auto vyjelo z garáže ;) Teď už aspoň vyjet musí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2015 Presne tak Dodo. Pochopil jsi to velmi spravne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červenec 20, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2015 Aspoň že v dnešní době technika tak pokročila, že jdou udělat emise s vypnutym motorem... :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červenec 20, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2015 (upraveno) No oni emise u nafty moc dobře nejdou..... Kecal jsem s technikem emisí vloni a říkám mu: "No a co naměříte jednou sondou když mám dva svody?" On: "No ono to je spíš takový orientační....." :D (rozuměj orientační=na houno ;) ) Upraveno Červenec 20, 2015 uživatelem Dodo-Kolín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Červenec 20, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2015 (upraveno) U nás na emisích leta dělá dobrej kámoš. Nechal jsem si to letos změřit po dlouhý době normál, jak se má. Prošel jsem s BKD i bez tý rezervy 0,5, kterou vláda letos zrušila a nebrala mu to hlava. PDéčka s tím mají prej dost problém. Upraveno Červenec 20, 2015 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Červenec 21, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 Aspoň že v dnešní době technika tak pokročila, že jdou udělat emise s vypnutym motorem... :D mě posledně vyhodil za vrata, zřejmě abych neviděl jak se to dělá :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červenec 21, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 No vidíš, u vás jste ještě dál... I bez přítomnosti auta... Wi-Fi :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 21, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 (upraveno) To nemusí být fanda, když mu tam denně projede x škodovek, tak ví přesně, co tam má být. Druhá věc je homologace a schválení výrobce. Ten technik ručí za to, že je auto ve stavu, v jakém má být. no, letos mě volal zákazník, že ho nenechají projít jednou velkou STK v Praze na Tmavém Mostě, panu technikovi se nelíbilo, že mu nesvítí přední obrysová světla, dokonce projevil iniciativu a žárovky vyměnil...stejnak nesvítily, tak mi zákazník volal co s tím... nic, jednalo se o originál RS OII FL, takže obrysová světla to mělo z výroby dole v LED modulech a technik to stále nechápal.... dal mi ho na ucho, technik mi ještě vynadal, pak to uznal....ale chápu, ono těch RS jezdí tak 5 v celé CR :D Upraveno Červenec 21, 2015 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 21, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 to je zajímavý, akorát těch RS FL už jezdí mraky, O3 RS teda ještě si trofnu říci že více :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.