MichalF Odesláno Srpen 28, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2021 Ty jo u premiovky za tydle penize, to nechces !!! Jinak ta zmena pruhu s blinkrem ma kamos v Ecku to je fakt parada, ze to zrusili/zakazali by me stvalo. Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Srpen 29, 2021 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2021 Zacinam mit pocit, ze je to proklety... @CvencA proste das blinkr a auto ti po kontrole pruhu samo zmeni pruh. 1 Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Srpen 29, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2021 No nevím, ale stále se spoléhám v těchto situacích změny směru a jízdy na sebe, asi jsem stará škola a nějaké hlídání pruhů, mrtvý úhel a další vymoženosti prostě mi jaksi nevoní, Jak kolikrát sleduju příspěvky jak jedeš bez držení volantu tak si klepu na čelo co to je za dobu, Kolegyně si zapůjčila auto místo svého porouchaného, ale problém byl v tom že to její původní v kterém jezdila celou dobu byl automat, jakmile sedla do manuálu tak prostě neodjela, to jsem jen malinko odbočil. Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 29, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2021 před 44 minutami, Mezonek napsal: Zacinam mit pocit, ze je to proklety... @CvencA proste das blinkr a auto ti po kontrole pruhu samo zmeni pruh. Ale musíš rukama povolit volantu se natočit ne? Nebo to změní pruh, čili zatočí koly i když držíš pevně volant? Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Srpen 29, 2021 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2021 47 minutes ago, CvencA said: Ale musíš rukama povolit volantu se natočit ne? Nebo to změní pruh, čili zatočí koly i když držíš pevně volant? Jasne, musis ho to nechat udelat. Ten odpor neni moc velky - mensi nez u lane assist. @Radas spis je to o tom, ze to auto to dela ve stejnou dobu, kdy to delas ty. Neco jako shyby s dopomoci. Ruce na volantu mam porad (oni i zkratili dobu, kdy ti to zacne nadavat). Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 29, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2021 Tak to musí být pohodlná vychytávka. Škoda, že to zrušili. Já se furt šteluju na příští rok na nový MB, ale jestli to tak půjde dál, za chvíli nebude o co stát. Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Srpen 29, 2021 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2021 4 hours ago, CvencA said: Tak to musí být pohodlná vychytávka. Škoda, že to zrušili. Já se furt šteluju na příští rok na nový MB, ale jestli to tak půjde dál, za chvíli nebude o co stát. Kdyz bych ted kupoval ojete auto, tak vezmu nalozene E220d nebo allterrain z roku 2019 - uz po tom mensim faceliftu a bez mbux. Jezdilo krasne, na zivotnost idealni vykon... a myslim, ze i lepsi kvalita. 1 Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Září 10, 2021 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2021 Celni sklo vymene, ale zahlasilo mi to po par kilometrech, ze ma zakryty vyhled kamery a vypnul vsechny asistenty mimo adaptivaku... Mam i pocit, ze obecne ten kamerovy modul nalepili blbe, protoze nesedi kryci plast se stropnici... No po praci na to mrknu a zavolam jim. Tim, ze v pondeli mam byt v Merbagu na servisu, tak si nejsem jisty, jak se to stihne poresit :-/ Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 10, 2021 Sdílet Odesláno Září 10, 2021 twl to je fakt hruza a des, ja jdu na sklo v utery a uz vidim jak polozka kalibrace AS bude atakovat cenu celniho skla. Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Září 10, 2021 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2021 No, z toho by se jeden po... borec co to instaloval nesundal krytku z kamer (i proto obecne ten vnejsi kryci plast nesedel) takze to museli rozdelat a nakalibrovat, protoze to ten borec taky neudelal. Asi uz se radsi nicemu nedivim.🙈 Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Září 10, 2021 Sdílet Odesláno Září 10, 2021 Tvl, to nevymyslíš..... Prémiovka.... Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Září 10, 2021 Sdílet Odesláno Září 10, 2021 Takže já jsem teď vlastně pozitivně naladěn, že stejní lemplové jako tady jsou i tam, kde nám je jejich úroveň dávána za příklad ... . 🙂 Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Září 10, 2021 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2021 @CvencA to ale nemenili v autorizaku. Pojistovna ma nasmlouvany jiny servis na autosklo... Jinak byl to nejakej Alois co tam dostaval kartac od sefa servisu celou dobu co jsem ram byl, kdy mu ukazoval, co se po nem chtelo. Uz sem pak ani nemel naladu se tam rozcilovat. Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Září 10, 2021 Sdílet Odesláno Září 10, 2021 Aha, tak to jo. Tak to beru zpět. Já myslel, že si to vezl někde tam u vás v místě bydliště do MB. Někde tam, jak furt kupuješ mergly Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Září 10, 2021 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2021 44 minutes ago, CvencA said: Aha, tak to jo. Tak to beru zpět. Já myslel, že si to vezl někde tam u vás v místě bydliště do MB. Někde tam, jak furt kupuješ mergly 🙂 Do Merbagu jedu az v pondeli. A kdo vi, jestli mi tam teda zase neco "nespadne do kosiku" 🙂 1 Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 15, 2021 Sdílet Odesláno Září 15, 2021 V 10. 9. 2021 at 14:17, Ol@f napsal: twl to je fakt hruza a des, ja jdu na sklo v utery a uz vidim jak polozka kalibrace AS bude atakovat cenu celniho skla. tak jsem fakt prekvapenej Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Září 15, 2021 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2021 19 minutes ago, Ol@f said: tak jsem fakt prekvapenej To vubec neni zly! A funguje to? 🙂 Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 15, 2021 Sdílet Odesláno Září 15, 2021 Line a sign assist jo, DLA musím až někdy večer zkusit. Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Září 22, 2021 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2021 Tak to vypada, e asistenti konecne funguji, jak maji. Ted jen prijit na to, jak bez poskozeni laku sundat z karoserie nanosy dehtu (clovek musi parkovat par dni venku a hned mu to musi delnici ze stavby zadrbat). ZKosel sem to vcera jendim pripravkem, ale vypada to, ze to nedela uplne dobre laku, ani plastum, tak jsem s tim alespon vzal vsechno chromove a kola... Na to, ze ma boruvka teprve neco pres 15tis je tech problemu na muj vkus nejak moc... Asi se mi to snazi naznacit, ze jsem mel vzit radsi nove C 🙂 Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 22, 2021 Sdílet Odesláno Září 22, 2021 asi jo ale spis C8 ne C-klasse Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Září 22, 2021 Sdílet Odesláno Září 22, 2021 Na to je TarX od Carpro. Co se funkčnosti elektroniky, respektive software týče, tak mi říkal technik, že u těch nejnovějších Mercedesů s MBUXem je problém v aktualizacích. Že probíhají velmi často, i častěji než jednou týdně a že jsou s tím trable, že se každou chvíli někomu něco rozesere po aktualizaci. Ty běží automaticky. Že mám bejt rád, že na můj systém chodí aktualizace jen občas. A po výměně smyčky u mě, tak otevírání nohou šlape jak švýcarské hodinky. Ani se nestává, jak to bylo dříve, že jsem i za dobrých podmínek občas musel kopnutí opakovat. Teď to fachá i při ledabylém kopnutí. Zcela evidentně ta původní induční smyčka byla vadná. Jsem fakt rád, protože teď to funguje špičkově. A vlastně to je jediná věc, která mě trápila, zato ale 2 roky. Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 22, 2021 Sdílet Odesláno Září 22, 2021 Ať žije systém záplaty na záplatu [emoji3]Jinak s tarx od carpro souhlasím, případně dělají nějaký combo co kombinuje zelezozrouta ironx s tarxem. Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Září 22, 2021 Sdílet Odesláno Září 22, 2021 Jojo, odstranovace asfaltu jsou supr, taky pouzivam. Sunda to od asfaltu pres lepidla po polepech az po smulu z borovice, lak neposkodi. Jen to chce nechat chvili pusobit. Pouzivam tenhle: https://www.automax-group.com/coyote-odstranovac-asfaltu-300-ml-pv294 Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Září 22, 2021 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2021 No, ja zkusil neco od Sonaxu, ale ten kousek kde jsem to zkousel jak na zadnim svetle, tak i na narazniku, tak tam je to ted takove zmatnele - asi nic co by neslo rozlestit... A potreboval bych neco co na to nastrikam a pak to z toho stahnu vapkou, protoze je toho na tom aute strasne moc a sundavat to hadrikem nechces. Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 22, 2021 Sdílet Odesláno Září 22, 2021 Vem ten tarX nebo triX od carpro asi nejlepší z těchto výrobků. Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Září 22, 2021 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2021 Kdyz vidim kolik s tim bude prace, tak bych se na to nejradsi vy... Ale neda se nic delat... Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Září 24, 2021 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2021 (upraveno) Vcera jsem si pujcil par produktu a lesticku od souseda, koupil odstranovac pryskyrice a dehtu - nejaky uplne obycejny co tu meli v Auto5 a myslim, ze se mi podarilo i dobre opravit ten hologram na kapote. Upraveno Září 24, 2021 uživatelem Mezonek Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky