MiR Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 By se mu to na 17"kach ani nerozjelo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 By se mu to na 17"kach ani nerozjelo Hi Hi Hi :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Drzouni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Sorry Peto musel jsem si rejpnout :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Marto tak co kutils dnes neco na aute?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Miso, samozrejme ze jsem kutil... Naraznik je na aute a zitra (vlastne dneska) dam fotky, vcera jsem nemel cas, protoze jsem sel parit, tak je dam az dneska? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 to je jasné že konnymu vydrží jednou tolik už jenom proto že se oní krásně stara 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 ciimaa: díky, no snažím se o octu starat v rámci možností, ale čeká mě na ni ještě hodně práce, vše se musí dělat postupně ;) Jinak jak jsem slíbil, tak tady jsou nějaký fotky a parkovací senzory zapojím asi dneska :) před nyní A ještě taková třešinka na dortu, protože jsem debil , tak jsem si při výměně toho nárazníku odřel kousek hrany kufrových dveří. Sundával jsem zadní kola, abych se lépe dostal ke šroubkům a zapoměl jsem, že mám otevřený kufr no a při zvedání auta na heveru jsem si ty dveře odřel o strop. Je to odřený až na základ, tak to zkusím opravit pomocí spreje, ale stejně to vidím, že asi půjdou celý vrata na nový lak :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Krása :) opravdu s tím novým naraznikem to vypadá o dost lépe. Moc se ti to povedlo Konny, jen tak dál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Marto velice pekna pracicka Akorat skoda toho kufru ,ale jak te znam tak to bude za chvilu v rychtiku. Pak napis jak reaguji ty cidla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 (upraveno) Děkuji vám za pochvalu , jsem s výsledkem nadmíru spokojenej, teď jen opravit ten kufr a zapracovat na tažném, protože ta rezavá barva není moc pěkná ;) EDIT: pak dám vědět jak fungují ty čidla, když jsou teď v laku :) Upraveno Březen 11, 2012 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 prave pro to jsem to psal skrz ten lak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Pěkná práce Marťo Octa hned ožila ;) jen škoda toho kufru :( a jsem taky zvědavej jak pojedou ty čidla v laku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 pěkné chlape kufr taky vyřešíš a bude to paráda pěkné pěkné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Díky ;) , ten kufr mě štve, ale co se dá dělat, stalo se... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Ten nárazník vypadá super a ten kufr.......stane se já jsem šedivkou a vlastní blbostí urazil roh od baráku,ale pokud nejde o život tak jde o ho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Octa hodně dospěla, vypadá to moc pěkně A ty dveře, no, příště si dáš bacha :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Pěkně kony ty dvere smlua ja uz taky nasesti jsem si to hned uvedomil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Moc vám děkuji za pochvalu, je to teď zezadu úplně jiný auto (sundal jsem i zástěrky a teď se mi při pohledu zezadu zdá, že je o dost mohutnější) a s tím kufrem jsem se aspoň poučil a musím souhlasit s Živočichem, když nejde o život..... ;) Jinak parkovací asistent už je plně funkční a i když jsou senzory lakovány, tak se jejich citlivost nezměnila, to co ukazuje display, tak v reálu +- odpovídá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Dnes jsem jel trasu Vyškov-Blansko-Vyškov s lehkou nohou, v autě jsem vezl 3 lidi, jel jsem podle předpisů, tzn. město (vesnice) 50km/h, mimo město 80-90km/h a výsledek mě velmi mile překvapil, na to že se jede přes samej kopec a každou chvíli je nějaká vesnice... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Hezký výsledek Měl jsi dneska umyto? Vypadala dnes moc hezky zezadu, jel jsem skoro za tebou na průtahu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 hezký průměr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 (upraveno) Jo jo, s výsledkem jsem moc spokojenej, ale jezdit bych tak dlouhodobě nemohl, je to hrozná nuda :lool: . Jinak octa je umytá, umýval jsem ji (ale neleštil, jen čistě umyl) než jsem dával ten novej nárazník, aby to nevypadalo blbě (čistej nárazník a špinavý auto :P ) a celkově jsem teď se vzhledem ze zadu moc spokojenej a parkovací asistent je taky super ;) , teď už jen našetřit penízky a předělat předek a bude to super Jinak měl jsi troubit, blikat..., takhle tě nejde poznat ,,v tom obyčejným autě,, :) ciimaa: Upraveno Březen 16, 2012 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Pěknej průměr Marťo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2012 Taky se mi líbí ;) , ale taková jízda není nic pro mě, takže při mém normálním provozu bych měl průměr kolem 7l :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 18, 2012 Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 Marto kresnej prumer ,ale ta jizda nic moc co tak akorat dle predpisu a na spotrebu :) to znam to neni nic pro nas :) A co sklo vymeneno spokojenost?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 Mišo přesně jak píšeš, jízda úplně na nic, protože byla podle předpisů a hlavně na spotřebu, vůbec jsem si ji neužíval..., prostě to chce šlapat na plyn a mít motor pořád v zátahu ;) , co se týká skla, tak to je vyměněný a je to paráda mít ho tak čistý a hlavně bez ďubek od kamínků , když jsem si přebýral auto, tak jsem myslel, že tam ani žádný sklo nemám, jak bylo čisťoučký :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 18, 2012 Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 Tak tak,taky jsem hledel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 18, 2012 Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 tak ho čisťoučký udržuj :D jestli se ti to povede držím palce :P já mám tad spotřebu 6.2L/100km a to to pořád honim v létě to mám kolem 5.7 ale jednou sem jel z přítelkiní a její babičkou z Chomutova do teplic a zpátky a jel sem normál podle předpisů a měl sem spotřebu 4.9L ale nudná jízda :D a hlavně mi bylo líto turba že jel pořát kolem 1800tis.otáček ale hnedka po odvezení babičky dom bylo turbo zase protáhnuto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.