Zavodnik Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Já mám na autě dané Continental,takže také zimní podmínku splňuji,ale problém je v tom,že jsou tvrdé a mají 2mm :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 S 2 mm už myslím ani nesplňuješ na zimu ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Minimálně 4 mm musí být zimní. Toty jsou tak na dojezd na léto kde je min 1.6 mm :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Ty moje Goodyeary mají sice ještě 5mm, ale mají za sebou už 6 zimních sezón a loni už jsem měl problémy vyjet kopec kde bydlím, takže teď musím dát už nové, protože letos by to bylo asi ještě horší :( a jinak 4mm je fakt minimum, 2mm už je na pokutu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Tak povinná zimní výbava je tam kde je souvisla vrstva sněhu,nebo je tam popřípadě umístěna příslušná dop. značka. Takže když do školy pojedu za slunečného počasí a při zpáteční cestě začne sněžet a sníh bude zůstavat nesmím pokračovat v jízdě,protože to je už na pokutu jak píšeš. :D PS: Slyšel jsem,že za to jsou celkem pálky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Když se to tak vezme, tak máš pravdu, dokud nebude sníh nebo námraza, tak by ti 2mm měly stačit :) a co se týká pokuty, tak to netuším, jak velký je postih... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davous Odesláno Únor 5, 2014 Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 Super. Dekuji moc. hned zítra provedu aplikaci :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Dlouho jsem tu nic nepsal (ono se taky nic nedělo), tak to musím napravit. Minulý týden jsem měnil olej + filtr a ve čtvrtek jsem po 7 letech co mám octu poprvé čistil sedačky, protože se už na to nedalo dívat a s výsledkem jsem hodně spokojenej (z fotek jde vidět jaký bordel v sedačkách byl). Moji pomocníci byly čistič od Valetpro a vodní vysavač od Ety Voda ze zadních sedaček a z předních sedaček a toto byly moji pomocníci Dále se dnes ve Vyškově konal takový malý srázek, kterého se zúčastnili já, MiR, Bajlo a Sm0g. Počasí bylo nádherné, dobře jsme pokecali a celé jsme to zakončili dlabancem v restauraci, takže to bylo velmi dobře strávené odpoledne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Tak přeci na ty sedadla došlo,ted ještě stropnici Chválím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 JJ trvalo to, ale už to bylo potřeba. Stropnice je taky v pořadí a rovnou dám i nové těsnění pod anténu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 (upraveno) Co to stojí takovej strojek od Ety? Doma by se mi to hodilo na 3 auta by to využití našlo, jen jestli by to šlo použit na sedadla s dečkama aby to vyhřívání pak fungovalo ještě :) Jinak to teda pěkně vyčistilo to je fakt... Upraveno Květen 10, 2014 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Tento vysavač stojí tuším okolo 4000,- a vysálo to opravdu dobře, jen základní sada neobsahuje tepovač na sedačky, ale jen na koberce, takže je dobré ten tepovač na sedačky dokoupit nebo koupit vyšší model, který už by to měl vše obsahovat ;) . Já jsem ho měl půjčenej od babičky, ale taky nad ním doma uvažujem, protože uplatnění by si určitě našel :D . Co se týká sedadel s dečkama, tak to ti nepovím, jestli by to mokré čištění něčemu vadilo, ale já si myslím, že by to vadit nemělo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Na sedadla s výhřevem jít jedině suchou cestou,jinak budou k.o. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Jinak než mokrou cestou nečistím,žádný problém s výhřevem jsem nikdy neměl . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Dobrá práce na sedačkách ! Používám úplně stejný vysavač jen k tomu používám čistič na koberce Vanish a taky je super ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Hezky ty sedacky prokoukly a heavy dutu cleaner je fakr hodne zdarilej vyrobek... jinak jak pak to ze nemas jeste rs naraznik? ??? A ten čistič to dakt keasne provoni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 no Martine, ty sedačky sou fakt hodně dobrý! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Hezky ty sedacky prokoukly a heavy dutu cleaner je fakr hodne zdarilej vyrobek... jinak jak pak to ze nemas jeste rs naraznik? ??? A ten čistič to dakt keasne provoni... JJ prokoukly celkem dost, však už se na to nedalo ani dívat :D a co se týká nárazníku, už jsem ti to u někoho ve vlákně psal, ale asi jsi to nečetl.... :) Nárazník má v péči přítel od sestřenice, který pracuje ve firmě, kde svařuje nárazníky apod., takže čekám až to bude mít hotový (budu muset pozjišťovat jak to vypadá), ale neboj, na auto určitě půjde, jen se to zdrželo, protože finance moc nepřejou... :( no Martine, ty sedačky sou fakt hodně dobrý! Díky Mišo, sice jsi to viděl na živo, ale rozdíl jde vidět, až když to srovnáš se špinavýma sedačkama ;) , prostě Valet Pro Heavy Duty Cleaner prostě umí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Jo ja to nestiham vsechno procitat ja taky cekam na finance abych dal do pucu ten zadni naraznik nasresti se mi to selo tak ze necham i laknout ten predni a zadni vrata 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Je mi jasný, že všechno se nedá sledovat, ale letos bych ho chtěl mít na autě, tak snad se zadaří, bohužel jsou i jiné investice než je předělání předku na face, tak snad to výjde... ;) Jinak u tebe to půjde z pojistky nebo z vlastní kapsy? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 No jeste nevim v zitra jdu k likvidatorovi tak uvidim jinak asi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Jinak heavy cleaner umi divy jsem zvedavej co mi udela se sedackou az si "pujcim" od Maestra Vladi cili LimoMan"tepovac pokud mi ho s laskavym dovolenim pujci udela divy ja hen cumel co duty udelal s myma sedackama..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Dobrá práce na sedačkách ! Používám úplně stejný vysavač jen k tomu používám čistič na koberce Vanish a taky je super ! Takže jak vidím, tak jsi s tím vysavačem taky spokojenej. Jako není to žádný profi vysavač, ale na domácí použití bohatě stačí Jinak heavy cleaner umi divy jsem zvedavej co mi udela se sedackou az si "pujcim" od Maestra Vladi cili LimoMan"tepovac pokud mi ho s laskavym dovolenim pujci udela divy ja hen cumel co duty udelal s myma sedackama..... JJ umí divy, budu si ještě půjčovat ten vysavač a budeme doma dělat koberce za pomoci Valet Pro, tak jsem zvědavej, jaký tam bude výsledek, ale předpokládám, že bude opět dobře fungovat ;) . Jinak LimoMan má už asi nějaký lepší vysavač že?, takže s ním to půjde taky dobře a snad ti ho půjčí... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Ma tepovac od karchera a fakt to z toho teklo bylo husty.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Jo, tak karcher už bude kvalita. Ten vysavač od Ety má taky tepovač, ale jen na koberce, takže na sedačky nepoužitelný, ale asi dokoupím ještě menší tepovač na sedačky, protože uplatnění to určitě najde. Tak jsem to musel drhnout takovým jemným kartáčkem a pak vysávat..., s tepovačem by to bylo pohodlnější a hlavně rychlejší ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Včera přišly od Jeldy nějaký díly, tak se bude zase kutit ;) . Ventilátor a termospínač jsou na Užovku (aby se v létě dobře chladila) a zbytek je na octu. Výfuk jsem hned včera namontoval a to je teď ticho . Origo 16 let starý výfuk už to měl za sebou a jelikož jdu za 14 dní na STK a emise, tak už jsem ho musel vyměnit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 áááá Martin po dlouhé době aktualizuje své vlákno :) pěkný díly mě by se hodil aktuálně jeden :D vlezl jsem pod auto a koukej na ten spoj výfuku. Nedávno jsem měnil ten zadní spoj :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Květen 24, 2014 Sdílet Odesláno Květen 24, 2014 To já mám výfuk dělanej asi před 2lety,ale prdí od samýho začátku.Značku Tyll už na auto nikdy nedám!!Co máš ty?originál nebo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 24, 2014 Sdílet Odesláno Květen 24, 2014 herrkomisar : jestli ti prdí, tak asi není správně usazenej do roviny... já neměl s Tyllem na předchozích octávkách problém. Zavodnik : tak tohle mám taky, sice ne tak moc, ale taky mě čeká výměna spojky výfuku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Květen 24, 2014 Sdílet Odesláno Květen 24, 2014 středový je originál a myslím že ho mám do roviny,aspon to beru podle toho držáku co je na středové konzoly,zadní je tyll a ten je krapet šejdrem,když kouknu na zadní výfuky(mám dva).To má až takový vliv na zvuk z výfuku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.