Ciza Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 Tak panove a ted sem pokrocil, mel sem celou dobu podezdreni na vahu vzduchu, pac se mi zdalo ze auto nejako line taha a sem tam jakoby slo za lynem malo plynule, a ejhle, najedou se to rozresilo, praskle koleno od turba co pak vede hadice do intercoleru, takze ted resim jeslti novou oreginal a nebo na cc-autodily nahradu vyrobenou v EU, co vy na to?? rozdil je 1000kc origo dva a pul a tato patnactcet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 hadam ze to bude stejnej vyrobce ale jina krabicka klidne bych vzal tu levnejsi variantu pokud je to takhle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 No asi to tak udelam, objednam tu EU vyrobu a snad to bude ok a nebude tam problem. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Zdarec panove, tak kdyby mel nekdo takovej problem, tak praskla hadice od turba - respektive koleno se pozna tak ze na stenu pred spolujezdce kdyz kouknete ze strany motoru uvidite cernou skvrnu a jak dopadne pripadne oprava na chvili nez koupite nove koleno se podivejte na fotkach - proste to neudrzela ani paska na krokodyli :D Jinak jsem docasne tj do zitra udelal v nedeli rano jeste dalsi upgrade abych prezil do utery popr do stredy a to je tez na fotce. A pak jedna foto jak to vypada zevnitr. JInak celou dobu sem mel pocit ze auto nejede jak ma, ale vsichni mi tvrdili co chces kdyz je to 77kw i ti co se projeli a ejhle, ono to asi bylo ruply od prvopocatku a pomalu se to zvecovalo. Jinak novator 2300kc :) dobra palba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jurajus Odesláno Červenec 11, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2010 Já mám problém v tom, že teď jsem dojížděl opravdu na prázdnou nádrž. Nikde žádná pumpa, tak jsem jel snad už jen na výpary. Natankoval jsem a začalo mi to dělat taky. Studený motor nastartuju v poho a ohřátý to nemohu pořádně nakopnout. Je tam vzduch, nebo špatná nafta. Před tím mi to nikdy nedělalo až teď. Ještě jsem tu naftu nezředil. Tak nevím, na co se mám připravit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Max Cici Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 Zdravím ve spolek, mám dotaz dnes se mi projevila porucha , zapl jsem klíč rozsvítily se mi kontrolky až na žhavení a motor nešel na startovat. Podotýkám motor byl teplý. zkoušel jsem to mockrát a pořád mi nesvítilo žhavení a nechytl. Někdy to jde a někdy ne.Nesetkal se někdo s touto poruchou a čím by to tak mohlo být. děkuji za odpovědi. Max 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest cumpi Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 Chlapci zdravim vas. Chcel by som vas poprosit, som po vymene rozvodov a nejako mi zabudli [alebo mozno naschval aby som to videl] v servise nahodit na motor plastovy kryt. Nieje problem ho nahodit spat, ale je podnim ta izolacia a neviem ako to ma presne ist. Myslim si ze je to nejaka tepelna chranicka na vodice ktore tam vedu ??? alebo sa mylim ? Nemate niekto foto ako to tam zalozit do povodneho stavu ? diky moc ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 Já to tam mám takto: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
szyrma Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 Čus prosím o pomoc . Koupil jsem Octu2 1,9 TDi PD s novýma rozvodama. Ze začátku pri akceleraci to trocu trhlo asi pri 2500ot a zhoršovalo se to nešlo skoro jet motor je hlučnější. Dal sem to do servisu a tam diagnostika vyhodila chybu otáček motoru a čidla vačky. Čidlo vačky vyměnili a dali opět na diagnostiku a vše ok akorat auto škube dál a teď se k tomu přidalo blikání kontrolky žhavení. Servis mi auto předal zpět že neví co s tim je diagnostika teď hodila čidlo ot. motoru. Proto prosím o radu možná se už tohle někomu stalo , co s tím může být dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 Tak pokud to by autorizak tak do jinyho a nebo zkus kontaktovat clena Garny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
szyrma Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 Dík za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 tipovla bych, ze je skočený rozvod o zub, ty projevy by tomu odpovídaly :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
szyrma Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 No akorat ten servis co mi dělal rozvody to teď kontroloval a pry jsou ok že se mu nestalo že by to udělal špatně tak už fakt nevím dal sem do do jiného servisu tak uvidím ale musím čekat mají plno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Srpen 14, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 No akorat ten servis co mi dělal rozvody to teď kontroloval a pry jsou ok že se mu nestalo že by to udělal špatně tak už fakt nevím dal sem do do jiného servisu tak uvidím ale musím čekat mají plno snimac otacek kliky.. uz jsme to taky resil.. vymena a pri jednom EGR OFF a ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest cumpi Odesláno Srpen 16, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 Diky moc za foto, pozriem umna je to cele nejake prekrutene ... takze to napasujem ako je na foto ... vdaka este raz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jean27 Odesláno Srpen 18, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 Podařilo se někomu vyřešit poškubnutí motoru u OII 1,9 TDi PD 77 kw ( BXE ) při akceleraci cca 2000 / 2500 otáček na dvojku a občas i na trojku? Pročetl jsem už snad všechny možný fóra. Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
szyrma Odesláno Srpen 21, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 Zdravím odpovědí je mnoho ja mám ten samy problém a jezdí to od servisu k servisu a pokaždé jiná příčina začlo to čidlem vačky a pak čidlo ot. motoru a teď další asi přehrání řidící jednotky. Začalo to taky poškubnutím a zhoršovalo se to pak se přidalo blikání kontrolky žhavení tak sem zvědavy na další servisa pak napíšu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 A co takhle zkusit odpojit hadicku EGR zalepit ji aby neutikla podtlak.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
szyrma Odesláno Září 4, 2010 Sdílet Odesláno Září 4, 2010 Zdravím . Problém se škubáním vyřešen (předchozí servis nové rozvody špatně nastavil o 1,2 stupně ) pak vyměnili čidlo klikovky i s kroužkem ( převodovka dolů) pak poseřizoval ŘJ a vše ok cena opravy byla něco kolem 10tis. ALE AUTO JE JAK NOVÉ :-) Díky všem za rady především členům TDIfun a garny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinek Odesláno Září 24, 2010 Sdílet Odesláno Září 24, 2010 Ahoj chtel jsem se zeptat jestli to po prehrani noveho softu startuje lip protoze mam stejnej problem jako ty. A jestli by slo poslat to cislo na toho borce co ti to delal. DIk Zdravim panove, mel jsem stejny problem, stacilo zajet ke znamemu a ten mi upravil startovaci davku a vse ok, protoze mi zase znamy rikal ze to neni uplne dobre upravovat davku, tak pri prilezitosti ze auto bylo v servisu jsem je poprosil o nahrani noveho softu do ridici jednotky cca 250kc v autorizovanem servisu, zde mi sice pan ktery je pry odbornik rekl ze u meho auta nelze zvysit startovaci davku, a neveri ani kdyz jsem mu rekl ze mi to znamy delal predemnou, nicmene prehrali sw za novejsi a opet auto startuje i za tepla v pohode, dokonce mam pocit ze i lepe jede odspoda ale to muze byt subektivni. Takze to neni zadna velka pecka, je pry i mozne ze toto nepomuze a musi se repasovat starter, to mi nabizeli v brne za cca 6tis kc, znamy automechnik co mi zvysoval davku mi rikal ze staci starter rozebrat profoukat promazat a vse je opet ok.Tak si z toho vyberte v pripade kontaktu na opravu v okoli Blanka kontaktujte na SZ dohodim vam cislo na cloveka ktery mi to upravil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaňas Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 Ahoj, mám trošku větší problém. Začal mi klepat motor (1.9 TDi PD 77 kW) a nechal jsem si vyměnit dvouhmotnostní setrvačník za jednohmotnostní sadu od Valeo. Bohužel problém stále přetrvává. Motor vůbec nejede (teda on se snaží, ale nejde mu to). Kouří bíle, klepe v nízkých otáčkách (kolem 1500ot./min. nejvíce). Mám podezření na vadný vstřik nebo špatné spalování (možná jede jen na 3 válce). Než to dám do servisu, tak se chci Vás zeptat zda s tím nemáte někdo zkušenost. Děkuji a ahoj. JV 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 Zdar jestli to kouří bíle tak je někde závada ve vstřikování takže ideaní by bylo auto napíchnout na diagnostiku a udělat logy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Max Cici Odesláno Září 27, 2010 Sdílet Odesláno Září 27, 2010 Tak už to mám opravené byla to řídící jednotka motoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deepness Odesláno Říjen 3, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2010 (upraveno) Řešení, přehrát software v řídící jednotce. Škoda, Mladá Boleslav vydala nový software... více na: http://forum.skodahome.cz/topic/6221-19-tdi-pd-77-kw/page__st__175 Záleží taky co máš za rok výroby... Martin Upraveno Říjen 3, 2010 uživatelem 160R Úprava odkazu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Chlapy mam podobný problém. Studené starty vše OK, teplý start a auto se otřese a ozve se pazvuk. Ale dělá to jen někdy.Nevíte co by to mohlo být. Nafta VERVA + VIF pořát a žhavící svíčky nevykazovali chybu. O2 1.9TDI 77KW BXE 2006 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cenda Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Čau. Mám ten samej problém.Za studena starty super ale za tepla to je hrůza že se až někdy stydím. Byl jsem minulý týden u známého a ten řekl že přidávání nafty je blbost ať si nechám zrepasovat starter a že to bude na 100% OK!! Prej se ohřeje a už nemá ten výkon co má mít. Tak ho nechám zrepásnout a dám vám vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jurajus Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Mám taky sem tam problém se zacukáním zhruba při otáčkách 1800. Chci se zeptat na to přehrátí ve Škodovce. Když mám načipováno, tak tím pádem mi to zruší, nebo to na to nemá vliv? Jinak vždy stačí podřadit a je to OK, ale jestli to je špatným softem, proč to nenechat udělat. Nechci ale přijít o čip. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 Čau. Mám ten samej problém.Za studena starty super ale za tepla to je hrůza že se až někdy stydím. Byl jsem minulý týden u známého a ten řekl že přidávání nafty je blbost ať si nechám zrepasovat starter a že to bude na 100% OK!! Prej se ohřeje a už nemá ten výkon co má mít. Tak ho nechám zrepásnout a dám vám vědět. Čuste... no mě to taky dělalo... později se zjistilo že to byla chyba v řídicí jednotce... Repas je prý zbytečný pokud auto nemá najeté aspoň 200k... Seřídilo se to v jednotce a mam vše ok... Jinak jsem si říkal že tu zkusím napsat i se svým problémem... Stává se mi že auto ztráci výkon a jako by ztěžkne. Netuším co s tím... Nedělalo to taky někomu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kralik Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 ja som zatial okrem turba ok, ale co som si vsimol na brachovej KII Carens 2,0 CRDi, tak jemu to zacina cukat tiez, obcas na dvojku pri zrychlovani to raz/dvakrat cukne.... takze tym asi netrpi len skodula 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kralik Odesláno Leden 19, 2011 Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 este sa chcem spytat, co u tohto motora vlastne znamena ten pridavok " DPF" ?? nejak mi to nie je jasne... vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.