Přejít na obsah

Piráti silnic

Guest Noac

Rychlost  

330 hlasů

1. 1. Dodržujete rychlost na silnicích???

• Pokaždé
      28
    • Nikdy
      28
    • Jak kdy
      277

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

začínám nabývat názoru, že největší pošahanci na silnicích jezdí převážně v BMW. a je jedno jestli je to zánovní, nebo 20 let stará plečka

Když jsem jel v sobotu, tak jsem takovýho letce potkal, já jel na 90tce tachometrových 100 a on se před nepřehlednou zatáčkou pustil do předjíždění asi tak ve 130- si říkám, letět proti němu další takovej blázen měli by toho plný brejle.

Po chvilce dojedu cosi tmavého jako bylo to BMW a ono se to nějak loudá...až jsem dojel blíž, tak jsem zjistil že to je Mercedes. Pěkně předpisově, na pohodičku, žádnej spěch i když koně na to byly.

Takže mercedesáci vesměs pohodáři, bavoráčkáři...škoda slov(čest výjimkám)

Odkaz ke komentáři

K řidičů co mají BMW bych měl tohle ..

Jednou jsem jel s kolegou z práce po D5 do Prahy, před Prahou u nákupní zóny je 100. Tak jedem to svý kilčo a říkám mu ten otřepanej fór o tom že řidiči co si chtějí koupit BMW musejí dělat IQ testy a NEsmějí mít více než 80 aby jim ho prodali :D. A co četr nechtěl dojelo nás BMW X5 přilepil se nám na kufr a vehementně nás tlačil dálkovýma světlama. Tak jsme se zasmáli tomu fóru co jsem před tím říkal a kolega mu uhnul do pravýho pruhu. X5 nás předjelo a představte si za X5 byl nalepen bavorák M3 a pro změnu tlačil dálkojema světlama tu X5tku.. Jsem myslel že poseru smíchy :D

Ale souhlasím s vámi .. Čest vyjímkám :D

Odkaz ke komentáři

Se tomu musím docela smát.......taky vám můžu napsat zážitky, kolik už Octávií, a ne jen Octávií za mě přilítlo a chtěj se mnou závodit a ani nevědí, co v tom mám, protože na kufru nemám označení motorizace. A to jsem s Bramborou jezdil po Čechách jen pár dní. Ale já, jako správnej pirát silnic co má BMW se nedá :D :D :D :D

Odkaz ke komentáři

hoši je teda fakt, že Lacina měl Méďu (ne?)...takže ono čest výjimkám i v trojcípé hvězdě.

Ale bavor má přeci jen sportovnějšího ducha, takže počet bezmozků alespoň dle mého pozorování rozhodně vede. Ta příhoda výš...no co dodat B)

Octávky? Ale jo nalejme si čistýho vína - hlavně očipovaní turbodehti to je občas taky kapitola sama pro sebe :D

Odkaz ke komentáři

hoši je teda fakt, že Lacina měl Méďu (ne?)...takže ono čest výjimkám i v trojcípé hvězdě.

Ale bavor má přeci jen sportovnějšího ducha, takže počet bezmozků alespoň dle mého pozorování rozhodně vede. Ta příhoda výš...no co dodat B)

Octávky? Ale jo nalejme si čistýho vína - hlavně očipovaní turbodehti to je občas taky kapitola sama pro sebe :D

hlavně ti závodníci s 55kw xD

Odkaz ke komentáři

hoši nic si z teho neděléte...mě dneska předjíždělo Punto :lol: mi to teda nandalo...já v obci tacho 55 na čtyčku skoro bez plynu a on tak přes 70 a cpal se jak kdyby mu to hořelo pod zadkem :D :D

Celej večer mi zvoní v uších...už to slyším "jsem to dneska natřel voe Oktávce, ten se voe nechytal" :lol:

tak tak , my s 55kW sme najnebezpecnejsi :lol:

no to teda nene. my jsme ti nejslušnější, jezdíme spořádaně, plynule, vesměs podle předpisů a nemachrujeme, protože víme že na to nemáme :P :palec:

PS: asi jsem to s medvědem zakřikl, protože co předvedla dneska ta slípka v Povrlech, za to bych ji pověsil :angry:

Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...

Trochu oživím toto téma. Poslední dobou jsem si všimnul, že mě spousta lidí předjíždí v obci když tam jedu 50 km/h. Nevím čím to je jestli si chtějí dokázat že to se svojí felicií 1.3 s 50 HP dokážou natřít mím 150 HP, nebo prostě jim jen připadá že ten kdo dodržuje rychlost v obci je debil :D.

Úplně nejvíc mě vytočí když dojedu dědka ve věku něco mezi 90 a smrtí on jede 70 tak ho předjedu a on mě v obci dojede tou svojí konstantní rychlostí 70 vůbec nezpomalí a klíďo mě v obci předjede a já ho 200m za obcí dojedu protože jede pořád 70, no to by mě čert vzal :)

Má někdo podobné zkušenosti ? Podělte se ať si nemyslím že jsem jedinej kdo dodržuje rychlost v obcích :D

EDIT: Teď koukám že Tomáš má podobnou zkušenost :D ale mě se to stává pravidelně alespoň jednou za týden

Odkaz ke komentáři

tak toto neznasam aj ja. 70km/h obec, mimo mesto , rychlostna cesta v meste kde je 90, tak tiez 70. Takych dementov ja neznasam. A presne ako pises, sice v meste ja idem tachometrovych 55 - 56km/h co je real 50. A aj tak ma niektori obiehaju a to ja uz idem na hrane povolenej rychlosti. A potom mimo mesto zrazu sa vlecu 90. A kedze vieme ze so vzrastajucou rychlostou sa odchylka vacsuje, cize mimo mesto chodim 100 tacho. A potom ich dobehnem a tazko sa potom obiehaju.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...