tommasAHC Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Auto je to pěkný, ale na ty "TRISKY" ostřikovačů se nedá dívat... koukej to opravit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Opraveno pane :) aby řeč nestála tak foto středové opěrky hlavy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 Tak a je to tady :) edit:fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 (upraveno) hahaaaa, fuuuuj :) edit: davejte mensi ty fotky, v tomhle rozliseni je to zbytecne veliky, pak to na serveru zabira misto :( budeme platit vysoky poplatky :lool: Upraveno Říjen 17, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 hahaaaa, fuuuuj :) edit: davejte mensi ty fotky, v tomhle rozliseni je to zbytecne veliky, pak to na serveru zabira misto :( budeme platit vysoky poplatky :lool: ;) sem ti řikal tritony lepši jak plechy , z fotkama dam menši 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 no, ja bych rek, ze je to tak stejny :) kdyz se kouknu ven a vidim tam tu "hruzu", tak mi do smichu neni ;) :( ale neda se nic delat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 ale u libora zase ty plechy barvou líp ladí k autu :) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 Kde máš ty čupr poklice? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 hlasujte :) foto 1.AVANTGARDA foto 2.CASTLE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 Avantgarda :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 taky jsem pro avantgardu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 a co treba zkusit 15" z fabie? Jsou krasne. Nebo treba Ambiente poklice? Nebo GLX z predface, nebo z golfu/passat-u ? Je ih hodne hodne lepsih nez tydle dve. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 no chlape podle mne AVANTGARDA a este bych ich dal do cerna jak mam ja, vypada to lepsi nejsu ty kola tak vyzorovo male. :P ale to uz je na tebe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 ja bych to videl na 16" alu Knife a nebo chrom verze z L&K :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 no chlape podle mne AVANTGARDA a este bych ich dal do cerna jak mam ja, vypada to lepsi nejsu ty kola tak vyzorovo male. ;) :) ale to uz je na tebe. majinku viděl jsem to u tebe vypada to luxusně v černe barvě ale u nas by mi to na autě nevydrželo bez ztahovaček pubertaci chodi a berou o 106 i když jím to nejak moc nezabrani ale aspon 4 stahovačky na jednom kole zbrzi tak se na to vykašlou, a berou z ostatnich bez ztahovaček, a kdybych měl černy puklice tak by stahovačky bylo vidět jinak se mi to líbí jak to maš MfM: z fabie se mi nelibi ani jedna puklice spiše alu kola :o MiR,Konny: Děkuji :) Houmik: pokud pujdou časem brzdy 288 tak nic jineho mi nezbyde než 16 :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 nevym ale mne z Fabie I poklice 15" jsou krasne. Take z Roomsteru ve verzy SportStyle. Nadhera. Ale ktere koliv tam das krome tech co jsi dal do hlasovani tak budou OK, s prominutim, vybral jsi ty neskaredejsi mozne - jenom muj nazor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 majinku viděl jsem to u tebe vypada to luxusně v černe barvě ale u nas by mi to na autě nevydrželo bez ztahovaček pubertaci chodi a berou o 106 i když jím to nejak moc nezabrani ale aspon 4 stahovačky na jednom kole zbrzi tak se na to vykašlou, a berou z ostatnich bez ztahovaček, a kdybych měl černy puklice tak by stahovačky bylo vidět jinak se mi to líbí jak to maš MfM: z fabie se mi nelibi ani jedna puklice spiše alu kola :) MiR,Konny: Děkuji :) Houmik: pokud pujdou časem brzdy 288 tak nic jineho mi nezbyde než 16 :P Stahovačky se dělají i barevné,černou mají taky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 Já mám Castle ve žlutý a taky dobrý :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 18, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 no to je skoda teda vypadalo by to fakt dobre ale jak pise tu kolega tak aj stahovaky su farebne alebo by si ich nastrikal na cerno a je ... utrhat im ruky u nas zas kradnu cepicky na ventilkoch zabil bych ich... takova moda s kradezu puklic k nam este nedosla :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 nevym ale mne z Fabie I poklice 15" jsou krasne. Take z Roomsteru ve verzy SportStyle. Nadhera. Ale ktere koliv tam das krome tech co jsi dal do hlasovani tak budou OK, s prominutim, vybral jsi ty neskaredejsi mozne - jenom muj nazor. MfM: no jo každy ma svuj názor neberu ti ho, a jine puklice doma nemam bohužel zivocich,majinek: no že bych se pustil do barveni puklic? :P pentadius: hod foto prosim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Říjen 18, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 a co tyhle http://kola-pneu-alu.sbazar.cz/poklice-ori...a-o4692201.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 18, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 no ja byt tebu tak to skusim zalep si ty stredy paskou a nastrikaj to zakladovku aj matnu cernu a potom na to lakem este priehladnym nech sa to neolupuje od kamenku a spiny... bude to krasne leskle... mna to vyslo ty 2 spreje asi 300 KC :) no ja byt tebu tak to skusim zalep si ty stredy paskou a nastrikaj to zakladovku aj matnu cernu a potom na to lakem este priehladnym nech sa to neolupuje od kamenku a spiny... bude to krasne leskle... mna to vyslo ty 2 spreje asi 300 KC :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 Tak vypadala když jsem si ji bral ze salónu koncem února 2010 V zadu na fotce zkoumám spidery :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 19, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 Já vám nevím co s těma poklicema řešíte, hezčí než Avantgarda nejsou a dávat za nový 800kč je zbytečný, navíc to riziko že se ztratí je, já se toho bojím taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 Něco co bylo přes léto ,,změna barev'' :) na zelenou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 uplny RSo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 houmík: no j mini RS :) tak pokračujem nedavno mala změna, ale potěšila hodně :) a s těma kilometrama na vas teda nemam :) druhe foto focene druhy den 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 ty jo závidim jak maxíka, tak plnou nádrž :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Plnou jsem bral včera, ale maxidot, třeba se mi taky podaří ho někdy sehnat :-) Kroužky kolem budíků se ti nelíbí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.