Mike 007 Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 nazdar panove, som tu sice novy, ale uz som si tu co-to prestudoval... kamos mi ponukol pozicat hex-can kabel a vcds a s velkou chutou som sa dnes chystal, ze si poskusam nejake vychytavky cez diagnostiku... heh.... ale smola... na kabli je vcds tusim 812 a je k tomu vcds release 805 (na cd). urobim vsetko tak, ako treba, test je v poho, led test ok - pri nezapnutom zapalovani. akonahle zapnem zapalovanie, nespoji auto s ntb a po vytiahnuti kabelu sa uz nanovo nedaju nahodit ovladace (nenacita kabel). skusal som uz aj "opravit" ten kabel podla postupu, ak nahodou kamos kabel zablokoval - a to tak, ze som to musel nahodit do pc s winXP (vo win7 ten "driver.zip" nebolo mozne nainstalovat), tam som presiel vsetkymi krokmi... no ale sa bojim, ze win7 si pamata usb drivre i po odinstalovani a znova mi to mohla bloknut. alebo je niekde inde problem? moze sa mi k tomu niekto vyjadrit, pls? diky za odpovede... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deset metru dratu Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Konečně i mě dorazil kabel... na kabelu je napsano verze 10.6, na papirku 908.1 a na CD mam několik verzi VCDS...večer budu zkošet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ehm Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Moja skusenost - z http://www.dhgate.com som kupil HEXCAN za 29 USD aj s postovnym, dosiel kabel aj s CD VCDS v10.6. V popise kabla je "This cable supports all the version: VAG COM 10.6, 912, 908, 812, 704" ale na prilozenom CD je len verzia 10.6 (english). Kabel som skusil na OII, cita a maze FAULT cody, ale neda sa mi s nim robit kodovanie (ked zadam novy kod, tak sa to nezapise do prislusnej RJ, stale je tam povodny kod), pisal som dodavatelovi, zatial bez odozvy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deset metru dratu Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 použivam 908.1. už mam naprogramované zamykaní a odemykaní auta nad 15km h a denní svicení přes mlhovky. chci se zeptat jak přejít z proměnlivého servisního intervalu na pevný a jestlí se da přidat na maxi dot najaké funkce navic, kromě standartního menu (teplota oleje nebo....)? zobrazuje se vam kolik vam zbyva do servisu na maxi dotu nebo jak to chodi v octavii? upozorní mi, že za xxx kilometru potřebují na servis? děkují za odpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Mám MaxiDot jen krátce ale na pevnej by mělo stačit přejít vynulováním ručně ale to jde až když se zobrazí výzva k servisnímu intervalu, jak přes VAG snad někdo poradí a Maxík ti zobrazí menu podle výbavy auta a upozornění na výměnu oleje taky a když se chci podívat na stav tak nulovacím tlačítkem podle manuálu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Moja skusenost - z http://www.dhgate.com som kupil HEXCAN za 29 USD aj s postovnym, dosiel kabel aj s CD VCDS v10.6. V popise kabla je "This cable supports all the version: VAG COM 10.6, 912, 908, 812, 704" ale na prilozenom CD je len verzia 10.6 (english). Kabel som skusil na OII, cita a maze FAULT cody, ale neda sa mi s nim robit kodovanie (ked zadam novy kod, tak sa to nezapise do prislusnej RJ, stale je tam povodny kod), pisal som dodavatelovi, zatial bez odozvy... To kodovani ti nejde mozna proto, ze nemas v programu nastavene cislo servisu (nejake si vymysli) a jeste cislo dilny myslim ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Ehm - 10.6 stejna zkusenost, neumi kodovat, pri prohledavani netu sem se docetl ze je to problem teto verze, zkousel sem i s verzi nizsi protoze psali ze s ni to chodi, ale kabel chodi jen s 10.6 takze sem to nerozchodil. Mam i kabel 908.1 a tam bez problemu i kodovani. Jeste se mrknu na to co pise kully jestli to tam nekde neni, ze bych to opsal od toho 908.1 ale nejak si momentalne neuvedomuju kde to hledat, kully pribliz mi to dik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Je to v Options -> User Interface and Identification a tam jsou na to policka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ehm Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 Dakujem za radu, po nastaveni cisla servisu, nazvu servisu, dielne a este nejekeho cisla (opisal som ich z protokolu z testu v Skodovke) mi zacalo fungovat kodovanie. Este info - na dodanom kabli je nalepka VCDS 10.6, ale na pribalenom cd je VCDS verzia 10.6.2 !!! CD je po preskenovani antivirusom bez virusu (starsie verzie VCDS dodavane k inym kablom mali v sebe crack a virus). Tento moj kabel ale nefunguje s verziami 10.6.0, 908, ani starsimi (VCDS po spusteni vypisuje spravu Time out). Je nejaky dovod pouzivat starsie verzie VCDS ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 Starsi verze jsou k nicemu. Nove verze obsahuji to, co je ve starych + maji dalsi novinky a vylepseni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luboschek HK Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 Tak jsem dnes obdržel kabel (tento: http://www.chinabuye.com/vag-908-1-vagcom-...ata-for-vw-audi ) + soft 908 (cca 536,-Kč) a bez sebemenších problémů funguje, zatím mám nakódováno svícení přes mlhovky, vypnutí pásu a zrušil jsem autozamykání, nepodařilo se nakódovat corner light z důvodu, že nebylo kam, zkoušeno na vozidle O II Combi 2006 1,9 BXE, Ambiente bez ESP, jinak super přečetl jsem závady, takže doporučuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Duben 28, 2011 Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 Jaký auto? A mlhovky máš homologovaný? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deset metru dratu Odesláno Duben 28, 2011 Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 Změnil jsem servisní interval z proměnlivého na 12500km :D a 180 dnu... svicení přes mlhovky-nemam homologované , ale policie k tomu nic neřika .... zajmavi je že ve 130km/h se rozviti obrysové světla automatický. blikaní směrovek při prudkem brždění atd. je fakt, že kabel za tykhle penize je super věc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest sep Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Děkuji ti za rozsáhlou odpověď . Děkuji vám pomůže, abych se zeptal na můj dotaz! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Liapor Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 svicení přes mlhovky-nemam homologované , ale policie k tomu nic neřika .... Chtěl bych si taky nakodovat denní svícení mlhovejma mlhovkama.....nevíte o někom kdo za to dostal pokutu??...nebo jestli to je policií všeobecně tolerováno?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Osobně se nezajímám jen o pokutu od policie ale podle mě pokud by se něco stalo a někdo chytrej do toho zašťoural tak by mohlo být vozidlo označeno jako “technicky nezpůsobilé k provozu na pozemních komunikacích“ a tím pádem všechno tvoje vina. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Chtěl bych si taky nakodovat denní svícení mlhovejma mlhovkama.....nevíte o někom kdo za to dostal pokutu??...nebo jestli to je policií všeobecně tolerováno?? chtelo by to nekde dohledat ale mam pocit ze pokud prokazes ze to nesviti plnou intenzitou mlhovych svetel (coz prokazes jejich opravdovym zapnutim) tak by to melo projit, samozrejme rejpal muze namitat ze mlhovka nema homologaci DLR ale co uz. Kdo vi jestli to na tech mlhovkach neni DLR vyrazeny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Mlhovky mají označení E9 což by s odřenýma ušima projít mohlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 jako pokud si ses relativne jistej necha se argumentovat at te posle na STK coz ted muze ze klidne ujedes o par km navic nez je tech 5km nebo kolik. Se mnou se takhle jeden dohadoval demonstrace LEDek a intenzity nepomohla, tak sej rekl co s Vama pojedeme na STK a stat ji za Vas zaplati. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Chtěl bych si taky nakodovat denní svícení mlhovejma mlhovkama.....nevíte o někom kdo za to dostal pokutu??...nebo jestli to je policií všeobecně tolerováno?? ... já už s tím jezdím přes dva roky a s policii nikdy nebyl problém a policejníma kontrolama jsem prošel vždy bez problému. Dokonce ani na stk na to nic neříkali. Technik jen na to poznamenal máte nakódovaný denní světla na mlhovky že. A já "ano, to vadí" a on "ne" Prostě to vůbec neřešil ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Liapor Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 Tak jsem včera zkoušel nakodovat denní svícení via Fog Lights,ale nevede se mi to. Píše mi to Request out of Range.......nevíte kde tam dělám chybu?? Postupoval jsem podle návodu...odškrtnuto v bytu 17 + nastavena svítivost v % Denní svícení Skandinávie i Amerika jde nakodovat normálně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 (upraveno) musíš mít nakódovanou ameriku a pak v bytu 17 zaškrtnout mlhovkama .... Upraveno Květen 24, 2011 uživatelem Alessi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Liapor Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Děkuji Alessi.....ano,v tom byl zakopaný pes.Už to vše funguje :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Ja som dnes otestoval svoj Hex Can a funguje ok. Akurat je v ENG. ale to zatial nevadí. Odkodoval som si Ameriku, "odinstaloval" predné hmlovky. Takze mi uz svietial ledky tak ako sa patrí. Hurá hurá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kri Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 Zdravím,chci se zeptat jestli nemá někdo zkušenost s tímto Vag přístrojem - V302 V-checker profi autodiagnostika VW group. http://www.torriacars.cz/www-torriacars-cz...ostika-VW-group 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 (upraveno) Je tento kabel http://www.chinabuye.com/vag-908-1-vagcom-...ata-for-vw-audi HEX-CAN ? Umí to samé co například tento http://www.motordiag.cz/produkt/hex-can ? Upraveno Červen 9, 2011 uživatelem Lasse 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 hm cena zajímavá, otázka jestli s tím nějaký VAG rozjedeš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Odkaz je z prvního příspěvku na této stránce.Podle toho co tam píše Luboschek HK ,tak by to fungovat mělo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 k tomu prvému je už aj CD, mám taký, ale z ničoho nič (všakže kto vie prečo) prestal fungovať. Inak tam šli FL autá. Ja som ho objednal a mám pocit že je to ten istý ako mám, tak vyčítam EEPROM a prepálim do toho mojho zdevastovaného :lool: budem mať dva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 jj ted jsme na to prisel taky ze to je stejny odkaz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.